Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Praetorian
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Premium Photo | Mortar bucket full of bricks

2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Μιλαμε για παιχνιδαρες.Δικαιολογει την αυξηση που κανουν....

δεν νοιάζονται να ανταγωνιστούν για αυτόν τον μήνα λόγω Starfield

συν οτι έρχεται και το BG3 στο PS5

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 minutes ago, sndev said:

Και έρχεται λεει το φορητο κ δεν στριμαρει χωρίς ενεργη συνδρομή :lol:

Το περίεργο πού είναι? Εδώ ανακάλυψαν καινούριο πρωτόκολλο επικοινωνίας για να καταστήσουν άχρηστα τα προηγούμενα ακουστικά και να πουλήσουν καινούργια με τη δικαιολογία ότι το PlayStation link προσφέρει low latency, lossless audio και κάτι άλλα απίθανα.

• Like 2

Όσον αφορά στο PSP θα ήταν καλό να δούμε αν υποστηρίζει έξοδο εικόνας πχ με έναν τέτοιο αντάπτορα για να μπορείς να το συνδέεις με μεγάλη οθόνη/τηλεόραση

1 ώρα πριν, michkal91 είπε

Παιδιά, έχει κολλήσει σε φίλο στην παρακάτω εικόνα. Έχουμε κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά τίποτα. Καμία ιδέα; 

IMG_4264.jpeg

Δεν υπαρχει θεμα με το ιντερνετ, ε? Μπορει να το τσεκαρει απο τα settings με ενα τεστ.

Αν οχι, μαλλον για re install?

Το πήρα σήμερα από πλαίσιο. Θα πάω να κάνω έρωτα μαζί του 🤣🤣

IMG_4129.JPEG

IMG_4124.JPEG

IMG_4124.JPEG.582d55b924b28fe66987a17d2c705a4a.JPEGIMG_4129.JPEG.9553d71282f17505882809c9be0e6ac8.JPEGIMG_4128.JPEG.8abf932aebc30630dea82642b48cbf0b.JPEGIMG_4126.JPEG.dd6b48491a81214cd746ea8b04582275.JPEGIMG_4125.JPEG.0360dc46520fe2b7751191fdb4dff4e0.JPEG

Δεν το είχα κάνει παραγγελία, απλά πήγα και το πήρα. Έχει και το παιχνίδι digital αλλά μπορώ να το βάλω όταν βγει

• Like 15

1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Το hogwarts αξίζει το 50αρικο που έχει τώρα; Έχω δει τις ταινίες και μου άρεσαν αλλά έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το σύμπαν του και το έχω ξεχάσει πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...