Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Assassin’s Creed 4: Black Flag Remake Closer to Launch Than Expected, Planned for November 2025 Prior to Shadows Delay – Rumour Αυτο ανετα το ξανα παιζω και remake μουρλια θα ειναι. Το shadows δεν με επεισε ουτε για 1 δευτερολεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Φήμη απο γνωστό insider God of War Τrilogy & Ascension Remastered Η ανακοίνωση θα γίνει τον Μάρτιο όπου θα γιορτάζει η σειρά τα 20 χρόνια https://www.enternity.gr/Article/Games/News/fimi-bomba-to-playstation-fernei-ta-ellinika-god-of-war-se-remastered-ekdoseis/90946.html Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από firepc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, firepc είπε Φήμη απο γνωστό insider God of War Τrilogy & Ascension Remastered Η ανακοίνωση θα γίνει τον Μάρτιο όπου θα γιορτάζει η σειρά τα 20 χρόνια https://www.enternity.gr/Article/Games/News/fimi-bomba-to-playstation-fernei-ta-ellinika-god-of-war-se-remastered-ekdoseis/90946.html Kαλοδεχουμενα αλλα remastered? Τα πρωτα 2 ειδικα ενα remake το θελουν παλιωσαν αρκετα πια τα αλλα 2 στεκονται καπως καλυτερα ps3 era. Αντε και στα uncharted καποια στιγμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου αν είναι απλά remastered θα μου πάει ο αστιγματισμός στο 12. Παιχνιδάρες όμως όπως και να έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 20 hours ago, Arkin said: Κάνεις την κίνηση χθες. Παρόλο τις ακριβές gpu το pc Gaming είναι στα καλύτερα του και θα το ευχαριστηθεις σε όποια κάρτα και αν πας από 300 ευρώ και πάνω αναλόγως και την ανάλυση που παίζεις. Mouse keyboard το άμεσο θετικό συν ότι κλείνεις και motion blur που ειναι default στις κονσόλες και δεν παίζεις με 30fps αλλά 80 100 ανάλογα σε τι κάρτα θα πας. Σε αυτή τη περιπτωση κραταω ενα controller ή οχι. παρολο που μεγαλωσα με keyboard/mouse μου φαινεται "παραξενο" να παιξω last of us χωρις controller παμε σε controller xbox ή το dualsense προτιμοτερο, διαβαζω οτι παιχνιδια εκμεταλευονται τις λειτουργιες του σε PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, myst77 είπε Σε αυτή τη περιπτωση κραταω ενα controller ή οχι. παρολο που μεγαλωσα με keyboard/mouse μου φαινεται "παραξενο" να παιξω last of us χωρις controller παμε σε controller xbox ή το dualsense προτιμοτερο, διαβαζω οτι παιχνιδια εκμεταλευονται τις λειτουργιες του σε PC Πιο στιβαρο το xbox controller καλυτερο grip αλλα το dualsense εχει καλυτερο feedback με το vibration και λειτουργει αψογα με τα παιχνιδια της sony μεσω steam οποτε σιγουρα θα το γουσταρεις περισσοτερο σαν συνολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Το tshusima το έπαιξα με τον dualsense και το ευχαριστήθηκα και ισχύει γενικά λογικά για τα sony games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 33 minutes ago, Arkin said: Πιο στιβαρο το xbox controller καλυτερο grip αλλα το dualsense εχει καλυτερο feedback με το vibration και λειτουργει αψογα με τα παιχνιδια της sony μεσω steam οποτε σιγουρα θα το γουσταρεις περισσοτερο σαν συνολο. αυτο για τα παιχνιδια της sony λειτουργει μονο μεσω steam; Αν δηλαδη μου φερει ενας θειος μου ενα game εκτος steam, θα λειτουργει απλα η δονηση οπως στα αλλα controller ή καθολου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, myst77 είπε αυτο για τα παιχνιδια της sony λειτουργει μονο μεσω steam; Αν δηλαδη μου φερει ενας θειος μου ενα game εκτος steam, θα λειτουργει απλα η δονηση οπως στα αλλα controller ή καθολου; Δεν εχω ιδεα να σου απαντησω σε αυτο ξερω μονο οτι μεσω steam λειτουργει αψογα το dualsense δεν ξερω αν με προγραμματα οπως scptoolkit η αν γινεται να βαλεις καποιο σπασμενο παιχνιδι στο steam και να παρει το input απο εκει ωστε να παιξει σωστα το controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται sequel για το λατρεμένο Alien: Isolation https://unboxholics.com/news/gaming/116702-episimo-erchetai-sequel-gia-to-latremeno-alien-isolation 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, firepc είπε ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται sequel για το λατρεμένο Alien: Isolation https://unboxholics.com/news/gaming/116702-episimo-erchetai-sequel-gia-to-latremeno-alien-isolation Δηλαδη θα εχουμε παλι ανθρωπους να κυκλοφορανε κυριολεκτικο με το παρακατω? 😛 Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, firepc είπε Φήμη απο γνωστό insider God of War Τrilogy & Ascension Remastered Η ανακοίνωση θα γίνει τον Μάρτιο όπου θα γιορτάζει η σειρά τα 20 χρόνια https://www.enternity.gr/Article/Games/News/fimi-bomba-to-playstation-fernei-ta-ellinika-god-of-war-se-remastered-ekdoseis/90946.html Εγώ προτιμώ remaster γτ δεν τα έχω παίξει 2 ώρες πριν, Arkin είπε Kαλοδεχουμενα αλλα remastered? Τα πρωτα 2 ειδικα ενα remake το θελουν παλιωσαν αρκετα πια τα αλλα 2 στεκονται καπως καλυτερα ps3 era. Αντε και στα uncharted καποια στιγμη. αυτό ήθελα να κάνω tag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Eτσι μπραβο,να δωσουνε και ενα μαθημα στην Bloober εντωμεταξυ για το πως φτιαχνονται τα ατμοσφαιρικα Horror. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 29 Οκτωβρίου https://store.steampowered.com/app/2668510/Red_Dead_Redemption/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα