Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 Απριλίου https://store.steampowered.com/app/2531310/The_Last_of_Us_Part_II_Remastered/

Εντωμεταξύ τώρα το πήρα γραμμή. Έχει μέρες που ανακοινώθηκε; (Η ακριβής ημερομηνία εννοώ)

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 5
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, just_a_dude είπε

3 Απριλίου https://store.steampowered.com/app/2531310/The_Last_of_Us_Part_II_Remastered/

Εντωμεταξύ τώρα το πήρα γραμμή. Έχει μέρες που ανακοινώθηκε; (Η ακριβής ημερομηνία εννοώ)

Νομίζω έχει πάνω από μήνα που ανακοινώθηκε η ημερομηνία αν όχι 2. Τότε μαζί με το Spiderman 2 που είχε η sony ένα event Οκτώβριο ήταν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ghost of tsushima.Δεν το έχω καν τερματίσει ακόμα κ ο ενθουσιασμός είναι στα κόκκινα.Στα 33 πλέον θεωρούσα για αρκετα χρόνια ότι έχω μεγαλώσει για να παίζω .Έβαζα το παιχνίδι το έπαιζα μισή ώρα κ μετά σβήσιμο,δεν με κρατούσε παραπάνω.Αυτο το παιχνίδι απ' την εισαγωγή έχει κάτι μαγικό.Τοπια, αισθητική , ατμόσφαιρα και story είναι μοναδικά.Σε ρουφάει ολοκληρωτικά.10 στα 10 

Ζητάω την βοήθεια σας για αντίστοιχα παιχνίδια είστε με αντίστοιχα καθηλώτικο στορυ ,είτε ίσως κ με θεματολογία.Το σεκιρο πχ μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Με αφορμή το πόστ μου στο δίπλα τοπικ ,συνεχίζω εδώ για να μην κάνω offtopic .Το last of us είναι το επόμενο που θα παιξω .Ένα παιδί προτείνε το wicher.Προσωπικα το συγκεκριμένο ενώ γνωρίζω ότι είναι παιχνιδαρα δεν με κράτησε πάνω από μισή ώρα.Δεν ξέρω κουράστηκα με τους ασταμάτητους διαλόγους .Τι άλλο προτείνετε??Για το Shekiro: shadows die twice γνώμη???

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alimentas είπε

Ghost of tsushima.Δεν το έχω καν τερματίσει ακόμα κ ο ενθουσιασμός είναι στα κόκκινα.Στα 33 πλέον θεωρούσα για αρκετα χρόνια ότι έχω μεγαλώσει για να παίζω .Έβαζα το παιχνίδι το έπαιζα μισή ώρα κ μετά σβήσιμο,δεν με κρατούσε παραπάνω.Αυτο το παιχνίδι απ' την εισαγωγή έχει κάτι μαγικό.Τοπια, αισθητική , ατμόσφαιρα και story είναι μοναδικά.Σε ρουφάει ολοκληρωτικά.10 στα 10 

Ζητάω την βοήθεια σας για αντίστοιχα παιχνίδια είστε με αντίστοιχα καθηλώτικο στορυ ,είτε ίσως κ με θεματολογία.Το σεκιρο πχ μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Με αφορμή το πόστ μου στο δίπλα τοπικ ,συνεχίζω εδώ για να μην κάνω offtopic .Το last of us είναι το επόμενο που θα παιξω .Ένα παιδί προτείνε το wicher.Προσωπικα το συγκεκριμένο ενώ γνωρίζω ότι είναι παιχνιδαρα δεν με κράτησε πάνω από μισή ώρα.Δεν ξέρω κουράστηκα με τους ασταμάτητους διαλόγους .Τι άλλο προτείνετε??Για το Shekiro: shadows die twice γνώμη???

Κάθε παιχνίδι χρειάζεται κάποιο χρόνο για να «μπεις» στον κόσμο του.

Η μισή ώρα που αναφέρεις, προσωπικά την βρίσκω μικρή διάρκεια για κάποια παιχνίδια. 
Στο Witcher πχ, σου προτείνω να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο πριν το εγκαταλείψεις. 
Αυτο ισχύει και για άλλα παιχνίδια όπως τα παιχνίδια που σου πρότειναν στο νήμα του τι τερμάτισα πρόσφατα. 

*το αναφέρω γιατί και εγώ παλαιότερα έτσι τα αντιμετώπιζα, μέχρι που «σταμάτησα να βιάζομαι» και χαλάρωσα. Ακόμα και αν το παιχνίδι ήταν 7αρακι για τα γούστα μου μετά από το learning curve του, είχε κάτι να μου δώσει. 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το spider man 2? Υποτίθεται κυκλοφορεί σε τέσσερις μέρες και δεν ξέρουμε ούτε τα system requirements 

Δημοσ.
1 minute ago, nikos5800 said:

Ξέρει κανείς τι γίνεται με το spider man 2? Υποτίθεται κυκλοφορεί σε τέσσερις μέρες και δεν ξέρουμε ούτε τα system requirements 

Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι έχει pre-order bonuses, αλλά δεν μπορείς να κάνεις pre-order.

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...