Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Daredevil είπε

:D :D :D :D

23 ώρες πριν, Daredevil είπε

:D :D :D :D

Εν τω μεταξύ, είδα από γνωστό YTber (εννοώντας με verification & καλό περιεχόμενο) ότι φημολογείται State of play για τις 3/12 ίσως και με trailer από GTA 6

• Haha 2
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bloodborne ειχε ενα cult  κοινο online με τα chalice dungeons .....μετα τοσα χρονια να ψαχνουν ακομα κρυφες dates και να μπαινουν ακομα στους servers πρεπει να εχουν γινει αιρεση και να θυσιαζουν κοτοπουλα :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Σε άλλα νέα...

Παίζει καμία πραγματική black friday προσφορά για ssd m2 για το ps5? Πάνω κάτω τις ίδιες τιμές βλέπω με μία μικρή έκπτωση.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/corsair-ssd-mp600-pro-lpx-1tb-m-2-nvme-pcie-gen4-x4_3903869

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/wd-ssd-sn850x-nvme-1tb-black_4166965

Επεξ/σία από kundi
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας έχει τύχει οταν κλείνει απο μόνο του 5 ενω τρέχει καποιο game αντι να μπει σε rest mode, να κλείνει εντελως και μετα να μην ανοιγει απο το controller; Να ανοιγει μόνο πατώντας παρατεταμένα το power button και μετα να κανει επιδιόρθωση στους δισκους λέγοντας οτι η κονσόλα δεν έκλεισε κανονικά; Μου το εχει κάνει 2 φορες μέσα σε 1 μήνα

Δημοσ.

Πρωην κατοχος ps4 και σε λιγο καιρο,κατοχος ps5,θα ηθελα να ρωτησω τα εξης...

- εχω κρατησει μερικα ps4 games σε cd που,αν και ταχω τερματισει, μια στο τοσο τα εβαζα γιατι τα γουσταρα οπως επισης και τον σκληρο εξωτερικο δισκο που ειχα στο ps4 για να μην τρωω χωρο απο τον εσωτερικο του ps4 ....

Τα cd games θα παιζουν λογικα και στο ps5 ο εξωτερικος σκληρος θα ειναι συμβατος με το ps5 αν τον συνδεσω;;

Γιατι με 1tb δισκο που εχει το ps5 λιγο δυσκολο να χωρεσουν τα games του ps4 και οτι αγοραστει για το ps5..

Εννοειτε οτι τα ps4 games θα τα εχω μονο στον εξωτερικο που ειχα στο ps4 ..ευχαριστω κ σορρυ για το μεγαλο μνμ.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Votritis είπε

εγω δεν το εχω δει αυτο , μηπως κανει στιγμιαία διακοπή ρεύματος και κλείνει ?

Οχι, το ειχα στις 2 ώρες να κλεινει μόνο του. Και τις 2 φορές που εγινε, ετρεχε game. Την μία το Division 2 και την άλλη το F1 23

21 λεπτά πριν, GREGOR78 είπε

Τα cd games θα παιζουν λογικα και στο ps5 ο εξωτερικος σκληρος θα ειναι συμβατος με το ps5 αν τον συνδεσω;;

Κανονίκα. Μολις συνδέσεις τον δίσκο το PS5 θα δει ότι game εχεις μέσα

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, vorlon68 said:

Οχι, το ειχα στις 2 ώρες να κλεινει μόνο του. Και τις 2 φορές που εγινε, ετρεχε game. Την μία το Division 2 και την άλλη το F1 23

Μηπως ανεβάζει θερμοκρασία; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...