Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, chek2fire είπε

φυσικά αν το υποστηρίζει και η κονσόλα σου. Συνδέεις την κονσόλα σε μια hdmi θύρα in της soundbar και μετά σε out arc της soundbar στην tv στην αντίστοιχη arc θύρα 

Ειναι αδύνατον αυτό γιατί το ήχοσύστημα μου έχει μόνο 1 υποδοχή για HDMI και το ps5 επίσης 1 υποδοχή οπότε αν συνδέσω το ps5 με το ήχοσύστημα, δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσω τη tv με το ήχοσύστημα εκτός από την οπτική ίνα που δεν ξέρω κατά πόσο σωστά θα λειτουργήσει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ειναι αδύνατον αυτό γιατί το ήχοσύστημα μου έχει μόνο 1 υποδοχή για HDMI και το ps5 επίσης 1 υποδοχή οπότε αν συνδέσω το ps5 με το ήχοσύστημα, δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσω τη tv με το ήχοσύστημα εκτός από την οπτική ίνα που δεν ξέρω κατά πόσο σωστά θα λειτουργήσει 

αρά δεν έχεις passthrough και άρα δεν μπορείς να έχεις υποστήριξη σε αυτά που λες με την μπάρα ενεργοποιημένη. Θα πρέπει να βρεις ηχομπάρα όπως σου έβαλα στο post που να υποστηρίζει passthrough arc υποδοχή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chek2fire είπε

αρά δεν έχεις passthrough και άρα δεν μπορείς να έχεις υποστήριξη σε αυτά που λες με την μπάρα ενεργοποιημένη. Θα πρέπει να βρεις ηχομπάρα όπως σου έβαλα στο post που να υποστηρίζει passthrough arc υποδοχή. 

Έχω passthrough arc υποδοχή και κάνω passthrough από τη tv στη κονσόλα αλλά η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στη τηλεόραση. Δεν διατίθεμαι να δώσω και άλλα λεφτά για ηχομπαρα, προς το παρών θα βάζω lpcm που είναι άπειροελάχιστο το delay και παίζει μια χαρά ο ήχος 

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να μη τα σκ...σει η Bloober. Η δουλειά τους είναι απλά να κάνουν re-skin το original με cutting-edge γραφικά. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ούτε σεναριακές αλλαγές, ούτε νέους άσχετους χαρακτήρες, ούτε "μοντερνοποίηση" για να συνάδει με τα σημερινά κοινωνικά δεδομένα, ούτε τίποτα. Είναι απλά τέλειο έτσι όπως είναι.

Για μένα μετά το Shadow of the Erdtree, το Silent Hill 2 είναι ο πιο αναμενόμενος τίτλος του 2024.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 9

On 05/11/2023 at 13:09, giorgosmcmc said:

Εγώ έχω την creative stage 2.1 κ συνδέω το Xbox με την τηλεόραση στη θέση arc HDMI κ την τηλεόραση με την ηχομπαρα με οπτικη. Δουλεύει μια χαρά έτσι . Τώρα αν δεν είναι απόλυτα σωστό.. δεν ξέρω 

1 ώρα πριν, Armoral είπε

The time has come. 

Με τεράστια διαφορά η πιο αναμενόμενη κυκλοφορία των τελευταίων ετών. Ένα παιχνίδι που δε το έπαιξα στην εποχή του, αργότερα έμαθα για αυτό, πιο μετά πορώθηκα με όσα διάβαζα και άκουγα.

Επιχείρησα να το παίξω πριν 4-5 χρόνια με emulator, δυστυχώς για εμένα είναι απλά Unplayable και δε μου κάνει εντύπωση μιας και μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε 21 χρόνια πριν.

Υπομονετικά περίμενα την ημέρα που θα ανακοινώσουν ένα Remake και τώρα, είμαστε λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία!

Το μόνο που θα πω τώρα. Please be good, please be good. Μην δώσουν ένα διαλυμένο/αλλοιωμένο εντελώς Remake.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Γιατί όχι remake του 1 όμως;

Θα γινουν και αλλα  silent hills  remakes  απο την κοναμι

Απλα ηθελα να πανε πρωτα ,στο ποιο εμπορικο και επιτυχημενο τιτλο της σειρας 

Επεξ/σία από spartan29gr

36 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Έχετε καμιά υποψία/έμπνευση τι μπορεί να παίξει σε BF με την τιμή του PS5;;

Για το εξωτερικό έχει διαρρεύσει ένα bundle με το MW3 στα 499. Υποθέτω πως μπορεί να δούμε και εδώ κάτι παρόμοιο.

Screenshot-2023-11-06-104019.png

• Like 2

37 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Έχετε καμιά υποψία/έμπνευση τι μπορεί να παίξει σε BF με την τιμή του PS5;;

Λενε για Ps5 (οχι slim) με το CoD MW3 στα 499€ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...