Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, seithan είπε

Οριακά για την RTX60x0 δλδ!

καλά ας ζούμε μέχρι τότε και βλέπουμε τι hardware θα υπάρχει.

Δημοσ.
40 minutes ago, xtrmsnpr said:

καλά ας ζούμε μέχρι τότε και βλέπουμε τι hardware θα υπάρχει.

HW θα υπάρχει, μπικικινια δεν ξέρω αν θα υπάρχουν.

😄

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, seithan said:

Οριακά για την RTX60x0 δλδ!

Τα μαγειρεύουν έτσι ωστε να προλάβει να βγει και στην παλιά γενιά κονσολών (που θα είναι τότε τα ps5, xsx) αλλά και μια refresh έκδοση να σκάσει έπειτα το 27 μαζί με τα ps6, xsxNext

Αλά Gta v η συνταγή.

• Like 1
Δημοσ.

χρεώθηκα 5 ευρώ για μια μηνιαία υπηρεσία από ένα κλειδάδικο που ποτέ δεν πήρα χαμπάρι ότι την είχα επιλέξει. Μικρά γράμματα κτλ. Αν επιτρέπεται να γράψω το κλειδάδικο να μην την πατήσει και κανας άλλος. Εϊναι γνωστό μαγαζί

Δημοσ.
46 minutes ago, GreekMonkey said:

χρεώθηκα 5 ευρώ για μια μηνιαία υπηρεσία από ένα κλειδάδικο που ποτέ δεν πήρα χαμπάρι ότι την είχα επιλέξει. Μικρά γράμματα κτλ. Αν επιτρέπεται να γράψω το κλειδάδικο να μην την πατήσει και κανας άλλος. Εϊναι γνωστό μαγαζί

Μου έχει τύχει παρόμοια παραπλάνηση όπου μετά από καταγγελία σε τραπεζικό κατάστημα, η τράπεζα μου τα επέστρεψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοείτε κάτι vip και τέτοια που έχουν; αν λέτε γι' αυτό τότε το λέει καθαρά όταν πας να πληρώσεις. Αν αναφέρεστε σε κάτι άλλο, πάσο.

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπραβο ρε square! εφτιαξαν το stuttering !! θα το δοκιμασω και επιστρεφω😜

https://www.square-enix-games.com/en_GB/documents/update-final-fantasy-xvi

Update:μηδέν stuttering το παιχνίδι!! Σούπερ smooth 

Dlss και frame gen δουλεύουν όλα άψογα!!

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1
Δημοσ.

Το κατέβασα και γω βουτηρο τρέχει, αλλά μετά από τόσες ώρες που έπαιζα το black myth Wukong, τα γραφικά  του ff μου φαίνονται άλλης εποχής 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Το κατέβασα και γω βουτηρο τρέχει, αλλά μετά από τόσες ώρες που έπαιζα το black myth Wukong, τα γραφικά  του ff μου φαίνονται άλλης εποχής 😅

Οι χαρακτήρες είναι current gen αλλά μερικά περιβάλλοντα ειναι κάτι σαν cross gen 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Βασικά επειδή η αρχή του ff, στα τοπία, μοιάζει με το chapter 2 του Wukong, χρώμα πέτρες, θέλοντας και μη έκανα σύγκριση, και είναι, χαριστικά επειδή γουστάρω ff, μία γενιά πίσω 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, nikos5800 said:

Οι χαρακτήρες είναι current gen αλλά μερικά περιβάλλοντα ειναι κάτι σαν cross gen 

Νικο επειδη εχω περασει mod στο Demo τα cutscenes ειναι ακομα 30 fps?

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...