Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Need for Speed: Most Wanted Remake Seemingly Outed by Voice Actor

Για εμένα, το αγαπημένο μου Racing παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Αν ισχύει, θα είναι από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις το Remake του.

Το πρωτο του 2005 ετσι? Γιατι αυτο της criterion δειχνει ακομα πολυ ομορφο. Εξαιρετικο παιχνιδι αυτο του 2005 θυμαμαι στο τελος τελος μετα τον τερματισμο ειχα κανει με Gallardo ενα τρελο bounty επαιζα 2-3 ωρες σερι χωρις να με πιασουν. Μεχρι που πατησα καρφια και παει δεν καταφερα το cooldown. Με το καλο το remake να ερθει οπως πρεπει. 

• Like 3
Δημοσ.

Περι unreal engine update 5.2

μπλα μπλα....

Ο λόγος γίνεται για τα περίφημα stuttering προβλήματα που υπάρχουν στα περισσότερα παιχνίδια με Unreal Engine 4 και οφείλονται στο compilation των shaders που γίνεται πολλές φορές στο παρασκήνιο. Τώρα, η Epic Games φαίνεται πως θέλει να το διορθώσει επιτέλους αυτό, κάνοντας σχετικές αλλαγές στη νεότερη έκδοση της μηχανής γραφικών της, την Unreal Engine 5.2, που είναι πλέον διαθέσιμη.

μπλαα μπλαα...

Η Epic Games με το update έχει βελτιώσει αρκετά το asynchronous shader compilation που εισήγαγε για πρώτη φορά η Unreal Engine 5.1. Έτσι, με την έκδοση 5.2 πλέον, τα μεγαλύτερα FPS drops και κολλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Βέβαια, όπως επισημαίνει το Digital Foundry, υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες, αλλά σίγουρα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

source

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xartemporas είπε

μπήκα μετά από δε ξέρω και γω πόσα χρόνια, μου έλειψε. είναι όσο casual το θες να είναι, διασκεδαστικό, γρήγορο, ακόμα και η ατμόσφαιρα που βγάζει στα menu, μουσική κλπ μου είχαν λείψει. καλά σίγουρα βαράει και η νοσταλγία αλλά πραγματικά πέρασα καλά ingame. ελπίζω να είναι δυνατό το comeback γιατί του αξίζει νομίζω. κρίμα και που το είχαν παρατήσει τόσα χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως για το The Lord of the Rings: Gollum και καλα θα εβγαζαν updates κτλ να φτιαξουν το παιχνιδι μεχρι που εκλεισε η εταιρια και δεν εδωσαν απολυτως τιποτα. Ηδη στα 12 ευρω αλλα ουτε 5 ευρω δεν αξιζει ενα παρατημενο παιχνιδι αν δεν παρει ουτε ενα update. Η daedalic δεν ηταν στουντιο να αναλαβει ενα τετοιο project με deponia κτλ point and click παιχνιδια ασχολουνταν με το πρωτο μεγαλο που επιασαν να κανουν εκλεισε στο μηνα. 

Δημοσ.

Ωραίοι οι τύποι πάντως. Πήραν το χρήμα από τρελαμένους με το LOTR που έκαναν pre-order ή το αγόρασαν full price τις πρώτες μέρες και πήγαν διακοπές στη Χαβάη. Και στα τέτοια τους για updates. Αυτό είναι business model.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, just_a_dude είπε

Ωραίοι οι τύποι πάντως. Πήραν το χρήμα από τρελαμένους με το LOTR που έκαναν pre-order ή το αγόρασαν full price τις πρώτες μέρες και πήγαν διακοπές στη Χαβάη. Και στα τέτοια τους για updates. Αυτό είναι business model.

Ενταξει δεν μας εχουν συνηθίσει σε τετοια ειναι μια εταιρια που ξεκινησε το 2007 και απο τοτε μας εχει δωσει αρκετα δικα της παιχνιδια ξεχωριζω deponia/1954 Alcatraz/State of Mind/Ken Follett's The Pillars of the Earth και εχει κανει publish πολυ περισσοτερα. Στο Gollum κατι πηγε πολυ στραβα πρεπει να μπηκαν μεσα κανονικα δεν πιστευω να παιζει η παραπανω υποθεση οτι πηγαν για cash grab αλλα οτι επεσαν παρα πολυ εξω με το project που ανελαβαν και δεν μπορεσαν να το καλυψουν. Δεν ειναι δηλαδη μια νεα εταιρια που πηγε για cash grab και το εσκασε. Επισης θα το ξανα πω οσοι κανουν preorder χωρις να δουν το παιχνιδι καλα να παθουν. Οσοι το πηραν steam λογικα το εκαναν refund. Οσοι εδωσαν 60αρια σε τριτα κλειδαραδικα ενα λαθος για να προσεχουν στο μελλον. 12 ευρω εχει ηδη και βλεπω να γινεται το πιο γρηγορο παιχνιδι που θα μπει σε humble choice απο το release του. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, just_a_dude said:

Πήραν το χρήμα από τρελαμένους με το LOTR

Κακά τα ψέματα όσο τρελαμένος να είναι κάποιος με το LotR, οι πιθανότητες να γουστάρει να πληρώσει για να παίξει το Gollum είναι λίγες imo.

Αν είχε άλλο χαρακτήρα υπήρχαν ελπίδες να κάνει μια μπάζα της προκοπής...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...