Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, DjTony είπε

60€ έβαλε, όχι μέρες μήνες χρόνια

Σου έβαλε 60Ε στον λογαριασμό σού για να πάρεις εσύ από το ps5 με 54 που έχει τώρα προσφορά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, DjTony είπε

Άρα πήρες wallet και όχι ps plus κάρτα 1 έτους. 

Όπως και να έχει, τώρα στο store του playstation βάζεις με 54 ευρώ για 1 έτος. Έχεις και 6 ευρώ ρέστα δλδ (αν δεν έχεις ήδη συνδρομή) 

19 λεπτά πριν, Votritis είπε

Είχε τον τελευταίο χρόνο 50% το

πλας.? Εγώ έχω να το δω αυτό αν δεν κάνω λάθος εδώ και μερικά χρόνια συνήθως είναι 25 η 30%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, DjTony είπε

Ο Γερμανος και το Public πουλανε τις καρτες με τον 1 χρονο plus 60€. Αυτο δεν μας ειπε οτι αγόρασες;

Επεξ/σία από vorlon68

1 ώρα πριν, Votritis είπε

Σου έβαλε 60Ε στον λογαριασμό σού για να πάρεις εσύ από το ps5 με 54 που έχει τώρα προσφορά 

Είχα ήδη συνδρομή μήνα και μου το έδινε 71€

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Άρα πήρες wallet και όχι ps plus κάρτα 1 έτους. 

Όπως και να έχει, τώρα στο store του playstation βάζεις με 54 ευρώ για 1 έτος. Έχεις και 6 ευρώ ρέστα δλδ (αν δεν έχεις ήδη συνδρομή) 

Επειδή είχα ήδη συνδρομή ένα μήνα μου το έδειχνε 71€ οπότε έβαλα ένα 20€ ακόμα και το αγόρασα, δε πειράζει τι να κάνω. 

1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Ο Γερμανος και το Public πουλανε τις καρτες με τον 1 χρονο plus 60€. Αυτο δεν μας ειπε οτι αγόρασες;

Έτσι του είπα, δεν πήρα κάποια κάρτα στα χέρια μου παρά μόνο το pin που έβαλε 60€ στο πορτοφόλι μου. 

51 λεπτά πριν, DjTony είπε

Είχα ήδη συνδρομή μήνα και μου το έδινε 71€

Επειδή είχα ήδη συνδρομή ένα μήνα μου το έδειχνε 71€ οπότε έβαλα ένα 20€ ακόμα και το αγόρασα, δε πειράζει τι να κάνω. 

Έτσι του είπα, δεν πήρα κάποια κάρτα στα χέρια μου παρά μόνο το pin που έβαλε 60€ στο πορτοφόλι μου. 

νόμιζα  οτι η μειωμενη τιμη ησχυει  και γι'αυτους που εχουν ενεργη συνδρομη 

Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή το dualsense το πρώτο αρχίζει κ τα παίζει κ το φοβάμαι μην με αφήσει ψήθηκα για ένα δεύτερο σε μαύρο που έχει βάλει προσφορά ο Γερμανός στα 49,99€. Είναι καλή τιμή ή μπορεί να παίξει κ κάτι καλύτερο;; 

Μολις απεκτησα κι εγω το ps5. Ειχα να παρω κονσολα απο το ps3 και εχω τα παρακατω ερωτηματα:

1. Το ps5 το συνδεσα με hdmi στην Xiaomi mi 27 2K. Η συγκεκριμενη οθονη δεν υποστηριζει HDMI 2.1 αλλα μονο 2.0. Δοκιμασα να ενεργοποιησω το VRR αλλα δεν με αφηνει. Υπαρχει καποιο workaround γι αυτο? Με καλωδιο HDMI-->DP υπαρχει περιπτωση να παιξει?

2. Να βαζω preset οθονης Game ή δεν παιζει ρόλο?

3. Το HDR της οθονης το ειχα disabled για τα pc games μιας και ειχα διαβασει απο reviews οτι επειδη ειναι basic HDR (δλδ HDR 400) πιο πολυ χαλανε τα χρωματα παρα φτιαχνουν. Στο ps τι με συμβουλευετε on η off?

4. Σε 1440p που θα παιζω εγω ειναι καλυτερα να βαζω performance mode η resolution mode?

Καλησπέρα!! 

Λοιπόν, έχουμε 2 ps 5, στο 1 ps 5 υπάρχει ένα παιχνίδι που θέλει να το παίξει ο μικρός στο δικό του, υπάρχει τρόπος να μην το αγοράσω ξανά και με κάποιο τρόπο να παίζει και στο δικό του;  

Κστι είχα διαβάσει ότι αν βάλω στο δικό του ps 5 το δικό μου account ως δεύτερο γίνεται ισχύει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...