Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εχει φύγει σε κανέναν τα λαστιχο επάνω απο τους μοχλούς; Το λαστιχο γυρίζει επανω στο μοχλο. Το έβγαλα και το ξανα εβαλα αλλα δεν ξερω με τι να το κολλησω για να μην γυρίζει γιατι σε κάποια games ειναι εκνευριστικό.

Έπαθα το ίδιο στο πρώτο χειριστήριο μου πριν κάνα μήνα, γύρναγε γύρω γύρω σαν τρελό. Έβαλα super glue στην περίμετρο επαφής και κρατάει προς το παρόν.

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Δοκίμασα και εβαλα διπλη ταινία επανω στον μοχλο και μετα εβαλα το λαστιχο. Λιγο που επαιξα GT7 και Warship legends φαινεται σταθερο.

Ταινία διπλής όψης εννοείς;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Ταινία διπλής όψης εννοείς;;

ναι, ξεχασα μια λεξη😁

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εχει φύγει σε κανέναν τα λαστιχο επάνω απο τους μοχλούς; Το λαστιχο γυρίζει επανω στο μοχλο. Το έβγαλα και το ξανα εβαλα αλλα δεν ξερω με τι να το κολλησω για να μην γυρίζει γιατι σε κάποια games ειναι εκνευριστικό.

Μου κόπηκαν τα λάστιχα και πήρα grips aftermarket που "κολυμπούσαν".

Η μέχρι στιγμής καλύτερη λύση φαίνεται να είναι η θερμόκολλα πιστολιού.

Η κλασσική uhu παντοκολλητής επίσης κάνει δουλειά.

Αυτές οι κόλλες συγκρατούν και γεμίζουν ταυτόχρονα όποια κενά, κάνοντας τα grip σταθερά.

Μετά από καιρό δυστυχώς μπορεί να ξεκολλήσουν και τα δύο (ίσως έφταιγε και η εφαρμογή θέλει καλό καθάρισμα πριν). 

Επεξ/σία από nickol-us
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/akoustika-headset-mikrofona/corsair-headset-hs65-wireless-7-1-white_4345703

υποστηρίζουν το surround του ps5 τα συγκεκριμένα; wireless εκτός από τα επίσημα που να υποστηρίζουν το surround γενικά υπάρχουν; Προτιμώ όχι της sony να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αλλού tv pc, τουλάχιστον bluetooth 

Επεξ/σία από Dorian
Δημοσ.
Στις 19/12/2024 στις 12:38 ΜΜ, vorlon68 είπε

Εμένα σε δύο βασικά χειριστήρια που έχω για να παίζω GT7 μου έχει συμβεί αυτό και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Έβαλα στην τελική κόλλα, από πιστόλι σιλικόνης και έμεινε μόνιμα. Το αρνητικό είναι ότι μαζεύει συνεχώς πολύ περισσότερα χνούδια κ σκόνη πάνω του πλέον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει κανείς ασύρματα ακουστικά εκτός τα επίσημα της sony, αυτά με το usb στικ στα 2,4 GHz; στέλνει το ps5  surround ήχο ασύρματα με το tempest3d ή δεν υποστηρίζεται; 

Επεξ/σία από Dorian
Δημοσ.

Μερικές απορίες.

Μεταχειρισμένα παιχνίδια σε φυσική μορφή πού βρίσκουμε συνήθως; Στις αγγελίες εδώ παίζουν πολύ λίγα και οι τιμές είναι σχεδόν όσο κοστίζουν καινούργια. Στο Vendora πρέπει υποχρεωτικά να γίνει αποστολή ακόμα κι αν ο πωλητής μένει στον από πάνω όροφο.

Όταν αγοράζεις παιχνίδια από μαγαζιά, είναι όλα με δισκάκι, ή κάποια έχουν μόνο κωδικό μέσα στο κουτί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, phanispal said:

Μερικές απορίες.

Μεταχειρισμένα παιχνίδια σε φυσική μορφή πού βρίσκουμε συνήθως; Στις αγγελίες εδώ παίζουν πολύ λίγα και οι τιμές είναι σχεδόν όσο κοστίζουν καινούργια. Στο Vendora πρέπει υποχρεωτικά να γίνει αποστολή ακόμα κι αν ο πωλητής μένει στον από πάνω όροφο.

Όταν αγοράζεις παιχνίδια από μαγαζιά, είναι όλα με δισκάκι, ή κάποια έχουν μόνο κωδικό μέσα στο κουτί;

Μεταχειρισμενα παλια ειχε το public. Δεν ξερω αν ισχυει ακομη, εχω χρονια να περασω.
Υπαρχουν ομως πολλα στο σκρουτζ και ειναι απο μαγαζια, οπερ θεωρητικα ελεγμενα.
--
Για τα retail παιχνιδια, οσα εχω παρει για PS ειχαν δισκακι μεσα. Δεν ξερω αν ισχυει σε ολα.
(Σε xbox, παλι ειχαν δισκακι μεσα αλλα εχω ακουσει οτι μερικα εχουν κωδικο, οποτε δενουν με λογαριασμο, δεν μεταπωλουνται, ειναι σαν να τα αγοραζες digital με μονο το κουτακι μοστρα για το ραφι.
Με τις κονσολες μαζι, εδιναν μια ομορφη καρτα με τον κωδικο απο πισω, για ξυσιμο, αντι κουτακι, πιο ορθο).

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Μερικές απορίες.

Τα ps είναι με δισκακι. Κωδικό έχουν όσα παιχνίδια έχουν έρθει με Limited εκδόσεις, αλλά και εκεί συνήθως είναι steelbook. 

Facebook marketplace εχει αρκετα πάντως 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, phanispal είπε

Δεν έχω FB όμως 😕

Έτερη ερώτηση: το The Last Of Us Part II Remastered για PS4, τι διαφορά έχει από το αντίστοιχο για PS5;

Στα γραφικά, προφανώς.

Δημοσ.

Ναι εντάξει, αλλά αυτό οφείλεται εκτός από τις δυνατότητες της κονσόλας (προφανώς το PS5 είναι ανώτερο από το PS4) και στο παιχνίδι;

Δηλαδή το TLOU part II remastered για PS4 θα παίζει χειρότερα στο PS5 απ' ότι το ίδιο που παίζει μόνο στο PS5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...