pirmen56 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Meanwhile Και οι Νεάντερταλ άνθρωποι ήταν. Τι ζόρι τραβάει. Ο καθένας έχει τα δικά του πρότυπα ομορφιάς. Spoiler
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το έχουμε πηδ@ξει κάπως το thread ή είναι ιδέα μου; 🙁 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από liakinen 7 2
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, ilos said: Έφαγε λίγο butterface πασάλειμμα και αυτή η κακομοίρα. Ακόμα και το scar της φούσκωσε κάπως.😅 Όλα στο βωμό να μη νιώσει περισσότερα κομπλεξικά από ότι είναι στη πραγματικότητα κάποιος/α/ο/οι ή οτιδήποτε άλλο φύλο/αριθμός αυτοπροσδιορίζεται. Aπλα ειναι cinematic , τον Geralt τον θυμαστε πως ηταν στα cinematic , καμια σχεση με in game. Μην παμε στο αντιθετο ακρο πλεον και βλεπουμε παντου dei κτλπ ... (Ασχετο αλλα η φωτο που ανεβασε και καλα για να δειξει το point του ο τυπος ειναι και αρκετα ομορφη θα ελεγα ) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από noFEARgr 3
just_a_dude Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Ρε μια χαρά είναι. Καμιά σχέση με την τύπισα από το fable που είναι κακάσχημη.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει ξανά με γυναικείο χαρακτήρα. Έχω μια περιέργεια να δω το feeling Δηλαδή δεν έχεις παίξει ποτέ tomb raider :Ο ? (Μη πιάσουμε τα τόσα που έχουν βγει με γυναίκες πρωταγωνιστές) ------- Γιατί δε βλέπετε πορνό ρε παιδιά να βλέπετε του γούστο σας κοπέλες? Τί κάψα είναι αυτή με φανταστικούς χαρακτήρες? Ντε και καλά πρέπει να σας δίνουν μοντέλες να χειρίζεστε? 4
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μαλλον ξεχασε καθε hit videogame που βγηκε τα τελευταια 30 χρονια .Πολυ γκομεναρα η μαντάμ Sau Feng σα λοχια στο στρατο ρε γμτο Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
just_a_dude Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δηλαδή δεν έχεις παίξει ποτέ tomb raider :Ο ? (Μη πιάσουμε τα τόσα που έχουν βγει με γυναίκες πρωταγωνιστές) ------- Γιατί δε βλέπετε πορνό ρε παιδιά να βλέπετε του γούστο σας κοπέλες? Τί κάψα είναι αυτή με φανταστικούς χαρακτήρες? Ντε και καλά πρέπει να σας δίνουν μοντέλες να χειρίζεστε? Σοβαρά πάντως το πρόβλημα δεν είναι αν θα είναι όμορφη ή όχι η πρωταγωνίστρια. Αλλά το ότι επίτηδες τις κάνουν άσχημες λόγω toxic positivity αντζέντας και everyone is a winner και άλλες τέτοιες ανοησίες. Ότι και καλά promote τα ρεαλιστικά πρόσωπα. Ναι αλλά το θέμα είναι ότι αν βγει έξω δεν θα δεις ούτε πολύ άσχημους ούτε πολυ όμορφους ανθρώπους. Το 99% είναι στο μέσον. Ε ας πούμε η Ciri στο W4 είναι κάτι στο μέσον. Αλλά στο concord είναι όλοι κακάσχημοι. Και εντάξει δεν είναι αυτός ο λόγος που πάτωσε προφανώς, απλά δεν μου κάθεται καλά που γίνεται λόγω ατζέντας. Ας βάζουν απλά mediocre looking χαρακτήρες. 3
GreekMonkey Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δηλαδή δεν έχεις παίξει ποτέ tomb raider :Ο ? (Μη πιάσουμε τα τόσα που έχουν βγει με γυναίκες πρωταγωνιστές) ------- Έχεις δίκιο το έχω τερματίσει το shadow και μου άρεσε και πολύ! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από GreekMonkey 1
xartemporas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 https://gr.ign.com/the-witcher-4-1/123539/news/developer-tou-the-witcher-4-exegei-giati-e-ciri-einai-e-protagonistria
Mr Aris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, Saloufas είπε Μου έβγαλες το καφέ από τα ρουθούνια ρε τρελέ 🤣🤣🤣 2
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε Έχεις δίκιο το έχω τερματίσει το shadow και μου άρεσε και πολύ! Ε ναι ρε συ! Μου έκανε εντύπωση, λέω δε μπορεί να μην έχει παίξει έστω την Λάρα.
