Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση) v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και δεν με κράτησε και πολύ τελικά το Starfield, λέτε να πιάσω το Prey; (το έχω τζάμπα από το Epic), αξίζει ακόμη ή είναι παλιό πλέον; Ναι δεν είναι στο ίδιο στυλ με το Starfield, αλλά είναι στο διάστημα και αυτό :P Και είναι και Bugthesda αν δεν κάνω λάθος (ή είναι μόνο Publisher;)

Επεξ/σία από just_a_dude
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε

Ίσως για μετά. Μεθαύριο βγαίνει Dead Space Remake στο game pass!

Πολύ καλό και αυτό και αναβαθμισμένο. Αν σου άρεσαν τα προηγούμενα, χώσου 👍

• Like 1

3 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Μιας και δεν με κράτησε και πολύ τελικά το Starfield, λέτε να πιάσω το Prey; (το έχω τζάμπα από το Epic), αξίζει ακόμη ή είναι παλιό πλέον; Ναι δεν είναι στο ίδιο στυλ με το Starfield, αλλά είναι στο διάστημα και αυτό :P Και είναι και Bugthesda αν δεν κάνω λάθος (ή είναι μόνο Publisher;)

Εξαιρετικό το Prey κατά τη γνώμη μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, μην το χάσεις.

• Like 3

6 hours ago, just_a_dude said:

Το Prey τα σπάει. Απο μένα μεγαλο ΝΑΙ. 

• Like 1

Είχα πάρει πριν καιρό σε προσφορά το talos principle, και τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει, πραγματικά το έχω λατρέψει, είμαι σε δεύτερο παίξιμο στα καπάκια 🤣🤣 στο πρώτο δε κατάφερα να βρω 2 αστεράκια ελπίζω στο δευτερο να τα βρω, αν όχι  θα παίξει You tube 🤣

Το θέμα είναι ότι είδα ότι σε λίγες μέρες βγαίνει το 2, 👀🥳 ήταν ευχάριστη έκπληξη όταν το είδα στο steam, έφυγε προπαραγγελια καπάκια 🥳

23 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Absoluteλι. (συγγνώμη , όσοι παίξανε BG3 θα με καταλάβουν, ακόμη λίγο και θα μιλάω γκιθιανκικά)

3 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Το θέμα είναι ότι είδα ότι σε λίγες μέρες βγαίνει το 2, 👀🥳 ήταν ευχάριστη έκπληξη όταν το είδα στο steam, έφυγε προπαραγγελια καπάκια 🥳

Έχουν ορισμένα παζλ παλούκια αυτά τα Talos! Πολύ ωραία παιχνιδάκια! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΑΚΟΥ: Καθυστέρηση και για το Star Wars Outlaws

Star Wars: Outlaws zal geen willekeurig gegenereerde werelden bevatten

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/h-ubisoft-kathysterei-ena-akomi-simantiko-game-isos-einai-to-star-wars-outlaws/84187.html

Επεξ/σία από firepc

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμ τους έφαγε το open-worldιλίκι..Αν το έβγαζαν linear δεν θα είχε καθυστερήσεις.

Ε μα πρέπει πρώτα να το μπουκώσουν καλά με 500 σημαδάκια στο χάρτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...