Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση) v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Αν σας πω σε ποιο game έχω τις περισσότερες ώρες (σχεδόν 2500) θα πεθάνετε στα γέλια. Euro Truck Simulator 2 :P Μου αρέσει η πολύ η φάση. Είναι εντελώς υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα.

Ποπό προχθές ήμουν σε ένα φίλο και χάζευε στο Steam τη λίστα με τα 100 πιο δημοφιλή παιχνίδια, βλέπει το truck simulator Στη λίστα με 20κ ενεργούς νομίζω εκείνη την ώρα και τρελάθηκε 🤣🤣, πίστευε ότι δε θα ασχολείται άνθρωπος με τέτοιο παιχνίδι 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Ποπό προχθές ήμουν σε ένα φίλο και χάζευε στο Steam τη λίστα με τα 100 πιο δημοφιλή παιχνίδια, βλέπει το truck simulator Στη λίστα με 20κ ενεργούς νομίζω εκείνη την ώρα και τρελάθηκε 🤣🤣, πίστευε ότι δε θα ασχολείται άνθρωπος με τέτοιο παιχνίδι 

Είναι πολύ ιδιαίτερο αν σου αρέσει η φάση. Βάζεις μουσικούλα και αράζεις. Και το έχουν φτιάξει και πολύ ωραίο δεδομένου ότι είναι μικρό studio χωρίς publisher. Και έχουν και ένα σωρό licenses για όλα τα φορτηγά. Και δεν υπάρχει και άλλο αντίστοιχο.

• Like 1

Δεν έχω παίξει το truck simulator αλλά έβαλα κάποια στιγμή για πλάκα το snowrunner και κατέληξα να λιώνω κάνα 2μηνο και να περιμένω τα DLC... μην συζητάμε για της ώρες που παλεύεις να βγεις απο κανα χαντάκι κτλ... Εθισμός!

• Like 1

5 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το gameplay του BG3 βασίζεται στο Dungeons & Dragons (5η έκδοση συγκεκριμένα). Γι αυτό έχει σχέση με ζάρια, επειδή έτσι παιζόντουσαν τα κλασικά tabletop RPG's. Πάντα υπήρχε ο παράγοντας της τύχης μαζί με την στρατηγική.

Τώρα όσο αναφορά το D&D, το οποίο είναι active από τη δεκαετία του 70... το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι "μάπα" το gameplay επειδή έχει ζαριές.

ωραία σιγά σιγά πάμε να βρούμε κοινό παρονομαστή! το συγκεκριμένο είδος είναι παρωχημένο ξεπερασμένο και σίγουρα δε δίνει το immersive που δίνει ένα first person rpg τύπου fallout, elder scrolls, το ότι μπορεί να αρέσει σε κάποιους μπράβο τους μακάρι να μου άρεσε και εμενα να το απολαύσω γιατί όντως φαίνεται ωραίο παιχνίδι, κατά τα αλλα μιλάμε για mechanics παιχνιδιών 20 χρονια πίσω...προφανώς και είναι δύσκολο να το κάναν first person η έστω real time δε λέω το αντίθετο αλλα εκεί είναι που κάνει η διαφορα... 

όταν μιλάμε για game of the year σίγουρα παίζει ρολο το σύνολο αλλα το κυρίαρχο μιας και μιλάμε για videoπαιχνίδια παίζει το gameplay... το gameplay του λοιπόν είναι 10αιτίες πίσω και από hogwarts ποσο μάλλον από zelda, όχι ότι παίζει και κάνα ρολο για τον κάθε ένα προσωπικά τι θα βγάλουν game of the year αλλα για χάρη τις συζήτησις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ας έβγαζε η Bethesda καλύτερο game που είναι και first person το δικό τους. Έχουν δισεκατομμύρια και χρησιμοποιούν ακόμη μηχανή από 15 χρονια πριν, μας έχουν ταράξει στο loading. Ναι προφανώς το gameplay του BG3 δεν είναι για όλους αλλά μάλλον είναι το καλύτερο game φέτος και αυτό δείχνει και την κατάσταση των άλλων studios που ένα game με ζάρια κατάφερε να τους ξεπεράσει. Ας έδιναν όλα τα studio την μισή προσοχή που έδωσε το studio στο BG3 και κάθε μήνα θα βλέπαμε παιχνιδαρες.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 4

Δεν ειναι δυσκολο αλλα Imposibru να γινει το BG3 first person ή action rpg.

Δεν σπαμαρεις 2-3 σπελς και πας με τις μπαντες.

εκτος και αν εκαναν warlock simulator που θα μπορουσες ας πουμε να σπαμαρεις eldrich blast για κανα δυο ωρες , μεχρι να μη γινεται να προχωρησεις αλλο γτ δεν σου φτανουν 10 δαχτυλα.

7 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ε ας έβγαζε η Bethesda καλύτερο game που είναι και first person το δικό τους. Έχουν δισεκατομμύρια και χρησιμοποιούν ακόμη μηχανή από 15 χρονια πριν, μας έχουν ταράξει στο loading. Ναι προφανώς το gameplay του BG3 δεν είναι για όλους αλλά μάλλον είναι το καλύτερο game φέτος και αυτό δείχνει και την κατάσταση των άλλων studios που ένα game με ζάρια κατάφερε να τους ξεπεράσει. Ας έδιναν όλα τα studio την μισή προσοχή που έδωσε το studio στο BG3 και κάθε μήνα θα βλέπαμε παιχνιδαρες.

