xartemporas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2023 και ο τιτλος του αρθρου...του ΙGN "Yikes, the new Robocop shooter does not look very good IGN's new Robocop Rogue City preview does not leave a very good impression." δεν ξερω εμενα μου φαινεται pretty decent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 φήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Bloodlines 2: Update June 2023 αναστηθηκε(?) ο λαζαρος... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από dalan2007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Δε θα το έλεγα ανάσταση, επιστρέφουν πίσω τα χρήματα ώστε να μην είναι νομικά εκτεθειμένοι και να μπορούν να ακυρώσουν το παιχνίδι με την ησυχία τους. Κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 χμ,,ναι αυτο σκεφτηκα αλλα ειπα να ειμαι αισιοδοξος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 10 Νοεμβρίου Εικόνες Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, firepc είπε 10 Νοεμβρίου Εικόνες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φαίνεται υπέροχο Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Φαίνεται υπέροχο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου βασικά mmo είναι οπότε, pass.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Και οι ίδιοι δεν ξέρω αν ξέρουν τι θέλουν να βγάλουν ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Στις 6/6/2023 στις 7:32 ΜΜ, panagiotis54 είπε και ο τιτλος του αρθρου...του ΙGN "Yikes, the new Robocop shooter does not look very good IGN's new Robocop Rogue City preview does not leave a very good impression." δεν ξερω εμενα μου φαινεται pretty decent εγω έχασα το ενδιαφέρον όταν είδα πως διαδραματιζεται μεταξύ robocop 2&3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, firepc είπε βασικά mmo είναι οπότε, pass.. όντως είναι mmo; Δεν βλέπω να αναφέρεται στο steam αυτό. άκυρο το παραπάνω, νόμιζα ότι μιλούσατε για remnant 2. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από Stratosnis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Stratosnis είπε όντως είναι mmo; Δεν βλέπω να αναφέρεται στο steam αυτό. δεν είναι καν στο steam google it λέει οτι είναι mmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, optimus prime είπε Το πρώτο ήταν από τα πιο underated games που έχω παίξει ever. Μοναδική μείξη FPS και souls like με semi-random generated dungeons/bosses/quests και loot για κάθε run/seed. Επίσης είχε δοθεί και free στο EGS οπότε μπορούσατε να το λιώσετε και τζάμπα με τα φιλαράκια σας.🤣 Είχε κάποια αρνητικά στοιχεία όπως κάποια bugs (ειδικά στο τελευταίο boss) ή η χρωματική παλέττα και η κοκκινίλα που την έσπαγε σε κάποιους, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά μεστό και πρωτότυπο game για αυτό που επιχείρησε. Τώρα το sequel δείχνει ακόμα καλύτερο. Για να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα