Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, firepc είπε

Leak, 8 Αυγούστου το Mafia: The Old Country

GTA 6 Countdown ⏳ on X: "Mafia The Old Country's release date was revealed  earlier than planned by Spanish Steam. https://t.co/Pm3lbWqAYY" / X

Μια χαρα μου καθεται....15υγουστο αδειουλα...1 βδομαδα διακοπες και 1 βδομαδα Mafia

Επεξ/σία από Asotos33
  • Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως σας φάνηκε το Blue Prince; Ενώ άρχισε πολύ καλά και η ποιότητα του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρη(design/ατμόσφαιρα) το RNG στοιχείο έχει αρχίσει να με κουράζει...

Είναι επίσης φανερό πως χρειάζεται να κάνεις και δικές σου σημειώσεις εκτός παιχνιδιού κάτι το οποίο με εκνευρίζει αρκετά στα παιχνίδια γενικώς. Έπρεπε να υπάρχει κάτι ingame έτσι ώστε να ξέρεις τι μυστικά/στοιχεία έχεις βρει στα προηγούμενα runs σου και να μη χάνεις αδικα χρόνο.

Είμαι κοντά στο να το παρατήσω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, psof είπε

Πως σας φάνηκε το Blue Prince; Ενώ άρχισε πολύ καλά και η ποιότητα του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρη(design/ατμόσφαιρα) το RNG στοιχείο έχει αρχίσει να με κουράζει...

Είναι επίσης φανερό πως χρειάζεται να κάνεις και δικές σου σημειώσεις εκτός παιχνιδιού κάτι το οποίο με εκνευρίζει αρκετά στα παιχνίδια γενικώς. Έπρεπε να υπάρχει κάτι ingame έτσι ώστε να ξέρεις τι μυστικά/στοιχεία έχεις βρει στα προηγούμενα runs σου και να μη χάνεις αδικα χρόνο.

Είμαι κοντά στο να το παρατήσω...

Το έχω λατρέψει για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για το ότι θέλει να κρατάς σημειώσεις εκτός παιχνιδιού. Με γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω τότε που σε παιχνίδια με δύσκολους και συνδυαστικούς γρίφους, τύπου Myst, ήταν must το μολύβι και χαρτί. Καθένας με τα γούστα του όμως.

• Like 2
Δημοσ.

Τελευταία φορά χρειάστηκε να το κάνω αυτό για να λύσω ένα γρίφο ώστε να ανοίξω μια πόρτα στο dishonored 2.

Οκ μου φάνηκε κάτι πρωτότυπο και μου άρεσε. Αλλά δεν ξέρω αν θα ψηνόμουν να το κάνω πολλές φορές για το ίδιο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...