Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Τι HDMI καλώδιο θα προτείνατε για PS5 ?. Είχα το ΣΚ μια κουβέντα και άλλοι λένε πάρε με 5 Ευρώ και άλλοι με 45....

Επειδή την "'έπαθα" όταν πήρα καλώδιο αν θέλεις το 120hz output πρέπει να πάρεις high speed hdmi 2.1 γιατί τα απλά 2.1 αν πας να ανοίξεις το 120άρι ρίχνουν την ανάλυση στα 1080p, γύρω στα 20-25€ θυμάμαι είναι τα high speed.

Επεξ/σία από John_Fistikis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Έχεις κάποιο υπόψιν ? και με μισό μέτρο είμαι ok.

"Baseus HDMI 2.1 Cable HDMI male - HDMI male 1m Μαύρο" αυτό είναι από τα οικονομικά στο γνωστό marketplace μαγαζί και είναι μια χαρά.

55 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

Επειδή την "'έπαθα" όταν πήρα καλώδιο αν θέλεις το 120hz output πρέπει να πάρεις high speed hdmi 2.1 γιατί τα απλά 2.1 αν πας να ανοίξεις το 120άρι ρίχνουν την ανάλυση στα 1080p, γύρω στα 20-25€ θυμάμαι είναι τα high speed.

Το hdmi 2.1b δεν απευθύνεται για το ps5 γιατί δεν θα βγάλει ποτέ του 120fps σε 4k ανάλυση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bushidocougar είπε

Το hdmi 2.1b δεν απευθύνεται για το ps5 γιατί δεν θα βγάλει ποτέ του 120fps σε 4k ανάλυση.

Δεν είπα για 120fps, είπα 120hz output το οποίο το χρησιμοποιούν κάποια παιχνίδια για να δώσουν 40fps (αντί για 30) στο quality mode τους

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

Δεν είπα για 120fps, είπα 120hz output το οποίο το χρησιμοποιούν κάποια παιχνίδια για να δώσουν 40fps (αντί για 30) στο quality mode τους

Το hdmi 2.1 προσφέρει 4k/120hz. Μην μπερδεύουμε περισσότερο τον @Vasilis 07.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

Το απλό hdmi 2.1 ΔΕΝ θα δώσει 4k/120hz αλλά οκ...

13€, απλό επώνυμο hdmi 2.1. Ας μην κάνουμε άλλο spam, γιατί βλέπω να μας διαγράφουν τα posts στο τέλος.

image.png

Επεξ/σία από bushidocougar
Δημοσ.

Ρε παιδιά είμαι λίγο άσχετος γενικα απο ps5. Έχω μια συγκεκριμένη απορία, μπορώ αν βάλω τον λογαριασμό μου σε άλλο ps5 να παίζω τα παιχνίδια μου? Θα τα έχει διαθέσιμα ή θα πρέπει να τα ξανακατεβάζω? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bushidocougar είπε

13€, απλό επώνυμο hdmi 2.1. Ας μην κάνουμε άλλο spam, γιατί βλέπω να μας διαγράφουν τα posts στο τέλος.

Κανένα spam δεν κάνουμε, πληροφορίες μοιραζόμαστε, εδώ μπορεί να δει ο καθένας τι προσφέρει η κάθε έκδοση hdmi και όχι από το random spec sheet του Σκρουτζ (που πολλές φορές είναι λάθος)image.png.3bed344c3b229b9e439f2da2eff6d274.png

αλλά μην παραπληροφορούμε κιόλας λέγοντας "Το hdmi 2.1 προσφέρει 4k/120hz" γιατί δεν προσφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτό που περιέχεται στη συσκευασία της κονσόλας κάνει τη δουλειά;

Αν είναι 2.1 ναι. H Sony είχε αναφερθεί για το PS5 ότι θα το λανσάρει με 2.1 καλώδιο εξαρχής. Έχουν παρατηρηθεί σε συγκεκριμένα κουτιά προβλήματα με λάθος καλώδια, τα οποία η Sony τα αντικατέστησε δωρεάν με 2.1 λόγω λάθους από το εργοστάσιο.

Επεξ/σία από bushidocougar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, John_Fistikis είπε

Δεν υπάρχουν απλά και μη καλώδια.

Υπάρχουν πιστοποιημένα που έχουν ένα κωδικό qr για να το ελέγξεις και μη πιστοποιημένα.

Για HDMI 2.1 χρειάζονται τα ultra high speed με το πράσινο χρώμα. 

Αν πάρετε μη πιστοποιημένο μπορεί και να μην δουλέψει προφανώς.

Καλώδια πιστοποιημένα έχει το amazon άπειρα και φτηνά.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jts είπε

Δεν υπάρχουν απλά και μη καλώδια.

Υπάρχουν πιστοποιημένα που έχουν ένα κωδικό qr για να το ελέγξεις και μη πιστοποιημένα.

Για HDMI 2.1 χρειάζονται τα ultra high speed με το πράσινο χρώμα. 

Αν πάρετε μη πιστοποιημένο μπορεί και να μην δουλέψει προφανώς.

Καλώδια πιστοποιημένα έχει το amazon άπειρα και φτηνά.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0BWPZ9RT9/ref=ox_sc_act_title_10?smid=A25SDIIIIPPLL0&psc=1

Αυτό έλεγα να πάρω.

2 ώρες πριν, phanispal είπε

Αυτό που περιέχεται στη συσκευασία της κονσόλας κάνει τη δουλειά;

Το σκεπτικό μου για αγορά καλωδίου είναι γιατί θέλω να το βάλω σε HDMI switch 4k (το οποίο αν και κόστισε 50 ευρώ δεν περιείχε καλώδιο HDMI).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Ρε παιδιά είμαι λίγο άσχετος γενικα απο ps5. Έχω μια συγκεκριμένη απορία, μπορώ αν βάλω τον λογαριασμό μου σε άλλο ps5 να παίζω τα παιχνίδια μου? Θα τα έχει διαθέσιμα ή θα πρέπει να τα ξανακατεβάζω? 

Εννοείται ότι θα τα ξανακατεβάσεις.

Διαθέσιμα θα είναι στην βιβλιοθήκη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...