Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

PlayStation 6 chip design is nearing completion as Sony and AMD partnership forges ahead AMD Zen 6 and 3D V-Cache could power the next generation of PlayStation

ok and what about the games ρε παλικάρια? Έχουμε πήξει στα remaste και remakes.. 🙄🤔😅

Θα σου έχει έτοιμο Last of Us 1+ 2 re-remastered 

• Like 1
  • Haha 8
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, kostiger said:

Τι είναι το College Football 25; Μας δουλεύουν οι Αμερικάνοι μου φαίνεται, δεν παίζουν καλά καλά ποδόσφαιρο, εκτός κι αν είναι κολλεγιακό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Τι είναι το College Football 25; Μας δουλεύουν οι Αμερικάνοι μου φαίνεται, δεν παίζουν καλά καλά ποδόσφαιρο, εκτός κι αν είναι κολλεγιακό;

δεν είναι το κανονικό, αλλά αυτό που οι αμερικάνοι λένε ποδόσφαιρο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ράγκμπι 🏉 🏉 🏉 

Αλλά είναι ράγκμπι για Αγγελικούλες, όχι το αντρικό.

• Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, έχετε δίκιο, νόμιζα ότι είναι ποδόσφαιρο για νορμάλ ανθρώπους.

Και είναι λοιπόν στην δεύτερη θέση το κολλεγιακό ράγκμπι, ενώ το κανονικό ράγκμπι είναι στην έκτη θέση.

image.jpeg.0d862f6c11289b751aaa91e390b9a5d0.jpeg

Οι κωλοντουτάκηδες και οι φίφες τελικά μια χαρά παιδιά είναι, εδώ οι άλλοι παίζουν games με χαρακτήρες που φοράνε πανοπλίες για να κυνηγήσουν ένα αργίτικο πεπόνι. Και το προτιμάνε άμα οι χαρακτήρες είναι έφηβοι.

• Haha 1
Δημοσ.

Καλυτερη λιστα εχουμε εμεις απο αυτην την μερια. Το It Takes Two δεν το περιμενα τοσο ψηλα, μιας και βγηκε περυσι και ξανα μπηκε καποια στιγμη στο τελος του '24 ως δωρεαν του μηνα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω το PS5 και έχω το παιχνίδι battlefield 2042 σε δίσκο για ps 4 κάνει την ενημέρωση Αλλά μου βγάζει όταν παω να μπω στο παιχνίδι ( Έγινε παύση της εγγραφής του παιχνιδιού επειδή έχετε Εισέλθει σε μια αποκλεισμένη σκηνή ) τ πρέπει να κάνω ; Ξέρει κανένας να μας πει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billarnaia είπε

Καλησπέρα σας έχω το PS5 και έχω το παιχνίδι battlefield 2042 σε δίσκο για ps 4 κάνει την ενημέρωση Αλλά μου βγάζει όταν παω να μπω στο παιχνίδι ( Έγινε παύση της εγγραφής του παιχνιδιού επειδή έχετε Εισέλθει σε μια αποκλεισμένη σκηνή ) τ πρέπει να κάνω ; Ξέρει κανένας να μας πει 

Προχωράς κανονικά θα στο βγάζει συνέχεια δεν είναι πρόβλημα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, billarnaia είπε

Τι να. Προχωρήσω. Με βάζει να πληρώσω . Για να παίξω ίντερνετικα ούτε καν την ιστορία που έχει 

Το μύνημα που βγάζει σημαίνει ότι μπλοκάρει τη εταιρεία να γράφεις cutscenes ή κάποιες σκηνές που δε θέλει που τυχον περιέχουν προσωπικά δεδομένα κτλ.

Εντωμεταξυ η εταιρεία είπε ότι δεν θα υπάρχει χρέωση για αναβάθμιση από ps4 έκδοση σε ps5 κονσόλα.

Μήπως λέω δεν έχεις συνδρομή plus?

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...