{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καμια σχέση με Silent Hill και φαίνεται από like/dislike ratio. Όσο αυτά series ανήκουν στην Konami δεν περιμένω τίποτα και για αυτό φοβάμαι το MGS3R. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Knights of the Old Republic Remake shows faint, flickering sign of life in publisher report Not cancelled...μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, xartemporas είπε Όταν θα ζητούν άτομα για να στελεχώσουν το team ,θα λένε "fill in the blanks" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Θέλω το ναρκωτικό μου FarCry 7 12 Ιουνίου 8μ.μ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Η ΕΑ δεν θα έχει event? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 https://www.enternity.gr/Article/Games/News/me-para-polla-problimata-kai-minymata-lathous-anoiksan-oi-servers-tou-diablo-4/81453.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, xartemporas είπε Από τα πιο μ@μ@τά Murals που έχω δει ever. Που βρίσκεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_Hoek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, ilos είπε Από τα πιο μ@μ@τά Murals που έχω δει ever. Που βρίσκεται? Σύφμωνα με τον γούγλη, Λονδίνο, Αγγλία. https://www.google.com/maps/@51.5253149,-0.0849056,3a,75y,110.07h,106.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUFSbGhT_LL1PllDtEiEV8g!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2023 στις 6:30 ΜΜ, Praetorian είπε Κυκλοφόρησε το Showgunners (υπήρχε marketing για αυτό; δεν το θυμάμαι να διαφημίζεται πολύ) από τους developers του Hard West. Turn based, 3rd person οπτική, δείχνει σχετικά καλοφτιαγμένο XCOM-like αν και το βασικό premise δεν με συγκινεί πολύ (celebrity reality show όπου οι διαγωνιζόμενοι μάχονται για τη ζωή τους -- και για χρήματα). Επίσημο site: https://www.showgunners.com Trailer: Έχει βγει σε Steam και GOG από ό,τι βλέπω. λοιπον ειναι καλο!! πραγματι ειναι ενα καλοφτιαγμενο xcom-like game Στις 3/5/2023 στις 6:44 ΜΜ, panagiotis54 είπε αρχικα ειμαι σε φαση yes another xcom-like game i need more! i want mooooar!!! 3secs later...wtf is the theme of this thing?!! ειχα καταλαβαει λαθος το ολο premise. H ιδεα ειναι πως χρονια μετα το survivor του ατζουν επρεπε να γινει πιο bloοdy oποτε τους βαλαν να σκοτωνονται μεταξυ τους....υπαρχουν διαφοροι ειτε μονοι τους "ηρωες" ειτε ομαδες εναντιον κακοποιων/εχθρων οι οποιοι ειναι ντυμενοι με τα ιδια ρουχα και εχουν τα ιδια abilities αναλογα τα ρουχα τους. Εμεις ακολουθουμε 1 ηρωιδα στον αγωνα της πρακτικα που συνανταει αλλα ατομα, κανουν μια ομαδα και μαθαινουμε τους στοχους της την ζωη της κτλ. Στις 3/5/2023 στις 8:37 ΜΜ, panagiotis54 είπε τεσπα αντε να σας κανω τη χαρη.... 😛 το εβαλα να κατεβαινει αλλα μαλλον θα το δοκιμασω το σουκου Ναι....το δοκιμασα ενα σουκου Στις 3/5/2023 στις 8:53 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Θα θυμόμαστε την θυσία σου. ευχαριστω! τλκ δεν ηταν τοσο θυσια. Ειναι πολυ ευχαριστο και υπαρχει ενας αλα portal (οχι τοσο καλος βεβαια) σχολιαστης με καποιες εξυπνες ατακες εδω και εκει, αλλα με το καλυτερο στοιχειο του, το meta του να κανεις televized καποιον να πεθαινει ζωντανα και τον κοσμο που ειναι τερμα πορωμενος και να ειναι μεσα στα ειδικα διαμορφωμενα maps να πανηγυριζει . Σαν ιδεα εχει ξαναγινει αλλα θεωρω πως το implementation εδω ειναι πολυ decent. Περαν του turn based combat, το explaration των maps σε βαζει σε free mode και τα puzzles που εχει ειναι απλα αλλα decent, δεν ειναι εκει για τους λατρεις του ειδους των puzzle games (που εγω δεν ειμαι οποτε για μενα ειναι μεγαλο +) Δεν εχει το πολυ ωραιο mechanic του ricochet που ειχε το hard west αλλα εχει διαφορα κλασσικα και ωραια abiities. Tα bonus addons που εχει δεν εχουν νοημα, το 30αρι ισως ειναι πολυ αλλα στα 17 ευρα που παιζει στα γκριζομαγαζια θα του εδινα μια ευκαιρεια στο steam και μετα θα το επαιρνα Στα αρνητικα η gtx1070 στο 100% συνεχεια μου αγκομαχαει και τα γραφικα δεν ειναι τοσο τρελα, αλλα bugs δεν εχω δει ουτε 1!! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2023 από panagiotis54 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Οι εποχές τουβού τουβού τουβού τουβού τελείωσαν Microsoft "Το δικό μας gaming σόου δε θα έχει trailers από ταινίες" https://unboxholics.com/news/gaming/105786-xbox-to-diko-mas-gaming-soou-de-tha-echei-trailers-apo-tainies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 3 DAYS 💥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα