xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Με διάθεση για πικαρισμα 😁 Μη με κάνετε ban plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Με διάθεση για πικαρισμα 😁 Μη με κάνετε ban plz Triggered on RTX 4080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μου αρέσει που λέει "not only for the small select few people that can buy the latest generation graphics cards" χαχαχα. Το ξέρουν και αυτοί ότι είναι πανάκριβες. Nice video though. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2023 από just_a_dude 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 RoboCop: Rogue City is delayed yet again Bad news, RoboCop fans – Rogue City has once again been delayed, this time slipping to 2nd November 2023 (and not November 2024, as detailed on some of the game's promotional materials). RoboCop: Rogue City was initially announced back in 2021 and has been delayed several times since. To soften the blow of the delay, however, publisher Nacon has treated us to a new gameplay trailer, which you can check out it all its bullet-y glory below: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό thread η ερώτηση, αλλά ξέρετε/αγοράζετε από κάποιο eshop από Ελλάδα ή Ευρώπη που να πουλάει merch φάση t-shirts, posters, φιγούρες κλπ από διάφορα video games? Ψάχνω κυρίως από god of war, hollow knight, rdr2, little nightmares, ghost of tsushima, bloodborne κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ren_Hoek είπε Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό thread η ερώτηση, αλλά ξέρετε/αγοράζετε από κάποιο eshop από Ελλάδα ή Ευρώπη που να πουλάει merch φάση t-shirts, posters, φιγούρες κλπ από διάφορα video games? Ψάχνω κυρίως από god of war, hollow knight, rdr2, little nightmares, ghost of tsushima, bloodborne κλπ Δεν αξίζει, τουλάχιστον για ρούχα, θα σου πρότεινα να τα τυπώσεις εσύ. Εγώ εδώ και χρονια έχω βρει ένα μαγαζί που έχει την καλύτερη ποιότητα που υπάρχει στο εμπόριο. Μου βγαίνει 12 euro το μονόχρωμο. Μπορείς φυσικά να πάρεις εσύ ότι ρούχο θέλεις και να πας να στο τυπώσουν. Ότι official ρούχο έχω, πέρα ότι το έχω χρυσό πληρώσει, έχει χαλάσει μετά από χρονια. Αυτά που φτιάχνω είναι ακόμα όπως τα πήρα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Στις 26/8/2023 στις 6:30 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Με διάθεση για πικαρισμα 😁 Μη με κάνετε ban plz Η GTX 1060 με το ζόρι έβγαζε 20% κέρδος από το FSR σε 1080p με τα γνωστά artifacts. Ποιος έχει αμφιβολίες ότι το FSR 3 δεν θα σέρνεται άσχημα σε οτιδήποτε κάτω από radeon 7ΧΧΧ; Με χάλια ποιότητα(artifacts ή και lag) όλα γίνονται. Το θέμα είναι να μην φτάσουμε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Με τόσο Todd Howard και TES που μιλήσαμε στο starfield, είχα προτεινόμενο βίντεο αυτό εδώ στο yt: το λες και διαμαντάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Farming Simulator, the GOAT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Τελευταία μέρα στα 24€ αύριο κυκλοφορεί 8/10 απο το IGN https://store.steampowered.com/app/1436700/Trine_5_A_Clockwork_Conspiracy/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 The Witcher 4: Μεγαλώνει η ομάδα ανάπτυξής του εντός της CD Projekt RED Τώρα που τελείωσε η ανάπτυξη του “Phantom Liberty“ expansion του Cyberpunk 2077 Στο πλαίσιο του πρόσφατου meeting των μετόχοων της για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της, έγινε γνωστό ότι μεγάλωσε η ομάδα ανάπτυξης του The Witcher 4 αυξήθηκε σημαντικά σε αριθμό καθώς πλέον πάνω από 260 άτομα εργάζονται σε αυτό. Επίσης, γνωρίζουμε ότι το Witcher 4 αναπτύσσετια με την Unreal Engine 5 αντί για την Red Engine της Cd Projekt και παράλληλα ετοιμάζεται το remake του πρώτου Witcher, επίσης με την Unreal Engine 5. Πηγή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Στις 25/8/2023 στις 3:36 ΜΜ, Despotas είπε Το Jusant κυκλοφορεί 31/10. Πρόκειται για climbing game από τους δημιουργούς των Life is Strange. Είχα παίξει το demo πριν 2 μήνες και μου άρεσε αλλά δεν το έχουν πια. https://store.steampowered.com/app/1977170/Jusant/ https://www.rockpapershotgun.com/climbing-puzzler-jusant-will-grip-and-release-this-october Ξανά διαθέσιμο το demo στο Steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Traversal stutters και στην UE5 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα