Despotas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, firepc είπε 11 νέα Assassin’s Creed ετοιμάζει η Ubisoft 🤮 https://www.enternity.gr/Article/Games/News/auta-einai-ta-11-assassins-creed-games-pou-etoimazei-auti-ti-stigmi-i-ubisoft/82126.html Θα έχετε πολύ δουλειά για το 100% @firepc @Arkin 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Despotas είπε Θα έχετε πολύ δουλειά για το 100% @firepc @Arkin 😜 εγω δεν τα κάνω 100% Ένας τερματισμός μου φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 PS3 Emulator Devs Have Started Work On PS4 https://www.thegamer.com/ps4-emulator-development-rpcs3-team/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler https://store.steampowered.com/app/611790/House_Party/ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Περί τίνος πρόκειται?🤣 Άλλο ένα dating sim/ "romantic" visual novel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 εκανα edit μην κοροιδευεις man "Overall Reviews: Very Positive (12,313 reviews)" "making positive reviews for hentai games recommends them to your friends which ruins their steam store page with hentai games" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα ισχύει τέτοιο ηλίθιο censorship, δεν είναι ok το γυμνό που ο καθένας απλά κοιτάει τι έχει στο βρακί του, αλλα είναι ok η hardcore βία. Δηλαδή... 🤡 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Σε οσους αρεσουν παιχνιδια τυπου x-com (RTS) ας ριξουν μια ματια στο Aliens Dark Descent. Ατμοσφαιρα, gameplay, ολα σε πολυ υψηλα επιπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, omghi2u είπε Σε οσους αρεσουν παιχνιδια τυπου x-com (RTS) ας ριξουν μια ματια στο Aliens Dark Descent. Ατμοσφαιρα, gameplay, ολα σε πολυ υψηλα επιπεδα. Μόνο που τα X-Com είναι TBS (Turn-Based Strategy) και όχι RTS (Real-Time Strategy) που είναι το Dark Descent. Το έχω στα υπόψιν πάντως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) το εχω κατεβασει αλλα διαβασα πως το story παιζει μεταξυ 2ης και 3ης ταινιας...και εγω εχω δει μονο την 1η 😅 οποτε πρεπει 1α να δω την 2η ταινια και μετα να παιξω το παιχνιδι....αλλα η βλακεια ειναι πως δεν το ειχε στα system requirements 😛 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Είναι τίγκα στα bugs το game, αφήστε το να ωριμάσει, είναι μικρό και έχει σχεδόν μηδέν replayability. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 hour ago, GhostRiderLSOV said: Μόνο που τα X-Com είναι TBS (Turn-Based Strategy) και όχι RTS (Real-Time Strategy) που είναι το Dark Descent. Το έχω στα υπόψιν πάντως. Όντως πολύ ωραίο game, αλλά σαν το divinity δεν υπάρχει κάτι στα TBS. Αναμένουμε και Βaldur's gate 3 τον Αύγουστο φυρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Είναι τίγκα στα bugs το game Είναι by default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 hours ago, panagiotis54 said: το εχω κατεβασει αλλα διαβασα πως το story παιζει μεταξυ 2ης και 3ης ταινιας...και εγω εχω δει μονο την 1η 😅 😛 How DARE you sir! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα