Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, CarbonFibre said:

Θα δούμε. Ανάλογα πως θα το χειριστούν. Έχουμε καεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από κακούς γυναικείους χαρακτήρες. Αν δούμε κάτι στο στυλ του anime Blue Eye Samurai τότε είμαι υπέρ.

Γενικά τα τελευταία χρόνια απουσιάζει η τεστοστερόνη στα περισσότερα παιχνίδια  που έχουν σχέση με μάχη που ,όπως και να το κάνουμε, είναι κατά γενική ομολογία τομέας αντρικός.

Ας βάλουν όσες γυναίκες θέλουν δεν υπάρχει κανένα θέμα αν το παιχνίδι ειναι καλογραμμενο και δεν εχει τεχνικα θέματα. Εχω κάθε δικαίωμα όμως και εγώ να εκφρασω ενα προσωπικό μου παραπονο οτι πλέον σπανίζουν οι male lead ειδικα στα tripleA. Μου έχει λείψει το μακο και η βρωμιά :P...... νομίζω εχουμε παέι στο άλλο ακρο. Οσον αφορά την "καινουργια πρωταγωνιστρια" λίγο προσοχή με τα pronouns. :)

• Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 minutes ago, Lotof said:

Ας βάλουν όσες γυναίκες θέλουν δεν υπάρχει κανένα θέμα αν το παιχνίδι ειναι καλογραμμενο και δεν εχει τεχνικα θέματα. Εχω κάθε δικαίωμα όμως και εγώ να εκφρασω ενα προσωπικό μου παραπονο οτι πλέον σπανίζουν οι male lead ειδικα στα tripleA. Μου έχει λείψει το μακο και η βρωμιά :P...... νομίζω εχουμε παέι στο άλλο ακρο. Οσον αφορά την "καινουργια πρωταγωνιστρια" λίγο προσοχή με τα pronouns. :)

Πολλά παιχνίδια κυνηγώντας niche market και το DEI checkbox χάνουν το core κοινό τους. Θέλω να πιστεύω ότι η SP θα το πουλήσει όμορφα. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει  eye candy περιβάλλον με πλ όμορφο gameplay.

Η συγκεκριμένη έχει δώσει στο παρελθόν την φωνή της σε 38 ολόκληρα videogames. Και σε πολύ γνωστά μάλιστα όπως πχ το Cyberpunk 2077. Ο κόσμος έμεινε στην θέση του..τώρα ξαφνικά ανησυχούμε για αυτήν? Και πως ακριβώς μια φωνή μπορεί να επηρεάσει τα μηνύματα που θέλει να περάσει ένα παιχνίδι? Τα μηνύματα είναι άσχετα με τις φωνές των πρωταγωνιστών τους, ο developer έχει ένα σωρό τρόπους να τα περάσει και πολύ καλύτερα από μια..φωνή.

• Like 1

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια, με την ίδια λογική ήταν woke φάση και η Aloy στο Horizon, η Lara Croft στο Tomb Raider, η Elie στο Last Of Us, η Elena Fisher, Chloe Frazer και Nadine Ross στα Uncharted, η Yuna στο Final Fantasy, η Princess Peach στο Super Mario Bros, η Princess Zelda στο The Legend of Zelda, η Billie Lurk στο Dishonored, η Bayonetta, η Jill Valentine στο Resident Evil και πόσες άλλες γυναικείες πρωταγωνίστριες 👏

Μάλιστα, ok. Οι περισσότερες που ανέφερες χρησιμοποιούν όπλα, οποτε η σωματική διάπλαση δεν έχει σημασία. Οι υπόλοιπες έχουν κάτι ξεχωριστό που αναιρεί την σωματική δύναμη, όπως η Cereza έχει μαγεία, η Αλλου είναι κλώνος διάνοιας με μοναδικό tech και πάει λέγοντας. Το Ghost ήταν grounded, historical fantasy, υπάρχει διαφορα, όπως και εξήγησα.

39 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

Εδώ διαβάσαμε ότι δεν είναι αληθοφανές μια γυναίκα 40 κιλών να καθαρίζει ορδές και οχυρά μογγόλων....

Προφανώς ένας άντρας 80 κιλών μπορεί να κάνει τα ανωτέρω με ευκολία κιόλας...

Όχι δεν θα μπορούσε, αλλα το κάνει πιο εύκολο να το πιστέψεις όταν ένας άντρας σπάει λαιμούς για παράδειγμα. ’μα ήταν stealth ναι, τότε είναι πιο πιστεύω καθώς μια γυναικα θα μπορούσε να είναι πιο stealthy λόγο ευελιξίας.

Απορώ που εξηγώ βασική λογική.

• Like 3

2 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Η βασική λογική είναι πως και ο άντρας ενάντια σε 3, πες με 2 μπορείς να ήταν τυχερός, δεν θα είχε καμία ελπίδα. 

• Like 2

8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μάλιστα, ok. Οι περισσότερες που ανέφερες χρησιμοποιούν όπλα, οποτε η σωματική διάπλαση δεν έχει σημασία. Οι υπόλοιπες έχουν κάτι ξεχωριστό που αναιρεί την σωματική δύναμη, όπως η Cereza έχει μαγεία, η Αλλου είναι κλώνος διάνοιας με μοναδικό tech και πάει λέγοντας. Το Ghost ήταν grounded, historical fantasy, υπάρχει διαφορα, όπως και εξήγησα.

Όχι δεν θα μπορούσε, αλλα το κάνει πιο εύκολο να το πιστέψεις όταν ένας άντρας σπάει λαιμούς για παράδειγμα. ’μα ήταν stealth ναι, τότε είναι πιο πιστεύω καθώς μια γυναικα θα μπορούσε να είναι πιο stealthy λόγο ευελιξίας.

Άλλο παιχνίδι έπαιξα εγώ? Και μάλιστα πλατίνα. Ποια ακριβώς είναι η βασική λογική? Το ότι έμπαινα σε στρατόπεδο με 10-20-30 βαριά οπλισμένους πολεμιστές και τους πετσόκοβα με κατάνα ένας εναντίων όλων ήταν επειδή ήμουν αντρικός χαρακτήρας ή το ότι ανέβαινα ολόκληρα βουνά ακούραστος για να υποκλιθώ σε έναν ναό και να μου δώσει talisman έφταιγε η δύναμη μου ως άντρας? Υπήρχε και μια πανοπλία αν θυμάσαι που με την σειρά σκότωνες 5 Μογγόλους με το σπαθί σου δλδ ok, ούτε μεθυσμένοι να ήταν δεν θα τους σκότωνα όλους με μία σπαθιά..Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορεί να αποδώσει την πραγματικότητα, τελεία και παύλα. Στο τέλος του Tsushima είχα σκοτώσει καμιά 1000άδα άντρες, γατάκι ο Rambo μπροστά μου..

• Like 4

Ο κόσμος θα δώσει το feedback στην SP και θα μάθουμε παραπάνω πληροφορίες όταν πλησιάζει το launch. Μην χαλάμε το topic.

Το φετινό State of play είχε way too many «RPGs» ή είναι ιδέα μου;

• Like 1

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Άλλο παιχνίδι έπαιξα εγώ? Και μάλιστα πλατίνα. Ποια ακριβώς είναι η βασική λογική? Το ότι έμπαινα σε στρατόπεδο με 10-20-30 βαριά οπλισμένους πολεμιστές και τους πετσόκοβα με κατάνα ένας εναντίων όλων ήταν επειδή ήμουν αντρικός χαρακτήρας ή το ότι ανέβαινα ολόκληρα βουνά ακούραστος για να υποκλιθώ σε έναν ναό και να μου δώσει talisman έφταιγε η δύναμη μου ως άντρας? Υπήρχε και μια πανοπλία αν θυμάσαι που με την σειρά σκότωνες 5 Μογγόλους με το σπαθί σου δλδ ok, ούτε μεθυσμένοι να ήταν δεν θα τους σκότωνα όλους με μία σπαθιά..Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπορεί να αποδώσει την πραγματικότητα, τελεία και παύλα. Στο τέλος του Tsushima είχα σκοτώσει καμιά 1000άδα άντρες, γατάκι ο Rambo μπροστά μου..

Μάλιστα, αφού απέτυχε η διαφωνία σου το γυρνάς στο video game logic. Έτσι λειτουργούν τα games ώστε να σε κρατήσουν, ήθελες να σκοτώνεις 5 άτομα μονο σε όλο το game?

Παραμένει πιο πιστευτό όταν είσαι άντρας, γιατί, η ιστορία μας και η βιολογία μας, μας έχει δείξει ότι οι άντρες πολεμάνε σώμα με σώμα, όχι οι γυναίκες, άρα το κάνει πιο πιστευτό στα ματια μας. Τώρα άμα εσύ και οποιοσδήποτε άλλος δεν έχετε θέμα, γιατί ασχολείστε?! Εγώ έχω και ασχολούμαι. Οποτε let's agree το disagree και move on.

Αν και έχουν ειπωθεί τουλάχιστον χίλιες φορές με αποτέλεσμα να γινόμαστε κουραστικοί και να να χαλάμε και το topic , πάμε άλλη μια.

Κανένας δεν νομίζω να ενοχλήθηκε ποτέ από τις προαναφερθείσες πρωταγωνίστριες. Τουναντίον οι περισσότερες, αν όχι όλες , δεσπόζουν σαν σύμβολα στη gaming κοινότητα όπως ακριβώς και οι αντίστοιχοι αρσενικοί πρωταγωνιστές. 
  Το πρόβλημα είναι στα forced politics. Όταν για χάρη της συμπερίληψης καταστρέφουν το immersion. Όταν πουλάς μια δόση  ρεαλισμού και δήθεν ιστορικής εγκυρότητας τότε θα πρέπει οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με αυτό που πουλάς. Και γενικά ΔΕΝ  χαλάς μια αυθεντική εμπειρία για να περάσεις με το ζόρι το `` μήνυμά σου``. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μάλιστα, αφού απέτυχε η διαφωνία σου το γυρνάς στο video game logic. Έτσι λειτουργούν τα games ώστε να σε κρατήσουν, ήθελες να σκοτώνεις 5 άτομα μονο σε όλο το game?

Παραμένει πιο πιστευτό όταν είσαι άντρας, γιατί, η ιστορία μας και η βιολογία μας, μας έχει δείξει ότι οι άντρες πολεμάνε σώμα με σώμα, όχι οι γυναίκες, άρα το κάνει πιο πιστευτό στα ματια μας. Τώρα άμα εσύ και οποιοσδήποτε άλλος δεν έχετε θέμα, γιατί ασχολείστε?! Εγώ έχω και ασχολούμαι. Οποτε let's agree το disagree και move on.

Το έχεις χάσει το θέμα, αλλά συνεχίζεις. Μπράβο σου. 

Η πιθανότητα ΕΝΑΣ άντρας και ΜΙΑ γυναικά να τα "βάλουν" με 10 άτομα και να κερδίσουν, είναι ακριβώς η ίδια. Μηδέν. Βγάλε λίγο το μισογυνισμό σου από τα βιντεο-παιχνίδια. Θα είναι καλό για εσένα.

5 λεπτά πριν, p07apo είπε

. Όταν πουλάς μια δόση  ρεαλισμού και δήθεν ιστορικής εγκυρότητας τότε θα πρέπει οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με αυτό που πουλάς. 

Αν το ρεαλισμομτερό σου δείχνει λογικό ένα άντρα να σφάζει 10 άτομα, αλλά σε μια γυναίκα παράλογο, μάντεψε που είναι το πρόβλημα. 

Θα ήθελα όμως να μου πεις, σε πιο έγκυρο ιστορικό αρχείο είδες εσύ ΕΝΑΣ να σφάζει 1000 άτομα. 

