Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοι ετσι παιρνουν ESG score points για χρηματοδοτηση απο τις Blackrock και κυβερνητικες ΨΙΑ . Εδω το dustborn χρηματοδοτηθηκε απο την ΕΕ για "diversity και inclusion" . Bλεπουμε γνωστες φιρμες να εχουν λαλησει πχ μαρκα ταμπον να τη διαφημιζουν non binary - και που θα τα βαλουν ; αστο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, stevenfins said:

Εν τω μεταξύ μιλάμε για πραγματικό άνθρωπο.

https://m.imdb.com/name/nm6616259/

Τι φάση, γεμίσαμε ξαδέρφια του Μπραντ Πιτ στο insomnia και μας φαίνονται όλες οι γυναίκες άσχημες;

Στο παιχνίδι την έκαναν χειρότερη όμως τυπε μου με αρρενωπά φρύδια σαν τον Καραμανλή (τον παππού).

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stevenfins είπε

Τι φάση, γεμίσαμε ξαδέρφια του Μπραντ Πιτ στο insomnia και μας φαίνονται όλες οι γυναίκες άσχημες;

Ανοιξε το link σου και δες πως είναι στη πραγματικότητα στις περισσότερες σειρές και πως είναι στο παιχνίδι. Κάνε το ίδιο και για τη ηθοποιό του Star Wars Outlaws, την Mary Jane απο το Spiderman την πρωταγωνίστρια του Fable και 10άδες άλλες.

Δεν λέμε ότι δεν βασίζονται σε αληθινές γυναίκες. Για στοχευμένο uglification λέμε. Θέλουν να τα ανδροποιήσουν όλα. Να μηδενίσουν την θηλυκότητα και είναι όλοι μέσα στο κόλπο. Απο τις ηθοποιούς όπως αυτού του παιχνιδιού και του Star Wars Acolyte  αλλά και τους σκηνοθέτες/δημιουργούς όπως ο Druckmann ο οποίος είναι εμφανές πια ότι έχει trans fetish.

45cb96e797737dd00f28b933bdb011edfdc1f28b

Επεξ/σία από psof
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Στο παιχνίδι την έκαναν χειρότερη όμως τυπε μου με αρρενωπά φρύδια σαν τον Καραμανλή (τον παππού).

Στο παιχνίδι απ' ότι φαίνεται μέχρι τώρα, υποδύεται μια ταλαιπωρημένη bounty hunter. Λογικό να μην είναι στην πένα όπως στις φωτογραφίες στην πραγματικότητα.

7 λεπτά πριν, psof είπε

Δεν λέμε ότι δεν βασίζονται σε αληθινές γυναίκες. Για στοχευμένο uglification λέμε. Θέλουν να τα ανδροποιήσουν όλα. Να μηδενίσουν την θηλυκότητα και είναι όλοι μέσα στο κόλπο. Απο τις ηθοποιούς όπως αυτού του παιχνιδιού και του Star Wars Acolyte  αλλά και τους σκηνοθέτες/δημιουργούς όπως ο Druckmann ο οποίος είναι εμφανές πια ότι έχει trans fetish.

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό στο bold δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Δέχομαι ότι μπορεί να βρίσκεις τον οποιοδήποτε όμορφο ή άσχημο, όπως ο κάθε άνθρωπος άλλωστε. Αλλά όταν μιλάς για στοχευμένη ασχημοποίηση και ότι όλοι είναι μέσα στο κόλπο, σαν να πρόκειται για μια μεγάλη θεωρία συνωμοσίας, δεν μπορώ να κάνω συζήτηση σοβαρά.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Στο παιχνίδι απ' ότι φαίνεται μέχρι τώρα, υποδύεται μια ταλαιπωρημένη bounty hunter. Λογικό να μην είναι στην πένα όπως στις φωτογραφίες στην πραγματικότητα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό στο bold δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Δέχομαι ότι μπορεί να βρίσκεις τον οποιοδήποτε όμορφο ή άσχημο, όπως ο κάθε άνθρωπος άλλωστε. Αλλά όταν μιλάς για στοχευμένη ασχημοποίηση και ότι όλοι είναι μέσα στο κόλπο, σαν να πρόκειται για μια μεγάλη θεωρία συνωμοσίας, δεν μπορώ να κάνω συζήτηση σοβαρά.

Ε καλά μάλλον σύμπτωση θα είναι τότε το ότι ολοι είναι στα BLM, pro trans, anti white, anti male, gender fluid groups.

Δες τις δηλώσεις τους. Ενα απλο google search είναι...

Είναι απο αυτό το group που αν διαφωνείς με τις απόψεις τους είσαι αυτομάτως ρατσιστής, ναζιστής, bigot, privileged man κλπ κλπ.

Η άλλη απο το Acolyte έβγαλε μέχρι και anti/white male τραγούδι(με ασπρο πλούσιο μπαμπά εντωμεταξύ). Ποιος ξέρει τι θα ακουσουμε και απο αυτή μέχρι να βγει το παιχνίδι...

Επεξ/σία από psof
  • Like 3
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stevenfins είπε

Ε και η Scarlet Johansson είναι πραγματικός άνθρωπος. Ας έκαναν αυτή χαρακτήρα σε game. Εγώ θα το έκανα και pre order :P

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Ε και η Scarlet Johansson είναι πραγματικός άνθρωπος. Ας έκαναν αυτή χαρακτήρα σε game. Εγώ θα το έκανα και pre order :P

Και εγώ χωρίς να έχω καν PS5. 😄

• Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα μικρο showcase για τα καλυτερα indie FPS της χρονιας που περασε. Μετα το πρακτικα τελος της 3DRealms και της Realms Deep, ο ZlimBratSki ειναι ο μονος που εχει απομεινει να κανει τετοιου ειδους mini events για τα retro shooters.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 4
Δημοσ.
3 hours ago, stevenfins said:

ταλαιπωρημένη bounty hunter

Δε λέει κακομοίρα. Λέει φακινγκ φρεακινγκ μπανταςς. Επίσης γιατί χαρακτηρίζεις το gender ρε μπρο? Μπορεί να έχουμε να κάνουμε με αρρενωπή τρανς λεσβία queer non binary DLC+ Q² LBTR UPDATED 3.4

• Haha 8
Δημοσ.
7 hours ago, stevenfins said:

Γυναίκες πρωταγωνίστριες σε παιχνίδια! Ω τι τρόμος! 

Απ' ότι βλέπω έχουμε και ανακοίνωση red dead 3 με τίτλο και εικόνα της πρωταγωνίστριας..

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσικα!? :P

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stevenfins είπε

Μοντελοπνίχτες όλοι μας.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, psof είπε

Ανοιξε το link σου και δες πως είναι στη πραγματικότητα στις περισσότερες σειρές και πως είναι στο παιχνίδι. Κάνε το ίδιο και για τη ηθοποιό του Star Wars Outlaws, την Mary Jane απο το Spiderman την πρωταγωνίστρια του Fable και 10άδες άλλες.

45cb96e797737dd00f28b933bdb011edfdc1f28b

Αντίχριστε γιατί το έβαλες πάλι αυτό και μου ξύπνησες old bad memories. #hardbodies🤣

Spoiler

Κυρίως την σκηνή της με το surprise b@@#sex.

10 ώρες πριν, psof είπε

Μα δε θέλω ψυχούλα μου μπουρκουμέ/wiener με το ζόρι?😅

7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Δε λέει κακομοίρα. Λέει φακινγκ φρεακινγκ μπανταςς. Επίσης γιατί χαρακτηρίζεις το gender ρε μπρο? Μπορεί να έχουμε να κάνουμε με αρρενωπή τρανς λεσβία queer non binary DLC+ Q² LBTR UPDATED 3.4

Ε μα ναι όλοι αυτοί οι bigots με τα assumptions τους. Νισάφι πια.🤣 Και εμένα στο δρόμο κάποιος με πέρασε για αρρενωπή τρανς λεσβία queer non binary DLC+ Q² LBTR UPDATED 3.4, αλλά στην πραγματικότητα είμαι ακόμα boomer v3.3.

27 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Meanwhile

Έφαγε λίγο butterface πασάλειμμα και αυτή η κακομοίρα. Ακόμα και το scar της φούσκωσε κάπως.😅 Όλα στο βωμό να μη νιώσει περισσότερα κομπλεξικά από ότι είναι στη πραγματικότητα κάποιος/α/ο/οι ή οτιδήποτε άλλο φύλο/αριθμός αυτοπροσδιορίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/12/2024 at 23:23, NT1G said:

Μοντελοπνίχτες όλοι μας.

To be fair guys από την στιγμή που βγαίνουμε έξω (οι περισσότεροι) χωρίς make up αυτομάτως έχουμε κερδίσει στον τομέα τόσο εμφάνιση, όσο και της αυτοπεποίθησης - χωρίς να δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους άλλους. Επίσης στην φύση ο φυλετικος διμορφισμός ευνοεί συνήθως* συνολικά στα είδη το αρσενικό (πχ κοντινούς συγγενείς - θηλαστικά όπως χιμπατζήδες. Άλλο παράδειγμα τα λιοντάρια. Άλλο (πτηνά) το αρσενικό παγώνι που είναι πιο εντυπωσιακό σε σχέση με το αχαρο θηλυκό καθώς είναι πιο όμορφο, με φανταχτερά χρώματα και μεγαλύτερο. (*με κάποιες εξαιρέσεις σε κάτι αραχνοειδή ας πούμε κλπ)

sexual-dimorphism_med.jpeg

GettyImages-612292582-f029ce5f447b4bf18c

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17875489/

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...