just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 02:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:45 μμ *TURNS OUT, NO ONE WANTS TO PLAY BAD VIDEO GAMES! 7
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 03:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:29 μμ Kριμα γιατι αν δεν ανεκατεβονταν τα παρασιτα μεσα δε θα φαληριζανε τοσα ιστορικα studio .... Aς κατσουν να κοιτανε τωρα το Black MYth που θελανε να το κανουνε cancel να τους παιρνει και τα string 1
stevenfins Δημοσ. Κυριακή στις 03:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:35 μμ Ναι ακριβώς. Επειδή τα παιχνίδια είχαν γκέι και μαύρους. Για αυτό δεν πούλησαν. Όχι ότι υπήρχε μηδενικό ενδιαφέρον από πριν και δεν έκαναν κάτι πρωτότυπο. Το concord από το πρώτο trailer το είχαν όλοι καταδικασμένο χωρίς καν να δείξουν πολύ από τους χαρακτήρες, ενώ αμφιβάλλω αν η μεγάλη πλειοψηφία γνωρίζει καν την ύπαρξη του dustborn. Αλλά τι πιο λογικό να τα συγκρίνουμε με το wukong που είχε χτισει μεγάλο hype εδώ και χρόνια και πούλησε μόνο στην Κίνα πόσα εκατομμύρια. Ότι να ναι.. 2
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 04:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) To dustborn το πηρα απο offer bin ειναι ξεκαθαρα για μαυρους απο το USA εναντια στους τραμπικους μονοι τους βγαζουν τα ματια τους με τοσο στοχοποιημενο market . Kαι επαιρναν govermental funds για να κανουν push τη προπαγανδα οποτε ναι καλα να παθουν Επεξ/σία Κυριακή στις 04:20 μμ από Mhlogiatros 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ Θέλουν δεν θέλουν θα επανέλθουν στα φυσιολογικά, διαφορετικά θα έρθουν αντιμέτωποι με το ''shut down''. 1
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:26 μμ Aν σκεφτεις οτι χρηματοδοτουνται 5-6 χρονια για να βγαλουν τετοια διαμαντια θα δουμε και αλλα μπουμπουκια να βγαινουν που ακομα τα φτιαχνουν δε τελειωσε .
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 04:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:29 μμ 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Aν σκεφτεις οτι χρηματοδοτουνται 5-6 χρονια για να βγαλουν τετοια διαμαντια θα δουμε και αλλα μπουμπουκια να βγαινουν που ακομα τα φτιαχνουν δε τελειωσε .
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 04:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:31 μμ (επεξεργασμένο) με Trump σιγά μην πέφτει χρηματοδότηση για τέτοια. Make video games great again Επεξ/σία Κυριακή στις 04:31 μμ από just_a_dude 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:37 μμ 5 λεπτά πριν, just_a_dude είπε με Trump σιγά μην πέφτει χρηματοδότηση για τέτοια. Make video games great again Δεν έχει σχέση καθόλου αυτός μ' αυτά, μόνο ζημιά θα μας κάνει με τις τιμές στο HW γιατί θα επιβάλλει πάλι δασμούς.
xtrmsnpr Δημοσ. Κυριακή στις 07:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:40 μμ 4 ώρες πριν, Saloufas είπε Γράφει ένα σκουπίδι που ποσταρει Τεητ και κάνει ριτουητ τον άρχοντα των σκουπιδιών. Σοβαρή έκθεση ιδεών στη τραμπικη χωματερή όχι αστεία! 3 1
just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 07:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:58 μμ (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι οι διάλογοι στα νέα games είναι λιγάκι τραγικοί. Τώρα αν φταίει το woke ή αν απλά εγώ είμαι γέρος πλέον (33 είμαι) και τώρα οι νέοι μιλάνε έτσι δεν ξέρω. Το Dragonage δεν το έχω παίξει αλλά απ' ότι έχω δει σε video έχει κάτι διαλόγους για τα ανάθεμα. Το immortals of avenum το δοκίμασα λίγο τις προάλλες λόγω game pass και το gameplay είναι λίγο φόλα αλλά αυτό που με έκανε να τοο σβήσω ήταν ο τρόπος που μιλάνε. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, μιλάνε με μια έπαρση, έναν τρόπο λες και είναι οι καλύτεροι πολεμιστές ever ενώ είναι κάτι τσουκέκια που ο Kratos θα τους έτρωγε για πρωινό. Στο stalker παρόλο που το αγγλικό voice acting είναι λίγο αποτυχία, τουλάχιστον ο τρόπος που μιλάνε συνάδει κάπως με το πως θα μιλούσε κάποιος σε apocalypse φάση. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:59 μμ από just_a_dude 1
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:01 μμ Θυμαμαι ειχε βγει kingpin αλλα αν βγαλουν νταβατζης sim πρεπει να παρουν τον Τεητ να κανει τα voiceover . Να λεει πχ looser u fked up
giannisww Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Απο ενα missile (επρεπε να κανω crop γιατι UW) δεν υπαρχει topic για star citizen σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα