panagiotis54 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 χμμ αρα μαθαμε ποτε θα βγουν οι νεες κονσολες δηλ? 🧐 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Πιστεύω θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε κονσόλες και pc. Εγω το περίμενα τελευταίο τρίμηνο του 24 ας ελπίσουμε να είναι αρχές του 25 και όχι τέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Θα φτιάξουν άραγε κάνα νέο map ή θα μας πάνε κάνα vice city παλι με μεγαλύτερη κλίμακα? Όχι τίποτα, τα χρώματα και οι φοίνικες για εκεί κάνουν. Πάω να παίξω τζόκερ 😝. Αλλά πέρα από τη πλάκα αρκετοί θα το σκεφτήκαμε ότι θα είναι στην vice city πιστεύω από τη φώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, mutexlock είπε 2025 που σημαίνει 2026-2027 στο PC στην καλύτερη... ?????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 πρώτα θα τελειώσει ο πύργος στο Ελληνικό, θα φτιάξει γήπεδο ο Παναθηναικός, θα πάρει η χώρα F35 και μετά θα δείτε GTA 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Έτσι και έτσι το trailer πάντως γυναίκα πρωταγωνιστρια θα έχουμε? 2 χρονάκια αναμονή καλά να είμαστε και να βγει όπως πρέπει τουλάχιστον καλύτερα από το να το βγάλουν νωρίς και να έχει ένα σωρό bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι φυσικότητα είναι αυτή στους χαρακτήρες ? Ειδικά τα μαλλιά..Πρωτοπορεί πάλι η R* Αλλά δυστυχώς στο PC θα έρθει μετά από 1-2 χρόνια.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Επόμενος στόχος να επιβιώσουμε μέχρι το 2025… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Tambas91 said: Επόμενος στόχος να επιβιώσουμε μέχρι το 2025… Και επομενος στοχος μετα, επιβιωση μεχρι το 2027 για να το παιξoυμε στο PC.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από xartemporas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xartemporas είπε Και επομενος στοχος μετα επιβιωση μεχρι το 2027 για να το παιξει στο PC.. δε νομίζω να το αργήσουν τώρα που έχουν βρει την πατέντα με το gta online …ελπίζω δηλαδή … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Just now, Tambas91 said: δε νομίζω να το αργήσουν τώρα που έχουν βρει την πατέντα με το gta online …ελπίζω δηλαδή … Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.. ίδωμεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xartemporas είπε Και επομενος στοχος μετα επιβιωση μεχρι το 2027 για να το παιξει στο PC.. Και επόμενος στόχος να υπάρχουν λεφτά για 5090-6090? Πάντως στο βίντεο έχουν βάλει ενα σκασμο NPC που δεν πιστεύω να ισχύσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 εγώ έχω μια προαίσθηση ότι θα είναι τίγκα στο wokeness και στο cringe. ελπίζω να βγω λάθος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 8 minutes ago, valantis123 said: Πάντως στο βίντεο έχουν βάλει ενα σκασμο NPC που δεν πιστεύω να ισχύσει Στις κονσολες σιγουρα. Τωρα στην εκδοση για PC πιστευω θα ισχυει αλλα θα ειναι υπερβαρο λογικα το game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε εγώ έχω μια προαίσθηση ότι θα είναι τίγκα στο wokeness και στο cringe. ελπίζω να βγω λάθος. Πάντως στο κομμάτι με τα social media έδειξαν πάλι καυστικό χιούμορ και σίγουρα όχι woke στοιχεία. Βέβαια και εγώ πιστεύω ότι θα ρίξουν λίγο τους τόνους σε σχέση με τα προηγούμενα μιας και γεμίσαμε "προβληματικούς" στον πλανήτη μας, αλλά το ότι θα είναι τίγκα στο wokeness νομίζω το κατέρριψαν από το πρώτο trailer. 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Στις κονσολες σιγουρα. Τωρα στην εκδοση για PC πιστευω θα ισχυει αλλα θα ειναι υπερβαρο λογικα το game.. Δεν νομίζω να έχει τόσο θέμα και στις κονσόλες, είναι σίγουρο έτσι και αλλιώς ότι θα ξεζουμίσουν το hardware που έχουν Βέβαια προφανώς οι κονσόλες ξεχνάνε πάνω από 30fps, για να μην πω ότι και το 4k ακόμα είναι αμφισβητήσιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα