Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είχε αγοράσει ο αδερφός μου ακουστικά της Sony και δεν τον βόλευαν καθόλου, του πίεζαν το κεφάλι, οπότε τα πούλησε.Δεν θυμάμαι μοντέλο, είχαν 90€ νομίζω.

Υπάρχουν αξιόλογα ακουστικά να είναι άνετα έως 50€ με σωστό μικρόφωνο για PS5;

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, AntiCambeR said:

Καλημέρα.

Είχε αγοράσει ο αδερφός μου ακουστικά της Sony και δεν τον βόλευαν καθόλου, του πίεζαν το κεφάλι, οπότε τα πούλησε.Δεν θυμάμαι μοντέλο, είχαν 90€ νομίζω.

Υπάρχουν αξιόλογα ακουστικά να είναι άνετα έως 50€ με σωστό μικρόφωνο για PS5;

δες τα Logitech G435

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση πάνω στο dulasense μπορώ να συνδέσω ενσύρματα όποια ακουστικά θέλω διότι σύνδεσα κάποια με jack και δεν άκουγα τίποτα μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Καλημέρα μια ερώτηση πάνω στο dulasense μπορώ να συνδέσω ενσύρματα όποια ακουστικά θέλω διότι σύνδεσα κάποια με jack και δεν άκουγα τίποτα μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Κανονικά, οποιαδήποτε ακουστικά είναι plug and play.

Απλά μπες στις ρυθμίσεις της κονσόλας, να δεις κάποια μικρο-ρυθμίσεις γιατί μπορεί να φταίει αυτό.

Έχω βάλει 5-6 διαφορετικά ενσύρματα, όλα έπαιξαν τέλεια.

Επίσης, μπορείς για ήχο (οχι για μικρόφωνο) με ένα μικρό BT adapter, να συνδέσεις οποιαδήποτε BT ακουστικά!

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Κανονικά, οποιαδήποτε ακουστικά είναι plug and play.

Απλά μπες στις ρυθμίσεις της κονσόλας, να δεις κάποια μικρο-ρυθμίσεις γιατί μπορεί να φταίει αυτό.

Έχω βάλει 5-6 διαφορετικά ενσύρματα, όλα έπαιξαν τέλεια.

Επίσης, μπορείς για ήχο (οχι για μικρόφωνο) με ένα μικρό BT adapter, να συνδέσεις οποιαδήποτε BT ακουστικά!

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω μάλλον ρύθμιση θα είναι έχει να προτείνεις οικονομικά με ΒΤ adapter?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DimitriosT86 είπε

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω μάλλον ρύθμιση θα είναι έχει να προτείνεις οικονομικά με ΒΤ adapter?

Αν θέλεις ήχο + μικρόφωνο , πρέπει να πάρεις Playstation Licensed για ασύρματα. Κανένα άλλο δεν θα σε καλύψει (υπάρχουν διάφορα σε skroutz-best price, από περίπου 90 ευρώ και πάνω χοντρικά)

Αν θέλεις μόνο ήχο, αγοράζεις έναν bluetooth adapter του εμπορίου (πχ https://www.skroutz.gr/s/28924195/Ugreen-USB-Wireless-Bluetooth-5-0-Adapter.html) και συνδέεις πάνω ότι Bluetooth αξεσουάρ θέλεις (ακουστικά BT, ηχεία κτλ). Απλά δεν θα παίζει το μικρόφωνο, θα έχεις μονο ήχο (πχ για τα single player games).

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Αν θέλεις ήχο + μικρόφωνο , πρέπει να πάρεις Playstation Licensed για ασύρματα. Κανένα άλλο δεν θα σε καλύψει (υπάρχουν διάφορα σε skroutz-best price, από περίπου 90 ευρώ και πάνω χοντρικά)

Αν θέλεις μόνο ήχο, αγοράζεις έναν bluetooth adapter του εμπορίου (πχ https://www.skroutz.gr/s/28924195/Ugreen-USB-Wireless-Bluetooth-5-0-Adapter.html) και συνδέεις πάνω ότι Bluetooth αξεσουάρ θέλεις (ακουστικά BT, ηχεία κτλ). Απλά δεν θα παίζει το μικρόφωνο, θα έχεις μονο ήχο (πχ για τα single player games).

Σε ευχαριστώ πολύ μπορώ να συνδέσω και τα airpods ας πούμε με αυτό το adapter?

Δημοσ.

Εγώ θα την κάνω την ερώτηση και ας πέσει χάμο.
Έχει δεί κανείς με το χέρι στην καρδιά διαφορά μεταξύ απλού και πρό;

Έχω κατεβάσει αρκετά enhanced παιχνίδια και - αν και οι προσδοκίες μου ήταν ελάχιστες - δεν μπορώ να δώ καμία ουσιαστική διαφορά.

Φαντάζομαι οτι αν βάλω κάποια παιχνίδια δίπλα δίπλα κάτι θα βρεθεί αλλά πλέον μπορώ και με ίδια εμπειρία να πώ οτι η αγορά προ δεν έχει κανένα νόημα προς το παρόν. Δεν μετανιώνω απαιραίτητα. Καλό είναι ένα refresh. Αλλα είναι γελοίο το price point όταν με 300 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα απλό ps5 που στην πράξη θα είναι πανομοιότυπο για το 95% των περιπτώσεων.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitriosT86 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ μπορώ να συνδέσω και τα airpods ας πούμε με αυτό το adapter?

