Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, firepc είπε

ή αλλαγή ή εξαγορά

Κάτι πρέπει να γίνει αν θέλετε να δείτε άλλα games

Αν η εξαγορά γίνει απ' την Tensent θα δούμε χειρότερα games όμως. Το Shadows έχει δείξει και κάποια καλά στοιχεία στα τελευταία trailers. Θα δούμε.

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοιτα παιχνιδια καλα βγαζει καθε τοσο κανεις δεν το αναιρει. Και με αρκετα ακομα περναμε και μια χαρα περσι επαιξα mirage avatar motorfest ολα τα απολαυσα και περασα πολλες ωρες μαζι τους. Εμενα αλλα πραγματα με ενοχλουν στην ubisoft με το αθλιο support τους και την ασεβεια προς τους gamers που τους στηριξαν ολα τα χρονια. Κατι exclusive με epic κατι που δεν τα εβαζε στο steam γενικα πολλα τετοια οποτε χρειαστηκα το support μονο που δεν με ειπαν να κανω κολοτουμπες στον αερα σαν να μιλας με σκατο botakia ειναι οι αμοιβαδες που εχουν στο support ποτε δεν θελουν να σε βοηθησουν αλλα μονο να σε ταλαιπωρησουν. Αυτα με ενοχλουν εμενα τωρα αν ενα παιχνιδι ειναι woke απλα δεν θα το παιξω αν με ενοχλει σε κατι αλλα την ασεβεια και το θρασος δεν τα ανεχομαι σαν καταναλωτης. Και μετανιωνω και παιχνιδια που εχω αγορασει μεσω του κολοstore της.

Σε καταλαβαίνω και είναι απόλυτα σεβαστοί οι προβληματισμοί σου. Με πολλά από αυτά είμαι και εγώ σύμφωνος.

37 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Νομίζω κανεις δεν παίρνεις ικανοποίηση από αυτό το πράγμα.

Και εγώ αυτό πιστεύω ότι ισχύει στη μεγάλη πλειοψηφία, απλώς επειδή το ακούω συχνά πυκνά σαν επιθυμία από πολλούς, για αυτό και το ανέφερα. Επίσης, συμφωνώ και πάλι για τη μετριότητα που κυριαρχεί σε σημαντικό βαθμό στις κυκλοφορίες της τα τελευταία χρόνια.

14 λεπτά πριν, firepc είπε

Και αυτή η καραμέλα με τον κόσμο που θα χάσει την δουλειά του, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Απ' τη μια φωνάζετε για αλλαγή και απ' την άλλη "ωχ μην αλλάξει κάτι γτ θα χάσει ο κόσμος τη δουλειά του"

Χρειάζεται αλλαγή και όπως λεει και ο φιλος πιο πάνω, αν είναι κόσμος που αξίζει, θα βρει τον δρόμο του

Σύμφωνα με αυτό το link, η ubi μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα είχε γύρω στους 19 χιλιάδες υπαλλήλους σε δεκάδες στούντιο σε όλο τον κόσμο. Σαν τον πληθυσμό δηλαδή μίας κωμόπολης. Δεν σου φαίνεται ακραίο να βρεθεί ξαφνικά τόσος κόσμος χωρίς δουλειά; Ή μήπως η πλειοψηφία αυτών παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Άντε να είναι καμιά εικοσαριά άτομα που την κατευθύνουν, με πρώτους και χειρότερους την οικογένεια Guillemot. Να μου πεις να φύγουν αυτοί να το καταλάβω. Οτιδήποτε άλλο το βρίσκω τελείως υπερβολικό.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Σύμφωνα με αυτό το link, η ubi μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα είχε γύρω στους 19 χιλιάδες υπαλλήλους σε δεκάδες στούντιο σε όλο τον κόσμο. Σαν τον πληθυσμό δηλαδή μίας κωμόπολης. Δεν σου φαίνεται ακραίο να βρεθεί ξαφνικά τόσος κόσμος χωρίς δουλειά; Ή μήπως η πλειοψηφία αυτών παίρνει τις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Άντε να είναι καμιά εικοσαριά άτομα που την κατευθύνουν, με πρώτους και χειρότερους την οικογένεια Guillemot. Να μου πεις να φύγουν αυτοί να το καταλάβω. Οτιδήποτε άλλο το βρίσκω τελείως υπερβολικό.

Ναι και στους πάνω υπάρχει πρόβλημα. Αλλά εσύ πιστεύεις οι άλλοι οι 19000 είναι όλοι άψογοι?

Και μια άλλη ερώτηση, αν διώξει 1000 και πάρει άλλους χίλιους (άλλα άτομα δλδ) και βγάζει μετά καταπληκτικά παιχνίδια, θα είσαι υπέρ ή κατά?

Δημοσ.

Δεν φταίει η Ubisoft αλλά οι καταναλωτές που αγοράζουν ότι σαβούρα κυκλοφορεί. Άμα αρχίσουν και πέφτουν οι πωλήσεις να δείτε πως θα αλλάξει τακτική. Δεν χρειάζονται ούτε απολύσεις ούτε να κλείσει. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την κάποτε αγαπημένη μου εταιρεία Creative Assembly. Έκανε όλο ανοησίες, το Total War: Pharaoh πάτωσε και αναγκάστηκε και απολογήθηκε μέσω μιας ανακοίνωσης. Ο καταναλωτής έχει τη δύναμη.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Αν η εξαγορά γίνει απ' την Tensent θα δούμε χειρότερα games όμως. Το Shadows έχει δείξει και κάποια καλά στοιχεία στα τελευταία trailers. Θα δούμε.

Η Digital Extremes (Warframe) είναι υπό την Tencent και μια χαρά πάει νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Αφήνω αυτό εδώ μάγκες μου...

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, ο ποταμός Άρνο και κείμενο

Μην το πας εκεί φίλε μου.. Το πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες. Γυναίκες είχαμε πάντα στα παιχνίδια.

Το θέμα με την ubi είναι οτι gameplayακα έχει βαλτώσει

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

Μην το πας εκεί φίλε μου.. Το πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες. Γυναίκες είχαμε πάντα στα παιχνίδια.

Το θέμα με την ubi είναι οτι gameplayακα έχει βαλτώσει

Πάντα υπήρχαν και δεν έχω και πρόβλημα με αυτό. Αλλά η κατάσταση σήμερα έχει ξεφύγει. Όσο για την Ubisoft αργά ή γρήγορα θα το πάρει το μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, firepc είπε

Ναι και στους πάνω υπάρχει πρόβλημα. Αλλά εσύ πιστεύεις οι άλλοι οι 19000 είναι όλοι άψογοι?

Προφανώς δεν μπορεί να είναι όλοι άψογοι. Σε καμία εταιρεία τόσων ατόμων δεν μπορεί να είναι. Κανένας κακός προγραμματιστής όμως δεν την οδήγησε στο να φύγει από τη φιλοσοφία που ακολουθούσε με τα παιχνίδια της τις προηγούμενες δεκαετίες, και να ακολουθεί όλες τις τάσεις με χρονοκαθυστέρηση και μηδενική έμπνευση, με μόνο μότο να είναι αύξηση της ποσότητας αδιαφορώντας πλήρως για την ποιότητα. 

16 λεπτά πριν, firepc είπε

Και μια άλλη ερώτηση, αν διώξει 1000 και πάρει άλλους χίλιους (άλλα άτομα δλδ) και βγάζει μετά καταπληκτικά παιχνίδια, θα είσαι υπέρ ή κατά?

Αυτό δεν είναι ρεαλιστικό ούτε στην πράξη, αλλά ούτε και στη θεωρία και το ξέρεις, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μα και πέρα από τη Ubisoft, ξέρεις εσύ καμιά εταιρεία, ακόμα και εκτός gaming, που άρχισε να καταρρέει επειδή οι εργαζόμενοι στις χαμηλότερες βαθμίδες δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και όχι γιατί η διοίκηση έπαιρνε τις λάθος αποφάσεις τη μία μετά την άλλη; Εμένα δεν μου έρχεται κάποια στο μυαλό..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Εεεεε λιγα λόγια για την ciri ! Περιέργως δεν ξέρω καμιά απο τις υπόλοιπες. Τι φαση τι κανω λαθος ???  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Εεεεε λιγα λόγια για την ciri ! Περιέργως δεν ξέρω καμιά απο τις υπόλοιπες. Τι φαση τι κανω λαθος ???  

απο αριστερα προς δεξια

protag απο τον επομενο τιτλο της Naughty dog, καινουριο fable, AC shadows, Witcher 4 & GTA 6

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, xartemporas είπε

Ubisoft Current Financial Position Hints Toward Bankruptcy In 2025

https://tech4gamers.com/ubisoft-bankruptcy-in-2025/

Νομίζω ήρθε η ώρα να αγοράσουμε μετοχές της, ώστε να γίνουμε πλούσιοι!
Την είχα πατήσει το 2008 με την amd, που πάλι για χρεοκοπίες έγραφαν κτλ και η μετοχή τους είχε 2$ και τώρα πετάει, και δεν είχα πάρει τίποτα γιατί φοβήθηκα.

Επίσης όσοι πάρτε μετοχές, κάντε το με δικό σας ρίσκο και όχι τι σας γράφω. Δε φέρω ευθύνη για τίποτα.

Spoiler

image.png.3e207dfb0a7ee1c03d9c252d6b721588.png

image.png.454a8b79616f500495ac6174004b9c53.png

Καταναλωτής που λέει "να κλείσει το τάδε" και να κορεστεί κι'άλλο η αγορά, και να μείνουν λιγότεροι παίχτες στο χορό, είναι άξιος της μοίρας του!

Εννοείται πώς είναι κρίμα ο κόσμος να μείνει χωρίς δουλειά! Δε ξέρω γιατί το παίρνετε ελαφρά κάποιοι.
Δε ξέρω πόσοι έχετε δουλειά από δω μέσα ή όχι, αλλά σίγουρα θέλω να πιστεύω ξέρετε πόσο ψυχοφθόρο είναι να μένεις χωρίς δουλειά και να αναγκάζεσαι να ψάχνεις ξανά. Μακάρι να μη σας συμβεί ποτέ και να είναι πάντα όλα τέλεια μέχρι την σύνταξη.
Υπάρχουν ανθρώπινες ζωές από πίσω, όσο και να μην μας αρέσει ένα προϊόν, που πάντα δεν είμαστε καν υποχρεωμένοι να αγοράσουμε. Δε μας φταίει κανένας developer/εργαζόμενος, για τις ηλίθιες αποφάσεις που παίρνει ο ceo και το συμβούλιο του. Όσοι είναι στο συμβούλιο δε θα πεινάσουν ποτέ, ο εργαζόμενος ναι θα πεινάσει.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, Arkin said:

far cry

Μετα το απίστευτα καλό 3 (Άντε και το "ΟΚ" 4 + το ενδιαφέρον Primal) τι ακριβώς επέδειξε η σειρά ? Βαρετό Αναμάσημα™. Απλά δε γίνεται πρακτικά να φέρουν καλες ιδέες γιατί δεν μπορούν και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό υπό τους καθώς πρέπει μεταπροοδευτικους ορους. Ρίσκο η νέα ip. Γιατί να ψάξω κοινό ενώ έχω έτοιμο brand.

Παίρνουμε μέτρια παιχνίδια - escapism products - στην καλύτερη, απλά μ ωραία  "εξωτερική συσκευασία".

13 hours ago, just_a_dude said:

Δεν χρειάζεται να κλείσει η Ubi αλλά να διορθώσει τα λάθη που έχει κάνει τα τελευταία.

Μόνο αν προσλάβει geeks προγραμματιστές και όχι ακτιβιστές με "περούκα"... δύσκολο όμως . Οπότε λάκκο .

13 hours ago, firepc said:

Και αυτή η καραμέλα με τον κόσμο που θα χάσει την δουλειά του, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Απ' τη μια φωνάζετε για αλλαγή και απ' την άλλη "ωχ μην αλλάξει κάτι γτ θα χάσει ο κόσμος τη δουλειά του"

Χρειάζεται αλλαγή και όπως λεει και ο φιλος πιο πάνω, αν είναι κόσμος που αξίζει, θα βρει τον δρόμο του

Τα έλεγα σε γκρουπ που είμαι μέλος (λόγω του site που γράφω) και μόνο που δε με κρέμασαν στην γκιλοτίνα απευθείας. Μιλάμε για άτομα που πολύ αμφιβάλω αν έδειχναν τέτοιο ζήλο στην πραγματικότητα, στον έξω κόσμο (που όλοι ξέρουμε ή κάνουμε πως δεν θέλουμε να ξέρουμε το τι συμβαίνει και πόσο ατομιστική είναι η τωρινή κοινωνία) για τον παντελώς άγνωστο σ αυτούς γείτονα τους, που παίζει να έχει πεθάνει με το κουφάρι του να το μασουλάνε γάτες.

12 hours ago, firepc said:

Το πρόβλημα δεν είναι οι γυναίκες.

Ακριβώς διαφορετικά δε θα είχαμε αγαπημένους χαρακτήρες. Απο την Lara Croft έως την Ελίζαμπεθ του Bioshock Infinite. Δεν ειναι εκεί το θέμα . Στους περισσότερους παίκτες - καταναλωτές λείπει ο απαραίτητος συλλογισμός. Απλά δέχονται καταστάσεις γιατί έτσι γαλουχήθηκαν.  Δεν πιάνουν αυτό το concept γιατί συμβαίνει. Δεν ψάχνουν το γιατί. Απλά τα αποδέχονται. Γιατί ο καθένας στην πραγματικότητα δεν θέλει πολλά πολλά να σκεφτεί. Την παρταρα του τον νοιάζει και απλά να ζει ΟΚ χωρίς να τον ενοχλούν ενεργητικά άλλες σκοτούρες. 

Είναι η άφυλη- μισητή και με αρρενωπά ζηλευτά χαρακτηριστικά να υποβόσκουν παρουσίαση , από υποτακτικους και κακοηθεις ναρκισσους devs/creators (ο-η-το what ever) που ζηλεύουν και μισούν άλλους και άλλες στην πραγματική ζωή, λόγω ανεκπληρωτων απωθημένων σε πολλούς τομείς και κάθε "είδος" της ζωής τους. Οι λόγο είναι καθαρά κυριαρχικοί και γονιδιακοι. Επίσης, η αντρική υπόσταση του παρελθόντος θεωρείται "ξεπερασμένη" και "μη ρεαλιστική", έως τοξική που πρέπει να τονίζεται καθολικά αυτό με κάθε ευκαιρία. Οι ίδιοι τα λενε, τα γράφουν και τα αναπαράγουν στα έργα τους και στα μέσα επικοινωνίας που διατηρούν (μαζί με μερίδα ηθοποιών που castαρουν αναμασώντας την ίδια νοοτροπία και καραμέλα). Μια συλλογική έμφυτη νοοτροπία, κακώς συγγραφικά δοσμένη συνταγή και παρουσίαση ως η "απόλυτη εκπροσώπηση". Κι αν πει γνώμη ο υποψήφιος καταναλωτής "..μα..ε" - κέρδισε απευθείας θέση δίπλα στον Αυστριακό Ζωγράφο στα καζάνια της κολάσεως + κοινωνικό εξωστρακισμο (ειδικότερα αν είναι 🗿) τόσο από τους devs - όσο και από τα λοιπά 'npc people'.

Στην εξάπλωση αυτής της σαπιλας εμπεριέχεται και το γνωστό συναφι επαγγελματιών γλυψιματιών - λόγω χρημάτων και popularity ανόδου - των "reviewers" influencers wannabe παθητικοί & του καναπε "ακτιβιστές" . Οι οποίοι είναι ΚΑΡΜΠΟΝ σε συμπεριφορές και ερεθίσματα (όπως και το υλικό τους). 

Όλα επηρεάζουν το ένα , το άλλο. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Με την Ciri πραγματικά δεν έχω θέμα, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Άσε που είναι μια λήψη από συγκεκριμένη σκηνή που την αδικεί (όχι για μένα). Όπως έχω γράψει η επιλογή της για το W4 σαν πρωταγωνίστρια ήταν ιδανική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...