Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επειδή θα αγορασω ps5 το αμέσως επόμενο διάστημα  αξίζει να παω σε 1440p monitor τωρα που παιζουν προσφορες, τωρα εχω μια lg24 1080p , ξερω τωρα πια υποστήριζει το ps5 1440p αλλα τρεχουν καλα εκει τα παιχνιδια ? με ενδιαφέρουν τα 60fps και οχι η αναλυση .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 minutes ago, Votritis said:

επειδή θα αγορασω ps5 το αμέσως επόμενο διάστημα  αξίζει να παω σε 1440p monitor τωρα που παιζουν προσφορες, τωρα εχω μια lg24 1080p , ξερω τωρα πια υποστήριζει το ps5 1440p αλλα τρεχουν καλα εκει τα παιχνιδια ? με ενδιαφέρουν τα 60fps και οχι η αναλυση .

Δες κάποια TCL TV

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Δες κάποια TCL TV

γραφω οτι θελω μονιτορ , δεν εχω TV απο το 2018 ουτε σκοπεύω να παρω , αλλωστε και τα ps3-4 σε μονιτορ 1080p τα επαιζα  , απλα η ερωτηση μου ειναι αν στα 1440p θα ρίχνει σε καποια παιχνίδια τα fps κατω απο 60(?) 

Επεξ/σία από Votritis

45 minutes ago, Votritis said:

γραφω οτι θελω μονιτορ , δεν εχω TV απο το 2018 ουτε σκοπεύω να παρω , αλλωστε και τα ps3-4 σε μονιτορ 1080p τα επαιζα  , απλα η ερωτηση μου ειναι αν στα 1440p θα ρίχνει σε καποια παιχνίδια τα fps κατω απο 60(?) 

Αναλόγως το preset.

2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Δες κάποια TCL TV

Έχεις εμπειρία με tcl;

Ψάχνομαι για τηλεόραση, λόγω ps5 κοιτάζω χαρακτηριστικά όπως hdmi2.1/100hz+.

Παίζει μια tcl με τέτοια χαρακτηριστικά, 55C735 στα 569€, είναι μια tv που μου κίνησε το ενδιαφέρον σε δυνατότητες/χρήματα.

Τα review είναι ανάμεικτα ωστόσο και μαζεύω γνώμες, αν έχεις προσωπική εμπειρία θα με ενδιέφερε.

Αυτόν εδώ να τον χτυπήσω τώρα ή παίζει να δούμε κάτι καλύτερο; 1tb θελω.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-mp600-pro-lpx-ssd-1tb-m-2-nvme-pci-express-4-0_3903869

16 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αυτόν εδώ να τον χτυπήσω τώρα ή παίζει να δούμε κάτι καλύτερο; 1tb θελω.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-mp600-pro-lpx-ssd-1tb-m-2-nvme-pci-express-4-0_3903869

Λογικά δε θα δεις κάτι πολύ καλύτερο.

Πριν ανέβουν οι τιμές, gen4 δίσκους 1tb που να πιάνουν τις ζητούμενες από sony ταχύτητες, δύσκολα πετύχαινες στο 50ρι.

Προφανώς όλοι αυτοί που αναφέρω χωρίς heatsink, όπου ανεβάζει επιπλέον το κόστος ακόμη 10€.

Ακόμη κι αν καταφέρεις να πάρεις κάτι πιο οικονομικό απο bf, μάλλον θα είναι κάπως κατώτερος σε specs

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιωνω το cyberpunk ,όχι το dlc. Εφτασα 100 ωρες δεν εχω τερματίσει αλλα καθαρίζω γυρω γύρω ειμαι πριν τη τελευταία αποστολή. 

Με κουρασε ομως.. για τεταρτη φορα που το ξαναπιασα, παντα το άφηνα για διαφορετικό  λόγο  στο 10ωρο. 

Θελω λιγες μερες να ξελαμπηκαρω κ να το ξαναπιάσω για πλατίνα 

Τι θα προτείνατε μετα απο βαθυ κάψιμο;;

Howard's?  Το φοβάμαι λογο μπλα μπλα κ μεγέθους για μετα το cyberpunk.

Spider-Man?  Πιστευω ειναι πιο ανάλαφρο,  ισως?

Alan wake 2 ? Η θα με κουράσει καπακι απο cyberpunk οτι πρέπει να με αφοσιωμένος στην ιστορία? 

Final fantasy 16  το αφηνω για άλλη στιγμή 

Resident evil 4 ?

Κάτι άλλο ισως;

Επεξ/σία από sndev

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ps5

Έχω αρκετά παιχνίδια σε δισκάκι του ps4.Θα μπορώ να τα παίξω στο 5?Υπάρχει κάποια λίστα ή κάτι ανάλογο που θα μπορούσα να δω ώστε να ξέρω πριν αγοράσω το 5,τι μπορώ να παίξω από τα παιχνίδια που έχω?Ευχαριστώ 

40 λεπτά πριν, sndev είπε

Λιωνω το cyberpunk ,όχι το dlc. Εφτασα 100 ωρες δεν εχω τερματίσει αλλα καθαρίζω γυρω γύρω ειμαι πριν τη τελευταία αποστολή. 

Με κουρασε ομως.. για τεταρτη φορα που το ξαναπιασα, παντα το άφηνα για διαφορετικό  λόγο  στο 10ωρο. 

Θελω λιγες μερες να ξελαμπηκαρω κ να το ξαναπιάσω για πλατίνα 

Τι θα προτείνατε μετα απο βαθυ κάψιμο;;

Howard's?  Το φοβάμαι λογο μπλα μπλα κ μεγέθους για μετα το cyberpunk.

Spider-Man?  Πιστευω ειναι πιο ανάλαφρο,  ισως?

Alan wake 2 ? Η θα με κουράσει καπακι απο cyberpunk οτι πρέπει να με αφοσιωμένος στην ιστορία? 

Final fantasy 16  το αφηνω για άλλη στιγμή 

Resident evil 4 ?

Κάτι άλλο ισως;

Τα περισσότερα που λες να αρχίσεις, τα έχω και γω να τα αρχίσω, θα πρότεινα όμως τον αγαπητό spidey από αυτά γιατί όπως είπες: όμορφο, γλύκο και ατελείωτο ξυλίκι χωρίς πολλά πολλά.

24 minutes ago, SergioX said:

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ps5

Έχω αρκετά παιχνίδια σε δισκάκι του ps4.Θα μπορώ να τα παίξω στο 5?Υπάρχει κάποια λίστα ή κάτι ανάλογο που θα μπορούσα να δω ώστε να ξέρω πριν αγοράσω το 5,τι μπορώ να παίξω από τα παιχνίδια που έχω?Ευχαριστώ 

το 99% παίζει 

1 minute ago, vader290 said:

Τα περισσότερα που λες να αρχίσεις, τα έχω και γω να τα αρχίσω, θα πρότεινα όμως τον αγαπητό spidey από αυτά γιατί όπως είπες: όμορφο, γλύκο και ατελείωτο ξυλίκι χωρίς πολλά πολλά.

προς τα εκεί κλείνω λόγο του "χωρίς πολλα πολλα".. Απλά αν υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει ετσι ακόμα πιο ανάλαφρο αλλα οχι indie 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...