Ναι μπορεις, αλλα μονο ηχο οχι μικροφωνο (οσο το εχω δοκιμασει δλδ)

• Like 1
Δημοσ.
38 minutes ago, klainmaingr said:

Εγώ θα την κάνω την ερώτηση και ας πέσει χάμο.
Έχει δεί κανείς με το χέρι στην καρδιά διαφορά μεταξύ απλού και πρό;

Έχω κατεβάσει αρκετά enhanced παιχνίδια και - αν και οι προσδοκίες μου ήταν ελάχιστες - δεν μπορώ να δώ καμία ουσιαστική διαφορά.

Φαντάζομαι οτι αν βάλω κάποια παιχνίδια δίπλα δίπλα κάτι θα βρεθεί αλλά πλέον μπορώ και με ίδια εμπειρία να πώ οτι η αγορά προ δεν έχει κανένα νόημα προς το παρόν. Δεν μετανιώνω απαιραίτητα. Καλό είναι ένα refresh. Αλλα είναι γελοίο το price point όταν με 300 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα απλό ps5 που στην πράξη θα είναι πανομοιότυπο για το 95% των περιπτώσεων.

Εγω ειδα διαφορά ναι

οχι ουσιαστική αλλα υπάρχει. δεν κολλάει το wukong η αίσθηση της κίνησης σε αλλα παιχνιδια καλύτερη συνδυαστικά με τα γραφικα πχ στο Jedi.  Γενικά η διαφορά υπαρχει σε παιχνιδια που ζοριζόντουσαν πχ μακαρι να μην ειχα παιξει το ff rebirth με εκεινη τη θολούρα.

μετρημενα πραγματα που δε κανουν οπως ειπες τη λεξη "ουσιαστικη" διαφορα και απαραιτητη την αναβάθμιση

επισης το portal παίζει καλύτερα ισως γτ εχει απο την αρχη μεγαλύτερη ανάλυση το pro που κανει το streaming

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Αλλα είναι γελοίο το price point όταν με 300 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα απλό ps5 που στην πράξη θα είναι πανομοιότυπο για το 95% των περιπτώσεων.

Δεν αντικαθιστά το απλό Ps5 γιαυτό και έχει αυτή την υψηλή τιμή.

Αν κάποιος δηλαδή δεν έχει Ps5, δεν είναι μονόδρομος το Pro.

Επίσης τσιμπάει παραπάνω η τιμή λόγω 2TB μνήμης(και λόγω απουσίας ανταγωνισμού).

Θα μπορούσαν να το βγάλουν και σε 1TB με τιμή ας πούμε τα 650ευρω.

Το απλό Ps5 Digital έχει επίσημη τιμή τα 450ευρώ καινούργιο

image.png.a0eb2fa23375a198ad60fdee4b7b4121.png

Στις 20/1/2025 στις 8:35 ΜΜ, stevenfins είπε

Συμφωνώ. Έχουμε φλωρέψει πολύ στο παρόν θέμα (όπως και του series X) και έχει πολύ καιρός να πέσει λουκέτο. Ένα ps6 θέμα θα ανάψει τα αίματα 🤌

Τελείωσαν και επίσημα τα παλιά console wars με τις τελευταίες εξελίξεις, γιαυτό υπάρχει αυτή η ηρεμία....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Daredevil είπε

δες τα Logitech G435

Επιβεβαιώνω για τα G435. Λειτουργούν πολύ καλά και είναι σχετικά οικονομικά. Επίσης δουλεύουν πολύ καλά και με άλλες συσκευές (pc, switch, smartphones, tablets).

Επεξ/σία από p07apo
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, sndev said:

Εγω ειδα διαφορά ναι

οχι ουσιαστική αλλα υπάρχει. δεν κολλάει το wukong η αίσθηση της κίνησης σε αλλα παιχνιδια καλύτερη συνδυαστικά με τα γραφικα πχ στο Jedi.  Γενικά η διαφορά υπαρχει σε παιχνιδια που ζοριζόντουσαν πχ μακαρι να μην ειχα παιξει το ff rebirth με εκεινη τη θολούρα.

μετρημενα πραγματα που δε κανουν οπως ειπες τη λεξη "ουσιαστικη" διαφορα και απαραιτητη την αναβάθμιση

επισης το portal παίζει καλύτερα ισως γτ εχει απο την αρχη μεγαλύτερη ανάλυση το pro που κανει το streaming

Το ελπίζω. Μπήκα στον κόπο και μόλις πήρα και το drive καθαρά για το wukong. Το καλό είναι οτι είναι προς το παρόν δυσεύρετο οπότε στην χειρότερη θα μπούν και τα δύο αγγελία μετα τον τερματισμό.

Πριν το ανοίξω... Είμαστε σίγουροι οτι το disc drive είναι ένα και το αυτό έτσι; Του slim μπαίνει το ίδιο και στο pro.

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Το ελπίζω. Μπήκα στον κόπο και μόλις πήρα και το drive καθαρά για το wukong. Το καλό είναι οτι είναι προς το παρόν δυσεύρετο οπότε στην χειρότερη θα μπούν και τα δύο αγγελία μετα τον τερματισμό.

Πριν το ανοίξω... Είμαστε σίγουροι οτι το disc drive είναι ένα και το αυτό έτσι; Του slim μπαίνει το ίδιο και στο pro.

Ποσο το πηρες και ερωτηση καθετο η οριζοντιο το pro?

Το ιδιο ειναι δεν εχεις φοβο.

Δημοσ.
10 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Ποσο το πηρες και ερωτηση καθετο η οριζοντιο το pro?

Το ιδιο ειναι δεν εχεις φοβο.

120 απο κωτσόβολο τελευταίο τεμάχιο που έτυχε να είναι δίπλα μου. Είχαν και τα public χθές φουλ διαθεσιμότητα και σήμερα 0. Ίσως ήταν συστημικό λάθος δε ξέρω...

Κάθετο πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...