Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες, για gaming προπαραγγελία (είτε αφορά games, κονσόλες, περιφερειακά) ποια από τις μεγάλες αλυσίδες λέτε να προτιμήσω; Με την εμπειρία σας, ποιοι έχουν άμεση παράδοση στην ημερομηνία προπαραγγελίας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Παίδες, για gaming προπαραγγελία (είτε αφορά games, κονσόλες, περιφερειακά) ποια από τις μεγάλες αλυσίδες λέτε να προτιμήσω; Με την εμπειρία σας, ποιοι έχουν άμεση παράδοση στην ημερομηνία προπαραγγελίας;

Αν δεν είναι καμιά συλλεκτική, που μπορεί να φας άκυρο, για απλό game, κονσόλα, περιφερειακό δεν νομίζω πως θα έχεις καθυστέρηση από καμιά μεγάλη αλυσίδα. Μη σου πω πως από σκρουτζομαγαζα, για games τουλάχιστον, μπορεί να το έχεις κ μέρα νωρίτερα.

• Thanks 1

Εγώ, πάντως το μπουμπούνισα. 

Ή που θα βγει η πιο fail αγορά που χω κάνει ή που (σε αυτήν τη φάση της ζωής μου) θα με κάνει να μην ξανανοίξω το PS5. :D

SmartSelect_20231115_155558_Samsung Internet.jpg

• Like 3

59 minutes ago, -WISE- said:

Εγώ, πάντως το μπουμπούνισα. 

Ή που θα βγει η πιο fail αγορά που χω κάνει ή που (σε αυτήν τη φάση της ζωής μου) θα με κάνει να μην ξανανοίξω το PS5. :D

SmartSelect_20231115_155558_Samsung Internet.jpg

Το PS5 βέβαια δεν μπορείς να μην το ξανανοίξεις, γιατί το Portal το χρειάζεται On ή έστω σε Rest Mode. 😜

• Like 1

1 hour ago, Charismo said:

Το PS5 βέβαια δεν μπορείς να μην το ξανανοίξεις, γιατί το Portal το χρειάζεται On ή έστω σε Rest Mode. 😜

Σε κανα χρονο που ισως παραλαβει απο τον απατεωνα Κωτσο, θα δει μετα τι θα κανει με το PS5…

2 ώρες πριν, Charismo είπε

1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Σε κανα χρονο που ισως παραλαβει απο τον απατεωνα Κωτσο, θα δει μετα τι θα κανει με το PS5…

Το γνωριζετε οτι ακομα και το remote play app, χρειαζεται την υπαρξη καποιας κονσολας για remote play, σωστα? Απλα μου κανει εντυπωση που με τον ερχομο του Portal, γινεται ολο αυτο το πραγμα. Παρεμπιπτοντως, η Sony εχει λογο που το ονομαζει Remote Play και οχι Cloud Gaming

image.png

image.png

2 ώρες πριν, Lotof είπε

Ελπίζω να κρατήσει τα ωραία nostalgia platform στοιχεία του πρώτου flashback και μην κάνουν καμία μοντερνια για τα σκουπίδια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσική έκδοση του Baldur's Gate 3 διαθέσιμη τώρα για preorder και χρόνος παράδοσης Q1 2024 στα 80€.

Θα διατεθεί αποκλειστικά από το κατάστημα της Larian.

https://eu.merch.larian.com/en/products/baldur-s-gate-3-deluxe-edition-ps5

image.jpeg.896099c80ca2c4da1044c5b3494de1de.jpeg

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2

1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Φυσική έκδοση του Baldur's Gate 3 διαθέσιμη τώρα για preorder και χρόνος παράδοσης Q1 2024 στα 80€

https://eu.merch.larian.com/en/products/baldur-s-gate-3-deluxe-edition-ps5

image.jpeg.896099c80ca2c4da1044c5b3494de1de.jpeg

Ξέρουμε τι παιζει με το τελωνείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Ξέρουμε τι παιζει με το τελωνείο;

Δεν έχει. Είναι ευρωπαϊκή εταιρεία η Larian.

Edit: Νομίζω στέλνουν από Ιρλανδία

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Thanks 1

Παιδιά να ρωτήσω , αν αγοράσω το battlefront 2,σε δισκακι, μπορώ μετά να βάλω το upgrade από το store ? Επίσης , κοιτούσα για βάση με ανεμιστήρα. Αξίζει;; στο reddit k Amazon πολύ μοιρασμένα σχόλια ...

22 minutes ago, demmian said:

αν αγοράσω το battlefront 2,σε δισκακι, μπορώ μετά να βάλω το upgrade από το store ?

Πως αλλιώς θα αγόραζες upgrade  το χουν βγάλει κ σε δισκάκι; 

23 minutes ago, demmian said:

βάση με ανεμιστήρα. Αξίζει;;

Όχι 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...