Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, μια βοήθεια σας παρακαλώ:

Πήρα μόλις ένα PS5, το οποίο έχω συνδέσει στο λογαριασμό μου όπου έχω αγορασμενα κάποια παιχνίδια κ θα μπει κ συνδρομή ps plus. Θέλω στο ίδιο ps5 να παίζουν κ τα παιδιά μου, αλλά με διαφορετικό προφίλ, ώστε να μην πειράζει ο ένας τα παιχνίδια/saves του άλλου. Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να φτιάξω καινούριο λογαριασμό στο psn κ μετά να τον δηλώσω σαν family στον αρχικό λογαριασμό; θα μπορώ με αυτόν τον τρόπο να αγοράζω παιχνίδια από τον αρχικό λογαριασμό κ να τα παίζει κ αυτός των παιδιών; το ίδιο θέλω να ισχύει κ με την συνδρομή, να μπορούν δηλαδή να μπαίνουν κ να κατεβάζουν ότι θέλουν με τη δική μου συνδρομή.

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Snip
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

58 minutes ago, Snip said:

Καλησπέρα σε όλους, μια βοήθεια σας παρακαλώ:

Πήρα μόλις ένα PS5, το οποίο έχω συνδέσει στο λογαριασμό μου όπου έχω αγορασμενα κάποια παιχνίδια κ θα μπει κ συνδρομή ps plus. Θέλω στο ίδιο ps5 να παίζουν κ τα παιδιά μου, αλλά με διαφορετικό προφίλ, ώστε να μην πειράζει ο ένας τα παιχνίδια/saves του άλλου. Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να φτιάξω καινούριο λογαριασμό στο psn κ μετά να τον δηλώσω σαν family στον αρχικό λογαριασμό; θα μπορώ με αυτόν τον τρόπο να αγοράζω παιχνίδια από τον αρχικό λογαριασμό κ να τα παίζει κ αυτός των παιδιών; το ίδιο θέλω να ισχύει κ με την συνδρομή, να μπορούν δηλαδή να μπαίνουν κ να κατεβάζουν ότι θέλουν με τη δική μου συνδρομή.

Ευχαριστώ 

θα μπορεις ναι , θα τα κατεβάζεις στο προφίλ σου κ θα παίζουν απο το προφίλ τους

• Like 1

48 λεπτά πριν, Snip είπε

Παίζει ρόλο αν θα το προσθέσω ως adult  η ως child; Το πρόσθεσα ως adult γιατί τον θέλω ανεξάρτητο λογαριασμό, δεν με ενδιαφέρει να έχω parental controls. 

Σωστά έπραξες.

• Like 1

Έπεσε παραγγελία για το ps5 κ το περιμένουμε. Ερώτηση!!! Ps plus extra k premium, έχουν τα ίδια παιχνίδια στον κατάλογο; δεν με ενδιαφέρουν αλλες παροχές, μόνο η ποσότητα κ  ποιότητα των παιχνιδιών που παρέχουν.

Καλησπέρα παιδιά!

φαίνεται καλή προσφορά το bundle με το COD στα 500€ αλλά δε με ενδιαφέρει καθόλου το COD, από ότι είδα είναι σε voucher, θα μπορώ να το πουλήσω? ή να περιμένω καλύτερα BF μήπως παίξει κάποιο άλλο bundle που να μου αρέσει περισσότερο?

44 λεπτά πριν, Noloukos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

φαίνεται καλή προσφορά το bundle με το COD στα 500€ αλλά δε με ενδιαφέρει καθόλου το COD, από ότι είδα είναι σε voucher, θα μπορώ να το πουλήσω? ή να περιμένω καλύτερα BF μήπως παίξει κάποιο άλλο bundle που να μου αρέσει περισσότερο?

Βάζεις μια αγγελία πως πωλείται ψηφιακός κωδικός του cod κ καθάρισες.

• Like 1

4 ώρες πριν, Noloukos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

εγώ περιμένω black Friday , κανε υπομομη μηπως το δωσουνε σκετο το ps5.  η προσφορα cod ειναι μεχρι 23 του μηνα , μεχρι τοτε θα ξερουμε τι θα παιζει 

• Like 1

9 λεπτά πριν, kundi είπε

εγώ περιμένω black Friday , κανε υπομομη μηπως το δωσουνε σκετο το ps5.  η προσφορα cod ειναι μεχρι 23 του μηνα , μεχρι τοτε θα ξερουμε τι θα παιζει 

δεν ήξερα ότι η προσφόρα είναι μέχρι τις 23, αξίζει να περιμένω τότε, thanks για την πληροφορία.

• Like 1

21 λεπτά πριν, kundi είπε

και να το δώσουν σκετο ποσο να πεσει η τιμη του (?), απο 549Ε αντε να παει 479 παραπάνω μου φαινεται  πολυ δυσκολο . 

44 λεπτά πριν, Votritis είπε

και να το δώσουν σκετο ποσο να πεσει η τιμη του (?), απο 549Ε αντε να παει 479 παραπάνω μου φαινεται  πολυ δυσκολο . 

θα δούμε , λίγες μέρες υπομονή , για να φύγει το στοκ ίσως το πάνε και παρακάτω 

Σήμερα κατέβηκε system update από το πουθενά. Ούτε μου έβγαλε τη κλασική ενημέρωση για update. Απλά το είχε στην αναμονή για να γίνει install. Είδε κανείς τι αλλαγές είχε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...