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 35 minutes ago, GreekMonkey said: Έχεις δίκιο το έχω τερματίσει το shadow και μου άρεσε και πολύ! Το shadow θα ελεγα οτι ειναι και το χειροτερο απο την νεα τριλογια 2
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Σοβαρά πάντως το πρόβλημα δεν είναι αν θα είναι όμορφη ή όχι η πρωταγωνίστρια. Αλλά το ότι επίτηδες τις κάνουν άσχημες λόγω toxic positivity αντζέντας και everyone is a winner και άλλες τέτοιες ανοησίες. Ότι και καλά promote τα ρεαλιστικά πρόσωπα. Ναι αλλά το θέμα είναι ότι αν βγει έξω δεν θα δεις ούτε πολύ άσχημους ούτε πολυ όμορφους ανθρώπους. Το 99% είναι στο μέσον. Ε ας πούμε η Ciri στο W4 είναι κάτι στο μέσον. Αλλά στο concord είναι όλοι κακάσχημοι. Και εντάξει δεν είναι αυτός ο λόγος που πάτωσε προφανώς, απλά δεν μου κάθεται καλά που γίνεται λόγω ατζέντας. Ας βάζουν απλά mediocre looking χαρακτήρες. Αν κάτι είναι όμορφο ή άσχημο είναι τελείως υποκειμενικό. Άλλο θα βρεις εσύ όμορφο, άλλο γω, άλλο δε θα αρέσει σε εμένα, άλλο σε σένα. Την Σιρι και την τύπισσα από το νέο της naughty dog τις βρίσκω ωραίες. Και να μην της έβρισκα, δε θα ήταν αιτία για γκρίνια. Στο cod bo6, όλοι οι χαρακτήρες είναι κακάσχημοι, με τέρμα άσχημες εκφράσεις για μένα και τι έγινε? Ευχαριστίεμαι το παιχνίδι. Απλώς τα αγοράκια έχουν συνηθίσει να τους δίνουν μοντέλες να παίζουν και προκαλεί ένα κάψιμο στον οισοφάγο τώρα που δεν. Και δε βλέπω κάποιο πρόβλημα σε αυτό. Πραγματικά πρέπει να μας νοιάζουν πιο σοβαρά πράματα στα παιχνίδια από το πώς να μοιάζουν οι χαρακτήρες. Και στη τελική δεν έβαλε καμία εταιρία το πιστόλι στο κρόταφο και είπε "αγόρασε το νέο μας παιχνίδι τώρα, αλλιώς σε σκοτώνω". Μιλάμε για τελείως φιξιοναλ χαρακτήρες, στο πως θέλει ο κάθε δημιουργός. 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Το shadow θα ελεγα οτι ειναι και το χειροτερο απο την νεα τριλογια Ε τώρα και συ τι ψάχνεις! (Συμφωνώ φουλ) 1
GreekMonkey Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Το shadow θα ελεγα οτι ειναι και το χειροτερο απο την νεα τριλογια Ηταν το δεύτερο παιχνίδι (μετά το Hitman 2) αφού πήρα την πρώτη μου κάρτα γραφικών οπότε όσο χάλια και να ήταν το απόλαυσα, σε φάση να κυνηγήσω 100% αλλά ήταν πολύ απαιτητική η μεγάλη δυσκολία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα