Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, CarbonFibre said:

Φυσική έκδοση του Baldur's Gate 3 διαθέσιμη τώρα για preorder και χρόνος παράδοσης Q1 2024 στα 80€.

Θα διατεθεί αποκλειστικά από το κατάστημα της Larian.

https://eu.merch.larian.com/en/products/baldur-s-gate-3-deluxe-edition-ps5

image.jpeg.896099c80ca2c4da1044c5b3494de1de.jpeg

Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και βγήκε αυτός ο μεγάλος τίτλος και σε physical μορφή, έτσι όπως πρέπει και του αρμόζει.

Στενάχωρο το γεγονός ότι βγήκε μόνο στο κατάστημά τους, αλλά εύχομαι να μη μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο και να αναθεωρήσουν σάπιες τακτικές digital only.

Κυρία remedy και epic, είστε οι επόμενοι!

Επεξ/σία από ManLag
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, ManLag είπε

Ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και βγήκε αυτός ο μεγάλος τίτλος και σε physical μορφή, έτσι όπως πρέπει και του αρμόζει.

Στενάχωρο το γεγονός ότι βγήκε μόνο στο κατάστημά τους, αλλά εύχομαι να μη μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο και να αναθεωρήσουν σάπιες τακτικές digital only.

Κυρία remedy και epic, είστε οι επόμενοι!

Πιστεύω καλά πάμε.Σήμερα βλέπω out of stock για την ps5 έκδοση. Διαθέσιμη μόνο για pc και xbox.

Είπαν στο Χ ότι δεν είναι limited edition οπότε πιστεύω ότι θα ξαναστοκάρουνε.

• Like 2

Μπράβο, ευχάριστα νέα.

Μακάρι να ξαναστοκάρουν.

Και χθες είχα μία διαρκή πάλη μέσα μου για το αν θα πατήσω το κουμπί ή όχι, αλλά οκ όσο περνάει η ώρα τόσο νομίζω ότι άξιζε τον κόπο και το χρήμα.

• Like 1

Καλησπέρα σας έχω ένα θέμα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει . 
Είχα ένα acaunt στο PlayStation το οποίο το έκανα πριν κάποια χρόνια όταν πήρα το ps4 slim. Αλλά έβαλα email ένα καινούργιο που έκανα μονάχα για την εγγραφή και όχι αυτό που χρησιμοποιώ διότι μου έλεγε ότι το είχα ξανά χρησιμοποίηση κάτι που δεν θυμόμουν . 
Χθες πήρα το ps5 και όταν πήγα να βάλω τα στοιχεία μου . Μου είπε πως το email έχει καταργηθεί λόγου αδράνειας . Διότι δεν εμπενα καθιλου εδώ και και χρόνια . 
Έκανα ανάκτηση κωδικού μου ζητάει την χρονολογία γεννήσεις μου λογικά αυτή που είχα βάλει τότε ήταν λάθος γιατί μου δεβ μου το βγάζει σαν σωστό . Τι μπορώ να κάνω τώρα ; 

Εχω το watch dogs legion για το ps4, το οποίο το είχα πλατιναρει κ έχω κρατήσει κ τα save. Αν το βάλω στο ps5 κ περάσω κ το save του, θα μου δώσει αυτόματα όλα τα τρόπαια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://vulcan.dl.playstation.net/img/rnd/202311/1600/61c155be3eb8f3f60162aaab10e8b84612572e29e47e3f21.mp4

Οι φήμες των προηγούμενων μηνών επαληθεύτηκαν. Το link είναι από τους σερβερ της sony.

[LEAKED]

The Last of Us : Part II REMASTERED 

Έρχεται στις 19 Ιανουαρίου αποκλειστικά για PS5 με μικροβελτιώσεις γραφικών (4Κ Fidelity), πλήρη υποστήριξη των dualsense χαρακτηριστικών, ένα νέο mode και skins για τις Ellie & Abby.

Σε περίπτωση που το κατεβάσουν ...

Επεξ/σία από 7nisiotis

2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

https://vulcan.dl.playstation.net/img/rnd/202311/1600/61c155be3eb8f3f60162aaab10e8b84612572e29e47e3f21.mp4

[LEAKED] The Last of Us : Part II REMASTERED 

Έρχεται στις 19 Ιανουαρίου.

Το ειδα νωριτερα και ψαχνομαι για tlou part 1 σε δισκο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Οι φήμες των προηγούμενων μηνών επαληθεύτηκαν. Το link είναι από τους σερβερ της sony.

[LEAKED]

The Last of Us : Part II REMASTERED 

Έρχεται στις 19 Ιανουαρίου αποκλειστικά για PS5 με μικροβελτιώσεις γραφικών (4Κ Fidelity), πλήρη υποστήριξη των dualsense χαρακτηριστικών, ένα νέο mode και skins για τις Ellie & Abby.

Σε περίπτωση που το κατεβάσουν ...

πολυς ντορος για ενα upgrade patch...

Επεξ/σία από xavier

Αυτό είναι θετικό .

Αναφορά σε κείμενο

If you already own The Last of Us Part II on PS4, you can upgrade to the digital version of Remastered for $10. You can also bring over your saves from the original to Remastered.

Ότι να ναι, πραγματικά. Η naughty dog έβγαλε στο ps4 στην ουσία μόνο δύο  καινούριους τίτλους (το lost legacy περισσότερο dlc ήταν παρα κανονικός τιτλος) κ στην τωρινή γενιά που είναι ήδη 3 χρόνια τώρα, έχει βγάλει μόνο 2 remaster, 1 collection remaster κ τίποτα καινούριο. Δηλαδή σοβαρά τώρα??? Κ εκτός αυτού, το last of us 2 θα στο χρεώνει κ 60-70€ όπως με το 1. Περίμενα κάτι καλύτερο από αυτήν την εταιρία 

• Like 1

1 hour ago, xavier said:

πολυς ντορος για ενα upgrade patch...

Τουλάχιστον ένιωσαν κάπως και το δίνουν για μόλις 10€ σε κατόχους της 'ps4' έκδοσης που έχουν το 5αρι 

7 λεπτά πριν, num8 είπε

Αξίζει η αγορά του στα 429?? Ή περιμένουμε να πέσει και άλλο ??

μην περιμενεις να πεσει ξανα τοσο μεχρι την επομενη BF και αν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...