Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Τι γίνεται με αυτούς που το έχουν σε ps4 disk? Παίζει κάνα upgrade? Ή σε αναγκάζουν να πάρεις το remaster με 50αρικο?

Εχει διαφορα αν το εχεις παρει στο 4 σε δισκο ή digital;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από όσο ξέρω δεν έχει διαφορά disk ή digital, εφόσον το έχεις στην κατοχή σου ήδη τότε το κάνεις αναβάθμιση με 10€.

Απλά διάβασα ότι το remaster δεν έχει καθόλου Ελληνικά (μενού - υπότιτλοι - μεταγλώττιση), οποίος μπορεί ας το επιβεβαιώσει.

• Thanks 1

35 λεπτά πριν, music_lover είπε

Απλά διάβασα ότι το remaster δεν έχει καθόλου Ελληνικά (μενού - υπότιτλοι - μεταγλώττιση), οποίος μπορεί ας το επιβεβαιώσει.

Ναι οποίος το πάρει ας μας πει, θα ήταν καλό να είχε πλέον ελληνική γλώσσα στο μενού και στους υπότιτλους, όπως το Forbidden west δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, ilias78 said:

Τι γίνεται με αυτούς που το έχουν σε ps4 disk? Παίζει κάνα upgrade? Ή σε αναγκάζουν να πάρεις το remaster με 50αρικο?

Έβαλα τον δίσκο, και μου εμφάνισε κανονικά το upgrade με 10euro (βασικά το έδειχνε ώς έκπτωση από την βασικη τιμή, με τελική τα 10ευρώ). Δεν το προχώρισα να δω άμα δουλεύει κανονικά, αλλά για να το βγάζει θεωρώ ότι δουλεύει.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Έβγαλε το Πλασιο το playstation 5 digital προσφορά 449 και επιστροφή 90 ευρώ σε πόντους με Εθνική
Αξίζει η να περιμενω για καλυτερη προσφορά black friday ?

Ποιο πιθανο ειναι να πιάσεις το 5+1 στο τζοκερ παρα να βγει σε προσφορα το PS5 την BF

Επεξ/σία από vorlon68

20 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ποιο πιθανο ειναι να πιάσεις το 5+1 στο τζοκερ παρα να βγει σε προσφορα το PS5 την BF

Πέρυσι πάντως είχε βγει κανονικά σε προσφορά κατά τη διάρκεια του bf.

Ο Γερμανός θυμάμαι είχε σίγουρα επιστροφή 20% ενώ υπήρχε και μια σχετική μείωση τιμής καθώς θα έβγαινε το τότε "νέο" slim...

Απ όσο τσέκαρα πέρυσι με την προσφορά του Γερμανού έβγαινε το PS5 digital στα 365, με την υπάρχων προσφορά του πλαισίου βγάινει ελαφρώς φτηνότερο . 

Δεν ξέρω , μου φαίνεται καλό deal ειδικά το πακέτο με δύο χειριστήρια βγαίνει στα 407

1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Έχουμε κανένα νέο από καταστήματα για τις προπαραγγελίες Ps5 pro;

Τίποτα ακομη. Εγώ παρήγγειλα από public καιρό η ημερομηνία παράδοσης είναι ακόμη 8 Νοεμβρίου με 16 Δεκεμβρίου. 

2 ώρες πριν, Rush13 είπε

Έβγαλε το Πλασιο το playstation 5 digital προσφορά 449 και επιστροφή 90 ευρώ σε πόντους με Εθνική

Δεν είναι κακή προσφορά. Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να περιμένεις να γλυτώσεις αλλά 10€ κάποια άλλη στιγμή.

13 ώρες πριν, Rush13 είπε

μια χαρα ειναι, παρτο!

Καλημέρα έχω μια απορία αγόρασα πρόσφατα το ps5 slim και τα τελευταία 4 χρόνια σχεδόν είχα το ps5 το κανονικό αλλά μου χάλασε… και σκέφτομαι να πουλήσω το slim και να πάω στο pro αλλά το ερώτημα μου είναι πως θα δω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα-γραφικά για την τηλεόραση που έχω? Μια Samsung έχω δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά ξέρω ότι είναι 4k 120hz και qled έχει και κάτι άλλα όπως vvr,hdmi 2.1 κτλ για τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης αυτή θα δω κάποια διαφορά ή θα είναι πεταμένα λεφτά? Γιατί από όσο ξέρω τα oled είναι καλύτερα αλλά ποιο ακριβά σε σύγκριση με τα qled που έχω που είναι πιο φτηνά… αξίζει αυτή η αναβάθμιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...