Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, Locko είπε

Είμαι συνδρομητής PS Plus Extra κι η συνδρομή λήγει σε 30 μέρες. Μου έχει εμφανίσει έκπτωση 25% για ανανέωση του ίδιου tier. Θεωρούμε ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλουν κάτι καλύτερο τα Χριστούγεννα ή απλά να ανανεώσω;

Εγώ θα περίμενα. Αφου έχεις άλλες 30 μέρες, δεν χάνεις τίποτα να περιμένεις. ίσα ίσα μπορεί να βγει κάτι περισσότερο! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Tifa_LockHeart είπε

Εγώ θα περίμενα. Αφου έχεις άλλες 30 μέρες, δεν χάνεις τίποτα να περιμένεις. ίσα ίσα μπορεί να βγει κάτι περισσότερο! 

κατι καλύτερο δεν παιζει να βγαλει απο 25% και οταν θα του λήξει  δεν ειναι σίγουρο οτι θα εχει προσφορα και θα πληρώσει φουλ τμη , και αν δεν κανω λαθος προσφορα στο πλας εχει μονο δυο φορες τον χρονο , τωρα και τον Μάιο  

35 λεπτά πριν, Votritis είπε

κατι καλύτερο δεν παιζει να βγαλει απο 25% και οταν θα του λήξει  δεν ειναι σίγουρο οτι θα εχει προσφορα και θα πληρώσει φουλ τμη , και αν δεν κανω λαθος προσφορα στο πλας εχει μονο δυο φορες τον χρονο , τωρα και τον Μάιο  

Μπορεί δεν ξέρω, αν δεν κάνω λαθος haloween, 15γουστο Χριστουγεννα και Πασχα παίζει γενικά περίοδος εκπτώσεων .

3 λεπτά πριν, Tifa_LockHeart είπε

Μπορεί δεν ξέρω, αν δεν κάνω λαθος haloween, 15γουστο Χριστουγεννα και Πασχα παίζει γενικά περίοδος εκπτώσεων .

μιλάμε μια εταιρεία την Σονυ , τι ειναι χριστιανοί να κανουν προσφορες τον 15αυγουστο και πασχα?...... νομίζω προσφορα στο πλας εχει τωρα την bf και στο days of play καπου Μαιο-Ιουνιο 

1 λεπτό πριν, Votritis είπε

μιλάμε μια εταιρεία την Σονυ , τι ειναι χριστιανοί να κανουν προσφορες τον 15αυγουστο και πασχα?...... νομίζω προσφορα στο πλας εχει τωρα την bf και στο days of play καπου Μαιο-Ιουνιο 

ανα γεια σου, ναι στο days of play καλά λες, κάτι θυμόμουν αλλά δεν ήξερα πότε. Εχω στακάρει τόσες συνδρομές που ουτε έχω ιδέα. Απλά μόλις βλέπω discount βαράω.

Black friday, Μαρτιο και Ιουνιο ειναι οι 3 περιοδοι που εχουν προσφορα. Περυσι ειχε και τα Χριστουγεννα 50% για χρηστες χωρις συνδρομη. Απο εκει και περα, ρισκαρεις.

3 λεπτά πριν, Votritis είπε

αυγουστο

παρολαυτα ναι όντως χεστηκανε για την θρησκεία ούτε και εγώ νομίζα ότι υπολογιζουν απλά θυμάμαι ότι κάτι παιζει τον αυγουστο, τώρα απλες εκπτώσεις σε παιχνιδια ειναι, σε συνδρομες ειναι, θα σε γελάσω αλλα κάτι έχει τον αυγουστο στο ps plus καθε χρονο. 

Στις 18/11/2023 στις 10:44 ΠΜ, num8 είπε

Αξίζει η αγορά του στα 429?? Ή περιμένουμε να πέσει και άλλο ??

Ειναι η πρωτη σοβαρη (για να μην πω η μονη) πτωση τιμης, μετα απο τρια χρονια αφου βγηκε η κονσολα. Δεν νομιζω πως θα γινει κι αλλη μειωση βραχυπροθεμσα. Στην καλυτερη περιπτωση να βρεις ξανα την ιδια τιμη.

• Like 1

Θα μπει καμία προσφορά το plus για ένα χρόνο μέσω store που είναι στα 71 αυτή τη στιγμή; αγόρασα από Γερμανό 60€ και τα πέρασα που υποτίθεται ήταν χρόνου, βλακειες μου είπε ο πωλητής και τώρα την πέρασα, δε γυρνάει πίσω. Οπότε να πέσει κάτω από 60 ο χρόνος να περιμένω να το βάλω, αλλιώς πρέπει να πάρω κάποια χρήματα ακόμα για να κάνω χρόνο 

1 ώρα πριν, DjTony είπε

Θα μπει καμία προσφορά το plus για ένα χρόνο μέσω store που είναι στα 71 αυτή τη στιγμή; αγόρασα από Γερμανό 60€ και τα πέρασα που υποτίθεται ήταν χρόνου, βλακειες μου είπε ο πωλητής και τώρα την πέρασα, δε γυρνάει πίσω. Οπότε να πέσει κάτω από 60 ο χρόνος να περιμένω να το βάλω, αλλιώς πρέπει να πάρω κάποια χρήματα ακόμα για να κάνω χρόνο 

Πέρασες τον κωδικό και πόσο χρόνο σου έβαλε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2023 στις 12:20 ΜΜ, SabotazNic είπε

Black friday, Μαρτιο και Ιουνιο ειναι οι 3 περιοδοι που εχουν προσφορα. Περυσι ειχε και τα Χριστουγεννα 50% για χρηστες χωρις συνδρομη. Απο εκει και περα, ρισκαρεις.

Έχω ληγμένη συνδρομήνεδω εδώ και πολύ καιρό. Να βάλω τώρα ή να περιμένω Χριστούγεννα μήπως παίξει 50% πάλι? Ή να βάλω 57€ μια απλή και τέλος? Η λίστα των παιχνιδιών δεν με ενδιαφέρει και πολύ είναι η αλήθεια.

Επεξ/σία από laxanoulis

Μόλις τώρα, laxanoulis είπε

Έχω ληγμένη συνδρομήνεδω και πολύ καιρό. Να βάλω τώρα ή να περιμένω Χριστούγεννα μήπως παίξει 50% πάλι? Ή να βάλω 57€ μια απλή και τέλος? Η λίστα των παιχνιδιών δεν με ενδιαφέρει και πολύ είναι η αλήθεια.

Για εμένα βάζεις τώρα. Ίσως έχει Χριστούγεννα, ίσως και όχι. Ίσως 50% ίσως και πάλι 30%. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για εμένα βάζεις τώρα. Ίσως έχει Χριστούγεννα, ίσως και όχι. Ίσως 50% ίσως και πάλι 30%. 

Στην τελική και 50% να είναι, μιλάμε για διάφορα 20€. Ούτε 2€ τον μήνα. Σκεφτόμουν μήπως έκανα 1 μήνα τώρα και μετά κάνω χρόνο τα Χριστούγεννα.

7 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Στην τελική και 50% να είναι, μιλάμε για διάφορα 20€. Ούτε 2€ τον μήνα. Σκεφτόμουν μήπως έκανα 1 μήνα τώρα και μετά κάνω χρόνο τα Χριστούγεννα.

Α κάνεις 1 μήνα τώρα, πληρώνεις την διαφορά που έχεις σκοπό να γλυτώσεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...