Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Noloukos είπε

Χθες το βράδυ στο store μου έβγαζε το watch dogs legion στα 10€ περίπου. Σήμερα που πήγα να το πάρω το έχει στα 70€. Τι φάση;

κανα bug, περιμενε λίγο λογικα θα το διορθώσουν

https://psdeals.net/gr-store/game/2119909/watch-dogs-legion-ps4-and-ps5

στο psdeals ακομα 10 eur το δειχνει και οταν μπαινεις στο site, ειναι στο 70ικο. Βεβαια ειναι και στον κατάλογο του extra το legion αν σε ενδιαφερει. Ενω υπάρχει και το bundle με το valhalla στα 26 eur.

https://psdeals.net/gr-store/game/2164079/assassins-creed-valhalla-watch-dogs-legion-bundle

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

image.png.26413373fb45f6aade69ba658c64351b.png

Η γνωστή μλκια που θα εγκατασταθεί στο ps5 και το ps4 game λόγω που το δισκάκι θα είναι απαραίτητο;; Το ίδιο έπαθα και με το upgrade του Diablo 4...

5 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

θα εγκατασταθεί στο ps5 και το ps4 game λόγω που το δισκάκι θα είναι απαραίτητο;; 

https://www.naughtydog.com/blog/the_last_of_us_part_ii_remastered_announcement?sf183942374=1

'''Upgrades for disc copies of the PS4 version of the Last of Us Part II are only available if you have a PlayStation 5 console with a disc drive. Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version.''

3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Ευκαιρία για δεύτερο playthrough 

Συλλεκτική δεν θα βρούμε οπότε με ένα 10€ θα δούμε αν έχει διαφορές. Άραγε τα saves θα δουλεύουν από το PS4!?

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

https://www.naughtydog.com/blog/the_last_of_us_part_ii_remastered_announcement?sf183942374=1

'''Upgrades for disc copies of the PS4 version of the Last of Us Part II are only available if you have a PlayStation 5 console with a disc drive. Owners of PS4 disc copies must insert them into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version.''

Σωστό, αλλά καταλήγεις να έχεις εγκατεστημένο και το ps4 αλλά και το ps5 game.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Σωστό, αλλά καταλήγεις να έχεις εγκατεστημένο και το ps4 αλλά και το ps5 game.......

Το ps4 disc λογικά θα λειτουργεί σαν verify, μιας και στην ουσία μιλάμε για αναβάθμιση όχι για ξεχωριστή αγορά.

Θα κυκλοφορήσει κανονικά και ps5 only έκδοση.

Επεξ/σία από Fulgore

1 ώρα πριν, Tifa_LockHeart είπε

Συλλεκτική δεν θα βρούμε οπότε με ένα 10€ θα δούμε αν έχει διαφορές. Άραγε τα saves θα δουλεύουν από το PS4!?

Ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το ps4 disc λογικά θα λειτουργεί σαν verify, μιας και στην ουσία μιλάμε για αναβάθμιση όχι για ξεχωριστή αγορά.

Θα κυκλοφορήσει κανονικά και ps5 only έκδοση.

Δεν υπάρχει επιλογή στο ps5 να μην κάνει αυτόματα εγκατάσταση στο ps4 δισκάκι. Δεν καταλαβαίνει ότι η digital ps5 έκδοση ΠΡΕΠΕΙ να παρακάμπτει το installation της ps4 έκδοσης.

Το έχω δοκιμάσει ήδη με το upgrade από δισκάκι ps4 σε digital ps5 του diablo 4. Έχω εγκαταστήσει και ps4 και ps5. Κάθε φορά που κάνω uninstall το ps4, όταν ανοίγω το ps5 και διαβάζει το δισκάκι, κάνει πάντα autoinstall το ps4 game. Είναι μεγάλο fail της sony, την κράζει όλο το reddit 

Επεξ/σία από bushidocougar

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι συνδρομητής PS Plus Extra κι η συνδρομή λήγει σε 30 μέρες. Μου έχει εμφανίσει έκπτωση 25% για ανανέωση του ίδιου tier. Θεωρούμε ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλουν κάτι καλύτερο τα Χριστούγεννα ή απλά να ανανεώσω;

Επεξ/σία από Locko

10 λεπτά πριν, Locko είπε

Είμαι συνδρομητής PS Plus Extra κι η συνδρομή λήγει σε 30 μέρες. Μου έχει εμφανίσει έκπτωση 25% για ανανέωση του ίδιου tier. Θεωρούμε ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλουν κάτι καλύτερο τα Χριστούγεννα ή απλά να ανανεώσω;

Προχωρά κανονικά σε ανανέωση, δεν βγάζουν συνήθως καλύτερη προσφορά τα Χριστούγεννα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...