BlueBlade Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, seithan είπε Σίγουρα για το GTA. Αν εξαιρέσεις πόσο ανίκανοι είναι για να πολεμήσουν τους Modders στο online. Επίσης πόσο πέταξαν στα σκουπίδια την υπερπαιχνιδάρα το RDO που θα μπορούσαν να είναι gtav #2 αλλά γιατί να έχεις εσωτερικό ανταγωνισμό σωστά; Πραγματικά, δεν ξέρω εάν υπάρχουν πιο "εβραίοι" από αυτή την εταιρία. Α καλά ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο, πονεμένη ιστορία το Online. Απλά το είχα ξεγράψει από το μυαλό μου γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα άρα δεν με ένοιαζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, firepc είπε Κάνω μια πρόβλεψη για τις υποψηφιότητες Starfield, Spiderman 2, Zelda TotK για να είναι ευχαριστημένοι οι big three (MS-Sony-Nintendo) Hogwarts Legacy, Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 GOTY το BG3 Lies of P Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Chaos3X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, firepc είπε Κάνω μια πρόβλεψη για τις υποψηφιότητες Starfield, Spiderman 2, Zelda TotK για να είναι ευχαριστημένοι οι big three (MS-Sony-Nintendo) Hogwarts Legacy, Baldur's Gate 3, Alan Wake 2 GOTY το BG3 Δυσκολο να γίνει πρόβλεψη. Ειναι αρκετές οι κατηγορίες και πολλοί οι πιθανοί υποψήφιοι, πέραν των παραπάνω. Στο metacritic μέχρι και την 4η σελίδα έχει παιχνίδια με 84/100 οπως το Lies of P, που πιθανώς να ειναι υποψήφιο σε κάποια υποκατηγορία https://www.metacritic.com/browse/game/all/all/current-year/ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Chaos3X είπε Lies of P Αν αυτό βγει goty, τότε νταξ να σταματήσουμε το gaming χθες κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Αν βγει το AMDfield goty τότε όχι απλά σταματάμε το gaming αλλά πετάμε και το PC από το παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Αν βγει το AMDfield goty τότε όχι απλά σταματάμε το gaming αλλά πετάμε και το PC από το παράθυρο. Amdfield μόνο Γιάννη goty είτε σου αρέσει είτε όχι … πάντως εγώ πιστεύω ότι το bg3 θα το πάρει … οχι ότι το αξίζει κατά τη γνώμη μου αλλά w/e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Το BG3 μάλλον είναι το καλύτερο game φέτος. Μόνο γραφικά δεν έχει καλά. Σε όλα τα άλλα είναι top. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το BG3 μάλλον είναι το καλύτερο game φέτος. Μόνο γραφικά δεν έχει καλά. Σε όλα τα άλλα είναι top. Καλα και το gameplay μάπα είναι δε το λες και καμία επιτομή στην τεχνολογία … 2 ζάρια πετάς και πολεμάνε τα units… τεσπα γούστα είναι αυτά Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Tambas91 3 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Ο ρε Ubisoft και EA που σας αξίζει. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Καλα και το gameplay μάπα είναι δε το λες και καμία επιτομή στην τεχνολογία … 2 ζάρια πετάς και πολεμάνε τα units… τεσπα γούστα είναι αυτά Ναι αλλά αυτό το gameplay έχει πολύ appeal και φαίνεται και από τους active players. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, just_a_dude είπε Ναι αλλά αυτό το gameplay έχει πολύ appeal και φαίνεται και από τους active players. Γενικά την ποιότητα του τίτλου με κυάλια την κοιτάνε οι υπόλοιπες triple A εταιρίες, δεν ήταν τυχαίο που βγήκανε και κλαίγανε να μην περιμένουμε ότι το BG3 είναι το νέο standard. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lx911 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Α ρε GTA ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που εχω εγκατεστημενο για τοσα πολλα χρονια. Θα κατσω να ξανα παιξω το story. Επικο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Εντάξει ρε παιδιά συγνώμη που δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και λέμε τη γνώμη μας … ως γνωστόν οι επιλογές είναι 2 ή τα παιχνιδια ubi ή τα παιχνίδια ζαρατουστρες …. my bad τρελό gameplay με διατριβή και έμφαση στις 6αρες τα ντόρτια και το ασοδυο … 31 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι αλλά αυτό το gameplay έχει πολύ appeal και φαίνεται και από τους active players. Καλα αυτό δε μου λέει και πολλά και ο Bieber πολύ appeal έχει… για κάποιους είναι καλλιτέχναρα … οπως είπα γνώμη μου ανύπαρκτο gameplay (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα που θέλει δε τα πετυχαίνει άριστα) εγώ θα προτιμούσα να πάρω ένα φιλαράκι να παίξουμε τάβλι παραλία that’s it… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε το ότι έχει τόσο appeal όμως δείχνει ότι κάτι έχουν κάνει σωστά. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έχει πολύ βάθος το game στο rpg κομμάτι. Φαίνεται ότι το studio έριξε δουλειά. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από just_a_dude 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα