Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panagiotis54 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

yizs2izd6s9b1.png

Περί τίνος πρόκειται?🤣

Άλλο ένα dating sim/ "romantic" visual novel?

Δημοσ.

εκανα edit μην κοροιδευεις man

"Overall Reviews: Very Positive (12,313 reviews)"

"making positive reviews for hentai games recommends them to your friends which ruins their steam store page with hentai games"

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα ισχύει τέτοιο ηλίθιο censorship, δεν είναι ok το γυμνό που ο καθένας απλά κοιτάει τι έχει στο βρακί του, αλλα είναι ok η hardcore βία. Δηλαδή... 🤡

• Like 2
Δημοσ.

Σε οσους αρεσουν παιχνιδια τυπου x-com (RTS) ας ριξουν μια ματια στο Aliens Dark Descent. Ατμοσφαιρα, gameplay, ολα σε πολυ υψηλα επιπεδα.

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, omghi2u είπε

Σε οσους αρεσουν παιχνιδια τυπου x-com (RTS) ας ριξουν μια ματια στο Aliens Dark Descent. Ατμοσφαιρα, gameplay, ολα σε πολυ υψηλα επιπεδα.

Μόνο που τα X-Com είναι TBS (Turn-Based Strategy) και όχι RTS (Real-Time Strategy) που είναι το Dark Descent. :)
Το έχω στα υπόψιν πάντως.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω κατεβασει αλλα διαβασα πως το story παιζει μεταξυ 2ης και 3ης ταινιας...και εγω εχω δει μονο την 1η 😅 οποτε πρεπει 1α να δω την 2η ταινια και μετα να παιξω το παιχνιδι....αλλα η βλακεια ειναι πως δεν το ειχε στα system requirements 😛 

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.
1 hour ago, GhostRiderLSOV said:

Μόνο που τα X-Com είναι TBS (Turn-Based Strategy) και όχι RTS (Real-Time Strategy) που είναι το Dark Descent. :)
Το έχω στα υπόψιν πάντως.

Όντως πολύ ωραίο game, αλλά σαν το divinity δεν υπάρχει κάτι στα TBS. Αναμένουμε και Βaldur's gate 3 τον Αύγουστο φυρικά.

Δημοσ.
2 hours ago, panagiotis54 said:

το εχω κατεβασει αλλα διαβασα πως το story παιζει μεταξυ 2ης και 3ης ταινιας...και εγω εχω δει μονο την 1η 😅  😛

How DARE you sir! 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...