Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Αν όμως βγει το PS6 στο 800άρι - 900άρι με disc drive να πωλείται έξτρα στα 150 ευρώ, θα είναι αργά να κράξουμε. 

Ετσιιιιι δεν ειναι τοσο το θεμα ποσο καλη ειναι η κονσολα  αλλα ποσο ακριβη ειναι + το τι περνεις με αυτα τα λεφτα , οκ καποιος τα εχει και κλαιν αλλα θα μας παρει η μπαλα ολους :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αν όμως βγει το PS6 στο 800άρι - 900άρι με disc drive να πωλείται έξτρα στα 150 ευρώ, θα είναι αργά να κράξουμε. 

Ναι αν κράξετε εδώ στο insomnia είμαι σίγουρος ότι η Sony θα ασχοληθεί..

7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αν κράξετε εδώ στο insomnia είμαι σίγουρος ότι η Sony θα ασχοληθεί..

Το κραξιμο δεν παει μονο του , παει και με την μη αγορα του προϊόντος και εκει πιστεψε με θα την νοιάξει .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, darkman είπε

Το κραξιμο δεν παει μονο του , παει και με την μη αγορα του προϊόντος και εκει πιστεψε με θα την νοιάξει .

Πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι 

@privateer μάλλον κλαις κατά βάθος 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Haha 2

7 ώρες πριν, lakis_eo είπε

Από θόρυβος πώς παει;

Καμια σχεση με το base που ειχα τουλαχιστον για μενα, γιατι ειχα πεσει σε κονσολα με εντονο coil whine , και το pro εχει coil whine αλλα πρεπει να κολλησεις αυτι στην κονσολα , με το base το ακουγα απο τα 2 μετρα.

Το αποσπωμενο disc drive κανει εντονοτερη φασαρια κατα την εγκατασταση σε σχεση με το base.

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι 

Εξωτερικό ή Ελλάδα; Γιατί εδώ είχα καιρό να δω δω day1 PlayStation, να μπορείς  να μπεις σε οποίο μαγαζί θες και να το αγοράσεις..Ούτε κατά διάνοια δεν εξαντλήθηκαν οι προπαραγγελίες….

Νιωθω τεραστια θλιψη για το παθημα των παιδιων αυτων..🤣

''Scalpers are struggling to resell the PlayStation 5 Pro because it's in stock at most retailers

Too much supply, not enough demand''...

https://www.techspot.com/news/105500-scalpers-struggling-resell-playstation-5-pro-because-stock.html

• Sad 1
  • Haha 13

8 ώρες πριν, Jrnmg221 είπε

Με την ιδια ραμ με το ιδιο cpu πενηνταρικου απο το 2019 και με τη μονη διαφορα τα 7 φλοπς παραπανω παει ο κοσμος και δινει 800 ευρω να παρει την κονσολα; καλα εχει χαθει τελειως η λογικη;  

Έχει κάτι μαύρες γρίλιες στο κέντρο της κονσόλας και προσθέτει πόντους γαμωσύνης αλλά και τέραφλοπς...worth the upgrade!!1!

Υγ αν είχε και rgb θα έμπαινε στο Πάνθεον των απόλυτων upgrades 

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περισσότερα ελληνικά online καταστήματα έχουν αποθέματα PS5 Pro. Απλά το λέω.

ΥΓ. Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις, είμαστε όλοι μια παρέα εδω μέσα. Ο οποίος σχολιασμός για έναν εξοπλισμό (πχ ps5 pro), δεν αφορά τον αγοραστή, αλλά το ίδιο το προϊόν και την εταιρία που το παράγει.

Επεξ/σία από bushidocougar

2 ώρες πριν, kostiger είπε

Νιωθω τεραστια θλιψη για το παθημα των παιδιων αυτων..🤣

''Scalpers are struggling to resell the PlayStation 5 Pro because it's in stock at most retailers

Too much supply, not enough demand''...

https://www.techspot.com/news/105500-scalpers-struggling-resell-playstation-5-pro-because-stock.html

Οι τύποι είναι τόσο hardcore από ότι βλέπω στο reddit πάντως που προτιμάνε να τα κρατήσουν στη κούτα σε αποθήκες 10+ χρόνια μήπως βγει κάποτε cfw (και πάρουν υπεραξία έτσι) παρά να τα δώσουν πίσω στη τιμή κόστους. Απλά respekt.

• Haha 3

Στις 4/11/2024 στις 11:49 ΠΜ, logokrimenos είπε

Παιδιά γεια σας, είμαι σε φάση να αγοράσω play. Δεν είμαι κανας φανατικός gamer, κυρίως απο pc ψιλοέπαιζα αλλά είπα να πάρω ενα να έχω να χαζεύω τώρα που χειμωνιάζει. Τι θα μου προτείνατε να πάρω, slim digital που βλέπω έχει την πιο χαμηλή τιμή? Να περιμένω καμια black friday? Ποια τιμή θεωρείται καλή? Γενικά κάποια συμβουλή σε έναν άσχετο (τελευταίο ps που είχα ήταν το ps one) θα βοηθούσε φουλ

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες το PS5 με 2 controller και το blueray disc με 20% επιστροφή που τρέχει προσφορά από το πλαίσιο . 608 αν δεν κάνω λάθος και κάπου 120 ευρώ επιστροφή με πόντους . Δηλαδή βγαίνει κάπου 480 ευρώ . 
πιστεύω είναι καλό deal 

11 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες το PS5 με 2 controller και το blueray disc με 20% επιστροφή που τρέχει προσφορά από το πλαίσιο . 608 αν δεν κάνω λάθος και κάπου 120 ευρώ επιστροφή με πόντους . Δηλαδή βγαίνει κάπου 480 ευρώ . 
πιστεύω είναι καλό deal 

Με λίγα λόγια το πήρες 20 ευρώ λιγότερο + 1 dualsense σε σχέση με όσο το πήραμε όσοι κάναμε preorder στο launch 4 χρόνια πριν και αφού έχει βγει το pro. Και αυτά με συγκεκριμένη τράπεζα και συμμετοχή σε πρόγραμμα πόντων (που δεν είναι free).

Φτάσαμε αυτά να τα θεωρούμε καλές προσφορές πλέον.

• Like 1

20 λεπτά πριν, Rush13 είπε

πιστεύω είναι καλό deal 

Γιατί είχα την εντύπωση πως η προσφορά εξαιρούσε τα playstation?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...