Asotos33 Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:02 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, firepc είπε Leak, 8 Αυγούστου το Mafia: The Old Country Μια χαρα μου καθεται....15υγουστο αδειουλα...1 βδομαδα διακοπες και 1 βδομαδα Mafia Επεξ/σία Κυριακή στις 03:02 μμ από Asotos33 1
cpttony Δημοσ. Κυριακή στις 05:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:45 μμ 18 ώρες πριν, firepc είπε 23 Σεπτεμβρίου αρχίζει ο μαραθώνιος της Bungie https://store.steampowered.com/app/3065800/Marathon/ *online PvP 🤢 2
psof Δημοσ. Κυριακή στις 07:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:59 μμ Πως σας φάνηκε το Blue Prince; Ενώ άρχισε πολύ καλά και η ποιότητα του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρη(design/ατμόσφαιρα) το RNG στοιχείο έχει αρχίσει να με κουράζει... Είναι επίσης φανερό πως χρειάζεται να κάνεις και δικές σου σημειώσεις εκτός παιχνιδιού κάτι το οποίο με εκνευρίζει αρκετά στα παιχνίδια γενικώς. Έπρεπε να υπάρχει κάτι ingame έτσι ώστε να ξέρεις τι μυστικά/στοιχεία έχεις βρει στα προηγούμενα runs σου και να μη χάνεις αδικα χρόνο. Είμαι κοντά στο να το παρατήσω...
Doberjohnny Δημοσ. Κυριακή στις 10:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:13 μμ 2 ώρες πριν, psof είπε Πως σας φάνηκε το Blue Prince; Ενώ άρχισε πολύ καλά και η ποιότητα του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρη(design/ατμόσφαιρα) το RNG στοιχείο έχει αρχίσει να με κουράζει... Είναι επίσης φανερό πως χρειάζεται να κάνεις και δικές σου σημειώσεις εκτός παιχνιδιού κάτι το οποίο με εκνευρίζει αρκετά στα παιχνίδια γενικώς. Έπρεπε να υπάρχει κάτι ingame έτσι ώστε να ξέρεις τι μυστικά/στοιχεία έχεις βρει στα προηγούμενα runs σου και να μη χάνεις αδικα χρόνο. Είμαι κοντά στο να το παρατήσω... Το έχω λατρέψει για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για το ότι θέλει να κρατάς σημειώσεις εκτός παιχνιδιού. Με γυρνάει αρκετά χρόνια πίσω τότε που σε παιχνίδια με δύσκολους και συνδυαστικούς γρίφους, τύπου Myst, ήταν must το μολύβι και χαρτί. Καθένας με τα γούστα του όμως. 2
just getting started Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:52 μμ Τελευταία φορά χρειάστηκε να το κάνω αυτό για να λύσω ένα γρίφο ώστε να ανοίξω μια πόρτα στο dishonored 2. Οκ μου φάνηκε κάτι πρωτότυπο και μου άρεσε. Αλλά δεν ξέρω αν θα ψηνόμουν να το κάνω πολλές φορές για το ίδιο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα