Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα , μια απορία  σαν άσχετος που είμαι με το store.

είδα οτι είχε κάποιες προσφορές μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, μετά με το που τελείωσαν έβαλε αμέσως κάποιες άλλες μέχρι 7/1. Έτσι το πάει η sony με προσφορές όλο σχεδόν το χρόνο ή έτυχε αυτήν τη περίοδο ?

έχει ρίξει  τις τιμές σε κάποια παιχνίδια που ήθελα κάποια στιγμή να πάρω αλλά όχι άμεσα. δηλαδή ότι και να πάρω τώρα,  για τους επόμενους 2-3 μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ μαζί του.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, DioNiSis_000 said:

καλησπέρα , μια απορία  σαν άσχετος που είμαι με το store.

είδα οτι είχε κάποιες προσφορές μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, μετά με το που τελείωσαν έβαλε αμέσως κάποιες άλλες μέχρι 7/1. Έτσι το πάει η sony με προσφορές όλο σχεδόν το χρόνο ή έτυχε αυτήν τη περίοδο ?

έχει ρίξει  τις τιμές σε κάποια παιχνίδια που ήθελα κάποια στιγμή να πάρω αλλά όχι άμεσα. δηλαδή ότι και να πάρω τώρα,  για τους επόμενους 2-3 μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ μαζί του.

Έτσι πάει. Δες το https://psprices.com/ για τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν ποτε μπηκαν ποσο συχνα κ σε τι έκπτωση. Συνηθως κάνει κύκλους δλδ αν βλεπεις οτι σε καθε 45 μερες πχ το ταδε παιχνίδι εχει έκπτωση θα ξερεις ποτε θα το ξαναπεριμενεις

Τωρα τελευταία πχ το Hogwarts ειναι σε έκπτωση μονιμα μια η κανονικη μια η deluxe ανά μήνα περίπου. Ε το μοτιβο μου λεει οτι θα σκασει στη συνδρομή κ τσιγκουνευομαι το 20ρικο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα ps5 Digital σφραγισμένο με απόδειξη  το κέρδισε ο γιός μου αλλά έχουμε είδη ps5, του το ζήτησε κάποιος 250€ ειναι καλή τιμή..

Δημοσ.
20 minutes ago, andreas-d said:

Πόσο μπορεί να πουληθεί ένα ps5 Digital σφραγισμένο με απόδειξη  το κέρδισε ο γιός μου αλλά έχουμε είδη ps5, του το ζήτησε κάποιος 250€ ειναι καλή τιμή..

Με τιμή 449 να το αγοράσει από κατάστημα θεωρώ πως δεν σου δίνει πολλά. Πιστεύω καλή τιμή είναι στα 350. Προσωπική άποψη πάντα. Από την στιγμή που έχει και απόδειξη φουλ κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Με τιμή 449 να το αγοράσει από κατάστημα θεωρώ πως δεν σου δίνει πολλά. Πιστεύω καλή τιμή είναι στα 350. Προσωπική άποψη πάντα. Από την στιγμή που έχει και απόδειξη φουλ κομπλέ.

Και εγώ αυτό πιστεύω, απλά επειδή βρέθηκε στο γρήγορο υποψήφιος αγοραστής φοβάται μην δε μπορεί να βρει άλλον.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas-d είπε

Και εγώ αυτό πιστεύω, απλά επειδή βρέθηκε στο γρήγορο υποψήφιος αγοραστής φοβάται μην δε μπορεί να βρει άλλον.. 

Σίγουρα θα βρεθει κάποιος άλλος..250 είναι σαν να σε κλέβει...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas-d είπε

Καλη χρονιά με υγεία. 

350 ευρω το λιγότερο. 

Ούτε ένα ευρώ πιο κάτω. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, andreas-d said:

Για σφραγισμένο με φουλ εγγύηση και τα 350 οριακά λίγα είναι. Εγώ στα 370 - 380 θα το έβλεπα.

