xartemporas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Διέρρευσε ένα παιχνίδι απ' τα EA Originals Tales of Kenzera: ZAU https://www.enternity.gr/Article/Games/News/dierreuse-to-epomeno-indie-game-ton-ea-originals/84904.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε εγώ έχω μια προαίσθηση ότι θα είναι τίγκα στο wokeness και στο cringe. ελπίζω να βγω λάθος. Αυτό ακριβώς μου έβγαλε μόλις είδα το trailer. Θα ξανά πιάσω το 5 μου φαίνεται με το natural vision που εχουν βγάλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Ζείτε ένα δράμα και σεις, άλλο κακό μη σας βρει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Cringe ολα τα GTA ηταν ... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Σημερινο μολις μου ηρθε ειδοποιηση απο steam οποτε δεν αργει μπορει και μεσα στον Ιανουαριο να ερθει. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Arkin είπε Σημερινο μολις μου ηρθε ειδοποιηση απο steam οποτε δεν αργει μπορει και μεσα στον Ιανουαριο να ερθει. μόλις τελειωσα hogwarts και έπιασα το πρώτο horizon, ενδιαφέρον φαίνεται άντε να το δούμε και αυτό... αν και δεν έχει ελληνικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε μόλις τελειωσα hogwarts και έπιασα το πρώτο horizon, ενδιαφέρον φαίνεται άντε να το δούμε και αυτό... αν και δεν έχει ελληνικά... Ναι το μόνο κρίμα λειπουν τα ελληνικά ειδικά όσο προχωράς την βασική ιστορία έχει πολύ δυνατό lore με άπειρα logs που αν ήταν ελληνικά θα μπαίναμε στην ιστορία πολυ καλύτερα. Το δεύτερο έχει κανονικά ελληνικά οπότε πάλι καλά να λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Φήμες για ανακοίνωση νέου τίτλου Dishonored https://www.enternity.gr/Article/Games/News/the-game-awards-2023-fimes-gia-anakoinosi-neou-titlou-dishonored/84928.html 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Όλα τα metro σε πολλή χαμηλή τιμή μια μέρα πριν τα goty Λέτε να 'χουμε νέο Metro στου Κίλι? 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο χαρτης του παιχνιδιου: Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Ο χαρτης του παιχνιδιου: Μεγκάλος μπορεί να φαίνεται, αλλά τί κλιμακα έχει; Αυτό είναι το θέμα. Έχουν πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μεγκάλος μπορεί να φαίνεται, αλλά τί κλιμακα έχει; Αυτό είναι το θέμα. Έχουν πει; Κάτι διάβασα για περίπου 70% των κτιρίων να είναι προσβάσιμα άμα θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα