Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δεν βλέπω να ενθουσίασε κόσμο το Prince of Persia, οπως ανέφερα και δίπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν βάζεις 3 τεράστια blockbusters και ένα 2d metroidvania σε σύγκριση, ακόμη και αν πρόκειται για αγαπημένη σειρά, δεν νομίζω να περιμένουμε κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Ακόμα και καλύτερο να ήταν το trailer.. ~ Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από stevenfins 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, firepc είπε Ori (2015) Ori 2 (2020) Μακάρι να δούμε αύριο Ori 3 με κυκλοφορία 2025 Και ένα άλλο που θέλω πολύ, The Evil Within 3 🙏 Και εννοείται, Fable Αν και η λογική λέει οτι δεν θα κάνει νέα ανοίγματα Θα σταθεί σε αυτά που ανακοίνωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Θα ρίξει κανείς το €15αρι για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Στις 7/6/2023 στις 7:48 ΠΜ, firepc είπε φήμη Επίσημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 50€ το 2D Prince of Persia 70€ - 110€ - 130€ Οι εκδόσεις του Avatar Frontiers of Pandora 😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Τι παιχνιδαρες ανακοινωνουν ωρε... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μας έχει αφαιμάξει το 2023 🫠 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, firepc είπε 50€ το 2D Prince of Persia 70€ - 110€ - 130€ Οι εκδόσεις του Avatar Frontiers of Pandora 😬 130 day one 20 ευρώ σε 1 χρόνο. Τους μάθαμε πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Η ubisoft είναι γενικά το guilty pleasure μου, αλλά πιστεύω ότι ήταν από τις πιο δυνατές παρουσιάσεις της εδώ και χρόνια. Prince of Persia, Avatar, Mirage και Outlaws τα βρίσκω πολύ υποσχόμενα. Και αυτή η Massive είναι πολύ massive ρε παιδί μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε 130 day one 20 ευρώ σε 1 χρόνο. Τους μάθαμε πια. ή αυτό που λες ή 15€ ubisoft+ για day one 8 λεπτά πριν, stevenfins είπε Η ubisoft είναι γενικά το guilty pleasure μου, αλλά πιστεύω ότι ήταν από τις πιο δυνατές παρουσιάσεις της εδώ και χρόνια. Prince of Persia, Avatar, Mirage και Outlaws τα βρίσκω πολύ υποσχόμενα. Και αυτή η Massive είναι πολύ massive ρε παιδί μου.. είδες πόσο ωραίο event είναι όταν δεν υπάρχει όλη αυτή η indie σκουπιδίλα? 5 παιχνιδάρες με καθαρό gameplay, ημερομηνίες και τέλος Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από firepc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, firepc είπε ή αυτό που λες ή 15€ ubisoft+ για day one είδες πόσο ωραίο event είναι όταν δεν υπάρχει όλη αυτή η indie σκουπιδίλα? 5 παιχνιδάρες με καθαρό gameplay, ημερομηνίες και τέλος Ναι παιζει και αυτο ελιωσα fenyx με 1 ευρω οταν το ειχαν βαλει σε 1 μηνα οποτε γιατι οχι και το avatar. Τρομερος κοσμος παρεμπιπτοντως στο σημερινο trailer. Θα πεσουν σαγονια στον υπολογιστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Και Σταρ Τρεκ. Για την ώρα δεν έχουν ανοίξει ξεχωριστή κατηγορία για το παιχνίδι στο φόρουμ τους, αλλά αμέσως μου γεννήθηκε η απορία το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι ως προς το Stellaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) To Star Wars φαινεται απίστευτο και η πρωταγωνίστρια έχει χάρισμα και δεν φαίνεται να είναι cringe woke bs. Νομίζω η voice actress είναι πολύ ταλαντούχα. Μου θύμισε λίγο έναν νεαρο και άπειρο Indiana Jones. Το prince of persia εχει εντυπωσιακή μάχη και platforming. Μου άρεσε παρα πολύ. Το AC Mirage είναι ουσιαστικά ένα AC 1/2 με ανανεωμένα γραφικά. Ολη η ουσία είναι η πόλη, η μουσική και το κλασικό parkour και assassination της σειράς χωρίς να χάνεις χρόνο σε RPG στοιχεία και leveling. Αν η ιστορία είναι άνω του μετρίου το παιχνίδι θα είναι μια χαρά για να περάσεις 15-20 όμορφες ώρες. Το Αvatar φαίνεται καλό επίσης. Ένα far cry στον κόσμο του Cameron. Ποτε δεν γούσταρα το Avatar προσωπικά όμως. Οι Ναβι δεν μου κάνουν κλικ, το σενάριο είναι κλισέ, οι "κακοί" είναι γελοίες καρικατούρες και ο κόσμος είναι απλά μια ζούγκλα με τυχαία φυτά. Γενικά είναι λες και όλο το πράμα κατασκευάστηκε απο μια ΑΙ. Γι αυτό μάλλον δεν ενθουσιάστηκα και τόσο πολύ. Μια ταινία μπορείς να την δεις μόνο και μόνο για τα εφέ. Ένα παιχνίδι όμως για μένα πρέπει να έχει άλλα στοιχεια κυρίως για να το παίξω. Και το Horizon Zero Dawn ειναι πανέμορφο αλλά δεν μπορώ να το παίξω πέρα απο το tutorial(προσπάθησα 3 φορές τα τελευταία χρονια) για τους ίδιους λόγους που δεν μου άρεσε το Avatar. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από psof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα