Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Να πούμε και για τον 7800x3d που κοστίζει 500€ ενώ ένας 7600x είναι στα 210€, δλδ λιγότερα από τα μισά! Και έχουν διαφορές στο gaming 17% σε 1080p, 14% σε 2k και 5% σε 4k και αυτές είναι οι μέγιστες αφού έρχονται με μια 4090? Και που αν βάλουμε στην εξίσωση μια δημοφιλή GPU που αγοράζουν οι περισσότεροι πχ την 4070 super ή την 7800xt τότε οι διαφορές αγγίζουν το.. μηδέν?

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-7800x3d/

Μας αρμεγουν σε κάθε ευκαιρία ΟΛΟΙ και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε αυτό και όσο το γρηγορότερο τόσο καλύτερα. Από εκεί και πέρα θέλεις να πληρώσεις για να έχεις το καλύτερο? Με γεια σου με χαρά σου αλλά μη λες κουβέντα για value for money και άπληστες εταιρίες γιατί και εσύ απληστία επέδειξες αγοράζοντας ένα τέτοιο προϊόν..

350 κόστιζε ο 3d το καλοκαίρι,  αλλά μετά την κατρακύλα της Intel, πήρε την ανηφόρα όσο περιοριζόταν το stock ενόψει και της επόμενης γενιάς η οποία δεν έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο βέβαια.. 

Κατα τα λοιπά  δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα. Απλα να υπενθυμίσω, οπως αλλωστε εχει ηδη αναφερθει κι απο αλλα παιδια, πως σε όλους του τομείς οι οικονομιες κλίμακας έτσι δουλεύουν. Οι αυξήσεις στο high end είναι δυσαναλογες της αύξησης ποιότητας και επιδόσεων. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 hours ago, music_lover said:

Να πούμε και για τον 7800x3d που κοστίζει 500€ ενώ ένας 7600x είναι στα 210€, δλδ λιγότερα από τα μισά! Και έχουν διαφορές στο gaming 17% σε 1080p, 14% σε 2k και 5% σε 4k και αυτές είναι οι μέγιστες αφού έρχονται με μια 4090? Και που αν βάλουμε στην εξίσωση μια δημοφιλή GPU που αγοράζουν οι περισσότεροι πχ την 4070 super ή την 7800xt τότε οι διαφορές αγγίζουν το.. μηδέν?

https://www.techpowerup.com/review/amd-ryzen-7-7800x3d/

Μας αρμεγουν σε κάθε ευκαιρία ΟΛΟΙ και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε αυτό και όσο το γρηγορότερο τόσο καλύτερα. Από εκεί και πέρα θέλεις να πληρώσεις για να έχεις το καλύτερο? Με γεια σου με χαρά σου αλλά μη λες κουβέντα για value for money και άπληστες εταιρίες γιατί και εσύ απληστία επέδειξες αγοράζοντας ένα τέτοιο προϊόν..

2 hours ago, kostiger said:

350 κόστιζε ο 3d το καλοκαίρι,  αλλά μετά την κατρακύλα της Intel, πήρε την ανηφόρα όσο περιοριζόταν το stock ενόψει και της επόμενης γενιάς η οποία δεν έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο βέβαια.. 

Κατα τα λοιπά  δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα. Απλα να υπενθυμίσω, οπως αλλωστε εχει ηδη αναφερθει κι απο αλλα παιδια, πως σε όλους του τομείς οι οικονομιες κλίμακας έτσι δουλεύουν. Οι αυξήσεις στο high end είναι δυσαναλογες της αύξησης ποιότητας και επιδόσεων. 

Επίσης ο επεξεργαστής δεν κάνει μόνο διαφορά στο gaming σε (ειδικά σε 4k) (όχι οτι δικαιολογώ τους λωποδύτες της amd).Θεωρητικά χρησιμοποιέιται και στο productivity εταιρείων κτλ. 

τωρα π εμεινε λιγοτερο απο ενα 48ωρο πριν την κυκλοφορια του Playstation5 Pro, εχουμε καμια εξελιξη απο προπαραγγελιες η λετε να παραλαβουμε τελος του μηνα?

• Haha 1

57 λεπτά πριν, Metaksas είπε

τωρα π εμεινε λιγοτερο απο ενα 48ωρο πριν την κυκλοφορια του Playstation5 Pro, εχουμε καμια εξελιξη απο προπαραγγελιες η λετε να παραλαβουμε τελος του μηνα?

λογικα απο αυριο ή Πεμπτη

2 hours ago, Metaksas said:

Παραγγελία στις 29 Οκτ από Κωτσόβολο. Σήμερα ενημερώθηκε το status ότι θα φύγει 6/11 το δέμα, και ότι θα παραλάβω 7/11.

• Like 2
  • Sad 1

9 hours ago, Gemalde said:

Παραγγελία στις 29 Οκτ από Κωτσόβολο. Σήμερα ενημερώθηκε το status ότι θα φύγει 6/11 το δέμα, και ότι θα παραλάβω 7/11.

Ωραιος. Εγώ παραγγελία 1/10. Καμία ενημέρωση ακόμα 

• Confused 1

9 ώρες πριν, Gemalde είπε

εγω εκανα 16/10παραγγελια και ακόμα γραφει pending η παραγγελία 🥶

Στις 3/11/2024 στις 10:32 ΠΜ, music_lover είπε

Μάλλον εννοείς αυτό:

https://imgsli.com/MzE1MDQx

Φαίνεται σαν μια μικρή βελτίωση στην ανάλυση, αυτό νομίζω πως υποτίθεται ότι κάνει αυτό το feature.

Κυρίως το βλέπεις εκεί όπου εμφανίζονται γράμματα και αριθμοί, επάνω αριστερά και δεξιά, στο απλό ps5 φαίνονται πιο soft.

Κοίτα να δεις που έχω ακόμα μάτι γαρίδα, το κάνει output σε ανάλυση 4k 😅 

Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Plaisio γιατί με αγχώσατε (παράξενο).

Μου είπαν πως θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ τα tracking numbers και πως οι παραδόσεις θα πρέπει να αναμένονται αύριο και μεθαύριο για τις περισσότερες περιοχές.

Νομίζω κανένας δεν έχει ενημέρωση ακόμα και δεν έχει να κάνει με το πότε παρήγγειλες. Εγώ την "έριξα" δέκα λεπτά μετά το άνοιγμα στις 26/9 και δεν έχει πάρει το σύστημα καμία ενημέρωση ως τώρα.

• Like 3

image.jpeg.06cf575fd1906f1b523f6ab8a38184f8.jpeg

Μόλις μίλησα με κοτσόβολο, μου είπαν οτι το προιόν βρίσκεται σε κατάσταση παραλαβής στα κεντρικά. Απόθεμα ΥΠΑΡΧΕΙ, και σήμερα από την 14:00 και μετά θα ενημερωθούν όλοι οι πελάτες για την κατάσταση της παραγγελίας. Όσοι έκαναν έως 20/10 παραγγελία έχουν προτεραιότητα, αλλά μου είπαν οτι γενικότερα απόθεμα ξαναλέω ΥΠΑΡΧΕΙ. 

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...