Επεξ/σία από lakis_eo
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Οι περιορισμοί που θέτεις υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου. Πέρα της διαφοράς που υπάρχει στην σωματική δύναμη λόγω φυσικής κατασκευής του ανθρώπινου οργανισμού δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά ανάμεσα στο το μπορεί να επιτύχουν τα δύο φύλλα. Ποιος σου είπε ότι στη σώμα με σώμα μάχη κερδίζει όποιος είναι δυνατότερος και όχι εξυπνότερος ή περισσότερο εκπαιδευμένος? Πιστεύεις πχ ότι αν επιτεθείς σε μια γυναίκα που γνωρίζει πολεμικές τέχνες θα κερδίσεις την μάχη επειδή τυχαίνει να είσαι δυνατότερος? Δοκίμασε το σε μια σχολή πολεμικών τεχνών να δούμε την κατάληξη. Πάντως το ότι έτσι είναι φτιαγμένα τα παιχνίδια δεν είναι δικαιολογία για το ότι ένας άντρας σκοτώνει ταυτόχρονα 5 πολεμιστές με ένα σπαθί. Ψεύτικο το ένα, ψεύτικο και το άλλο, ανεξάρτητα φύλου. Τέλος πάντων, όπως είπες let's agree το disagree και move on.

Επεξ/σία από music_lover

24 minutes ago, VaggD said:

Ο κόσμος θα δώσει το feedback στην SP και θα μάθουμε παραπάνω πληροφορίες όταν πλησιάζει το launch. Μην χαλάμε το topic.

Δες πιο πίσω ποιος ξεκίνησε να χαλάει το topic:

4 hours ago, VaggD said:

Θέλω να σχολιάσω τα 2 woke playmobile που είχαν ως παρουσιάστριες. Επίσης δεν άντεξαν και έκαναν γυναίκα το main character του Ghost 2. Ο καρκίνος του DEI χτύπησε και την SP.

19 minutes ago, p07apo said:

Όταν πουλάς μια δόση  ρεαλισμού και δήθεν ιστορικής εγκυρότητας τότε θα πρέπει οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με αυτό που πουλάς.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Onna-musha

• Like 1

19 λεπτά πριν, lakis_eo είπε

Η πιθανότητα ΕΝΑΣ άντρας και ΜΙΑ γυναικά να τα "βάλουν" με 10 άτομα και να κερδίσουν, είναι ακριβώς η ίδια. Μηδέν. Βγάλε λίγο το μισογυνισμό σου από τα βιντεο-παιχνίδια. Θα είναι καλό για εσένα.

Παραμένει το γεγονός ότι ένας άντρας θα έχει περισσότερες ελπίδες. Επίσης καλο θα ήταν για σένα να αποφεύγεις προσωπικές επιθέσεις, το καταλαβαίνω ότι απαιτούνται κάποια προνόμια, αλλα τουλάχιστον προσπάθησε. ;)

4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Οι περιορισμοί που θέτεις υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου. Πέρα της διαφοράς που υπάρχει στην σωματική δύναμης λόγω φυσικής κατασκευής, δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά ανάμεσα στο το μπορεί να επιτύχουν τα δύο φύλλα. Ποιος σου είπε ότι στην σώμα με σώμα μάχη κερδίζει όποιος είναι δυνατότερος και όχι εξυπνότερος ή περισσότερο εκπαιδευμένος? Πιστεύεις πχ ότι αν επιτεθείς σε μια γυναίκα που γνωρίζει πολεμικές τέχνες θα κερδίσεις την μάχη επειδή τυχαίνει να είσαι δυνατότερος? Δοκίμασε το σε μια σχολή πολεμικών τεχνών να δούμε την κατάληξη.

Μην το γενικεύεις, μιλάω συγκεκριμένα για σωματική υπεροχη, δεν υπάρχει αντίλογος στην βιολογία.

Παρεπιπτόντως απαγορεύεται να train με γυναικα, ως άντρας, έστω και για sparring. Μπορείς να φανταστείς γιατί?! :P

Anyways το αφήνω εδώ πριν σβηστούν τα πάντα.

Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Παραμένει το γεγονός ότι ένας άντρας θα έχει περισσότερες ελπίδες. Επίσης καλο θα ήταν για σένα να αποφεύγεις προσωπικές επιθέσεις, το καταλαβαίνω ότι απαιτούνται κάποια προνόμια, αλλα τουλάχιστον προσπάθησε. ;)

Το μόνο προνόμιο που χρειάζεται για να καταβάβει κάποις ότι το μηδέν είναι μηδέν (και επομένως όχι περισσότερο πιθανό), είναι βασική παιδεία επιπέδου δημοτικού :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...