Θα βρει πανεύκολα αγοραστή, μην αγχώνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποψιν παιζει μεχρι αυριο το 15% payzy, ή μεχρι προσφατα το ειχε και η shell με 20%, οποτε προσωπικα για 20-30 ευρω δεν θα εμπαινα στην διαδικασια αγορας απο ιδιωτη

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

318 πηρα το ps5 digital καινουργιο απο Γερμανο τελος Νοεμβρη, με 56€ επιστροφή με κάρτες Eurobank.
(374 πληρωτεο αρχικα, χωρις να υπολογιζω την επιστροφη 24% ΦΠΑ τιμολογιου).
Και αν αγοραζα τωρα, θα περιμενα παλι παρομοια προσφορα, οπως και εχει επιστροφη payzy.
Δεν βλεπω λογο να προτιμησει καποιος να δωσει 350, ποσο μαλλον 380 σε ιδιωτη, αυτες οι προσφορες σκανε συνεχως κυκλικα 3-4 φορες ανα ετος. Θα μου πεις, καποιοι δεν ξερουν πως κινειται η αγορα και κοιτανε μονο σκρουτζ.
Οκ, οτι θελει διαλεγει ο πωλητης, ειτε περιμενει καποιο ψαρι, ειτε το δινει πιο φθηνα επιτοπου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως χθες αγόρασα ps5 slim disc με το fortnite μέσα σφραγισμένο στα 320 χωρίς απόδειξη αγοράς είχε 2 ο τύπος και τα πούλησε χθες κατευθείαν 

Επεξ/σία από manthos_27
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

318 πηρα το ps5 digital καινουργιο απο Γερμανο τελος Νοεμβρη, με 56€ επιστροφή με κάρτες Eurobank.
(374 πληρωτεο αρχικα, χωρις να υπολογιζω την επιστροφη 24% ΦΠΑ τιμολογιου).
Και αν αγοραζα τωρα, θα περιμενα παλι παρομοια προσφορα, οπως και εχει επιστροφη payzy.
Δεν βλεπω λογο να προτιμησει καποιος να δωσει 350, ποσο μαλλον 380 σε ιδιωτη, αυτες οι προσφορες σκανε συνεχως κυκλικα 3-4 φορες ανα ετος. Θα μου πεις, καποιοι δεν ξερουν πως κινειται η αγορα και κοιτανε μονο σκρουτζ.
Οκ, οτι θελει διαλεγει ο πωλητης, ειτε περιμενει καποιο ψαρι, ειτε το δινει πιο φθηνα επιτοπου.

Και όμως πριν λίγο το πούλησε ο γιός μου 350€ ήταν το πακέτο με το fortnite και κάποια έξτρα του παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά έχει ο ιδιώτης, εφοσον αναφέρω ότι το ps5 το κέρδισε, δηλαδή αν εσύ κερδίσεις ένα iphone με απόδειξη θα το δώσεις μισή τιμή?? Δεν είναι μεταχειρισμένο, καινούργιο σφραγισμενο με απόδειξη αγοράς τη διαφορά έχει από το κατάστημα..

Δημοσ.
7 hours ago, andreas-d said:

Και όμως πριν λίγο το πούλησε ο γιός μου 350€ ήταν το πακέτο με το fortnite και κάποια έξτρα του παιχνιδιού. Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά έχει ο ιδιώτης, εφοσον αναφέρω ότι το ps5 το κέρδισε, δηλαδή αν εσύ κερδίσεις ένα iphone με απόδειξη θα το δώσεις μισή τιμή?? Δεν είναι μεταχειρισμένο, καινούργιο σφραγισμενο με απόδειξη αγοράς τη διαφορά έχει από το κατάστημα..

Αφου το πουλησε πιο ακριβα απ'οτι το πηρα εγω απο Γερμανο και απ'οτι το πηρε χθες ο manthos_27, ολα καλα, δεν χρειαζεται να το ψυχαναλυσουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nek4d είπε

Αφου το πουλησε πιο ακριβα απ'οτι το πηρα εγω απο Γερμανο και απ'οτι το πηρε χθες ο manthos_27, ολα καλα, δεν χρειαζεται να το ψυχαναλυσουμε.

Συζήτηση να γίνεται αλλα με λιγο ψάξιμο γενικά  και λίγη υπομονή μπορείς να βρεις πολύ καλές προσφορές σε ps5

Επεξ/σία από manthos_27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...