Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, AntiCambeR said:

Το μαμίσιο original hdmi του PS5 2.1 είναι;

Το VRR είναι αποκλειστικά δυνατότητα του PS5 και λειτουργεί για όλα τα παιχνίδια;

3 hours ago, music_lover said:

Yeap!

Nope!
Το VRR, δεν ειναι αποκλειστικα δυνατοτητα του ps5, σαν τεχνολογια ειναι αντιγραφη απο προυπαρχουσα τεχνολογια στα pc (nvidia gsync, amd freesync), και καθε κονσολα μπορει να το ονομαζει οπως θελει η οχι, και στο xbox υπαρχει.
(Yeap, στο μαμισιο 2.1 hdmi. Δεν ειναι επανασταση και στα xbox το ιδιο).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nek4d είπε

Nope!
Το VRR, δεν ειναι αποκλειστικα δυνατοτητα του ps5, σαν τεχνολογια ειναι αντιγραφη απο προυπαρχουσα τεχνολογια στα pc (nvidia gsync, amd freesync), και καθε κονσολα μπορει να το ονομαζει οπως θελει η οχι, και στο xbox υπαρχει.

Εγώ κατάλαβα ότι εννοεί πως είναι αποκλειστικότητα του PS5 σε σχέση με τα παλιότερα Playstation οπότε απάντησα yes σε όλα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, phanispal είπε

Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή για την έκδοση με το Blu-ray αυτές τις μέρες;

549 στις αλυσιδες, παιζει 15% επιστροφη payzy απο Παρασκευη 20/12 στον Γερμανο

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nek4d είπε

Nope!

16 ώρες πριν, music_lover είπε

Εγώ κατάλαβα ότι εννοεί πως είναι αποκλειστικότητα του PS5 σε σχέση με τα παλιότερα Playstation οπότε απάντησα yes σε όλα.

Εννοώ απο τι εξαρτάται αν το κάθε παιχνίδι θα υποστηρίξει το VRR, όχι ποιός έχει ανακαλύψει η έχει χρησιμοποιήσει πρώτος το VRR.

Είναι στο μενού στις ρυθμίσεις του PS5 η υπάρχει ως default δυνατότητα;

Μπορούν όλα τα παιχνίδια να παίζουν σε VRR η θα πρέπει να είναι συμβατά;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Είναι στο μενού στις ρυθμίσεις του PS5 η υπάρχει ως default δυνατότητα;

Μπορούν όλα τα παιχνίδια να παίζουν σε VRR η θα πρέπει να είναι συμβατά;

Είναι στις ρυθμίσεις της κονσόλας 

Σου έχει επιλογή να το ενεργοποιήσεις ακόμα και για τα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν και όπως/αν δουλέψει. Εγώ έτσι το έχω. 

Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι υποστηρίζει η οθόνη σου VRR.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει φύγει σε κανέναν τα λαστιχο επάνω απο τους μοχλούς; Το λαστιχο γυρίζει επανω στο μοχλο. Το έβγαλα και το ξανα εβαλα αλλα δεν ξερω με τι να το κολλησω για να μην γυρίζει γιατι σε κάποια games ειναι εκνευριστικό.

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Δεν ξερω αν το γραφω σωστά ή στο σωστό θέμα,αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνω share τα παχινδια μου από τον έναν λογαριασμό στον άλλον;

'Εχω έναν τουρκικο και έναν Ελληνικό,χωρίς συνδρομή και τα δύο.Λέω να βάλω στο Ελληνικό.

Γίνεται αυτό που ρωτάω;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Καλησπερα σας.

Δεν ξερω αν το γραφω σωστά ή στο σωστό θέμα,αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνω share τα παχινδια μου από τον έναν λογαριασμό στον άλλον;

'Εχω έναν τουρκικο και έναν Ελληνικό,χωρίς συνδρομή και τα δύο.Λέω να βάλω στο Ελληνικό.

Γίνεται αυτό που ρωτάω;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Εχει φύγει σε κανέναν τα λαστιχο επάνω απο τους μοχλούς; Το λαστιχο γυρίζει επανω στο μοχλο. Το έβγαλα και το ξανα εβαλα αλλα δεν ξερω με τι να το κολλησω για να μην γυρίζει γιατι σε κάποια games ειναι εκνευριστικό.

η βαλε καποιο thumb grip - ή παρε κανενα μοχλο απο κανενα κινεζοsite και αντικατεστησε το , 5 λεπτα θα σου παρει.

Πως το καταφερες τρελε μου αυτο.

2 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

σε ευχαριστώ φίλε μου.

Θα πρέπει να το κάνω και για τους δύο λογαριαμούς;

Σε αυτον που εχεις το παιχνιδι που θες να μοιρασεις με το αλλο account.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Μια απτά ίδια και εγω, στον αριστερό μοχλό για την ακρίβεια…και grip που έβαλα θέλουν το λάστιχο απο κάτω για να πιάσουν καλά, κάτι το οποίο μια η άλλη είναι γιατί πάλι κάνει γύρες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Μια απτά ίδια και εγω, στον αριστερό μοχλό για την ακρίβεια…και grip που έβαλα θέλουν το λάστιχο απο κάτω για να πιάσουν καλά, κάτι το οποίο μια η άλλη είναι γιατί πάλι κάνει γύρες.

Ακριβως. Με κυανοκρυλλική κόλλα δεν κολλαει. Και δεν ξερω πως να το κολλησω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Ακριβως. Με κυανοκρυλλική κόλλα δεν κολλαει. Και δεν ξερω πως να το κολλησω

Δεν προσπάθησα καν να το κολλήσω γτ οποιαδήποτε κολλα και να βάλω δεν θα καταφέρω να βάλω το λαστιχάκι στην θέση του χωρίς να τα κάνω όλα χάλια, οπότε το αφήνω ως έχει και όσο αντέξει…βασικά όσο αντέξω εγώ μέχρι να ξεκινήσει να με ενοχλεί πολύ.

υστερα θα το αφήσω στην άκρη για αναμνηστικό…πάλι καλά τυχαίνει και έχω και 2ο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Δεν προσπάθησα καν να το κολλήσω γτ οποιαδήποτε κολλα και να βάλω δεν θα καταφέρω να βάλω το λαστιχάκι στην θέση του χωρίς να τα κάνω όλα χάλια, οπότε το αφήνω ως έχει και όσο αντέξει…βασικά όσο αντέξω εγώ μέχρι να ξεκινήσει να με ενοχλεί πολύ.

υστερα θα το αφήσω στην άκρη για αναμνηστικό…πάλι καλά τυχαίνει και έχω και 2ο.

Δοκίμασα και εβαλα διπλη ταινία επανω στον μοχλο και μετα εβαλα το λαστιχο. Λιγο που επαιξα GT7 και Warship legends φαινεται σταθερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...