η bethesda άσχετα με τον αν είναι καλο η όχι το παιχνίδι που έβγαλε τώρα ευτυχώς για εμάς σταμάτησε να βγάζει τέτοια παιχνίδια το μακρινό 98 πάλι καλά για όλους μας... εγώ προτιμώ χίλιες φορες το loading πάντως από τη ζαρατούστρα (ξαναλέω γιατί πρέπει να το λέμε 1000 φορες να το εμπεδώνουν κάποιοι gameplayακα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

η bethesda άσχετα με τον αν είναι καλο η όχι το παιχνίδι που έβγαλε τώρα ευτυχώς για εμάς σταμάτησε να βγάζει τέτοια παιχνίδια το μακρινό 98 πάλι καλά για όλους μας... εγώ προτιμώ χίλιες φορες το loading πάντως από τη ζαρατούστρα (ξαναλέω γιατί πρέπει να το λέμε 1000 φορες να το εμπεδώνουν κάποιοι gameplayακα)

Ναι αλλά δεν έφτιαξαν καλύτερο game από το bg3. Το τι μας αρέσει είναι υποκειμενικό. Το BG3 όμως έχει πολύ μεγαλύτερη αποδοχή. Αν βγάλεις τα games του λαού (counter και dota και τα σχετικά) είναι πρώτο στο steam σε active players εδώ και μήνες. Το loading field πέφτει συνεχώς.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1

4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ναι αλλά δεν έφτιαξαν καλύτερο game από το bg3. Το τι μας αρέσει είναι υποκειμενικό. Το BG3 όμως έχει πολύ μεγαλύτερη αποδοχή. Αν βγάλεις τα games του λαού (counter και dota και τα σχετικά) είναι πρώτο στο steam σε active players εδώ και μήνες. Το loading field πέφτει συνεχώς.

καλά ούτε το starfield είναι game of the year μη τρελαθούμε, ακόμα και το μεγαλύτερο fanboy θα ντρεπόταν να πει κάτι τέτοιο (απλά μου αρέσει να σε πειράζω με το starfield)

όπως είπα zelda με διαφορα το καλύτερο αλλα επειδή το είχε πάρει το πρώτο θα το έδινα hogwarts που είναι παιχνιδάρα και το τσαλαπατάει και στα γραφικά το bg3

• Like 1
  • Confused 1

34 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ωραία σιγά σιγά πάμε να βρούμε κοινό παρονομαστή! το συγκεκριμένο είδος είναι παρωχημένο ξεπερασμένο και σίγουρα δε δίνει το immersive που δίνει ένα first person rpg τύπου fallout, elder scrolls, το ότι μπορεί να αρέσει σε κάποιους μπράβο τους μακάρι να μου άρεσε και εμενα να το απολαύσω γιατί όντως φαίνεται ωραίο παιχνίδι, κατά τα αλλα μιλάμε για mechanics παιχνιδιών 20 χρονια πίσω...προφανώς και είναι δύσκολο να το κάναν first person η έστω real time δε λέω το αντίθετο αλλα εκεί είναι που κάνει η διαφορα... 

Αδελφέ το game το έχεις παίξει?! Συγκρίνεις το gameplay ενός fps φάση Fallout και TES, με το gameplay του BG3 που είναι τόσο βαθύ που χαλαρά κάνει διακοπές στο Rapture?!

Ναι ok, μονο fpp games είναι immersive, όλα τα αλλα "technically" δεν είναι, αλλα και τι να λέει αυτό? Επίσης να φτιάξεις real time combat είναι απίστευτα πιο εύκολο από το turn-based και πολύ πιο brainless να το παίζεις. 

Τώρα πως θεωρείς ότι τα mechanics του game είναι 20 χρονια παλιά, επειδή υπάρχει το DnD εδώ και χρονια, μονο εσύ ξέρεις. Βασικά κακός μιλάς για game που δεν έχεις παίξει.

Γενικά προσπαθείς να το σώσεις ανεπιτυχώς. Just let it go.

• Like 4

14 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γενικά προσπαθείς να το σώσεις ανεπιτυχώς. Just let it go.

:P 

τι ακριβώς πάω να σώσω και πως? ok άριστο gameplay το bg3 επίσης το super mario διακρίνεται για την πλοκή και την ιστορία του :P 

απλα ο tambas εχει διαφορετικο γουστο του αρεσουν τα 1st person μονο καθως φαινεται....και το 1st person games απο το 1973 ειναι στη αγορα...τεσπα

δηλ ουτε πχ το xcom θα του αρεσε

• Like 1

1 hour ago, Tambas91 said:

όταν μιλάμε για game of the year σίγουρα παίζει ρολο το σύνολο αλλα το κυρίαρχο μιας και μιλάμε για videoπαιχνίδια παίζει το gameplay... το gameplay του λοιπόν είναι 10αιτίες πίσω και από hogwarts ποσο μάλλον από zelda, όχι ότι παίζει και κάνα ρολο για τον κάθε ένα προσωπικά τι θα βγάλουν game of the year αλλα για χάρη τις συζήτησις

Το πρώτο rpg που φτιάχτηκε ποτέ ήταν first person, οπότε να υποθέσω με τη λογική σου τα first person rpg θα έπρεπε να είναι παρωχημένα και ξεπερασμένα?

Επίσης όταν βλέπεις μία ταινία σου χαλάει το immersion όταν μπορείς να δεις τον πρωταγωνιστη να υποθέσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...