Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τότε ξέρεις ήδη τι θα επιλέξεις. Το WoW ζητάει πολλές ώρες για σοβαρό progress, το D4 κάθε φορά που βγαίνει νέο season αν παίζεις αρκετά στις 2 βδομάδες τα έχεις κάνει όλα. Γενικά για καψέλα = WoW, για πιο casual = D4. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Ξεκινήσατε το The War Within ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου Turn-based παιχνιδάκι στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα; Yes please! Είναι όμως mixed με τεχνολογία σαν να βλέπουμε Wolfenstein...hmmm... 😕 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 26 Αυγούστου Share Δημοσ. 26 Αυγούστου και άλλη γιαπωνία 🤢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εχω κωδικο απο amazon prime για το Hard West 2 για GOG ( το εχω ηδη το παιχνιδι) , ο πρωτος που θα μου στειλει pm που ενδιαφερεται τον παιρνει Επεξ/σία 27 Αυγούστου από enable_your_mind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου πολυ ωραιο παιχνιδακι για τους fan του ειδους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 21 minutes ago, enable_your_mind said: Εχω κωδικο απο amazon prime για το Hard West 2 για GOG ( το εχω ηδη το παιχνιδι) , ο πρωτος που θα μου στειλει pm που ενδιαφερεται τον παιρνει κωδικος εσταλει στον @xartemporas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Οι 96 παίκτες που έχουν μείνει στο Concord διαμαρτύρονται γτ δεν μπορούν να βρουν ματς πλέον https://www.pcgamer.com/games/fps/this-really-doesnt-look-promising-concord-pc-players-are-having-a-hard-time-finding-matches-thanks-to-ridiculously-low-player-counts/ 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, firepc είπε Οι 96 παίκτες που έχουν μείνει στο Concord διαμαρτύρονται γτ δεν μπορούν να βρουν ματς πλέον https://www.pcgamer.com/games/fps/this-really-doesnt-look-promising-concord-pc-players-are-having-a-hard-time-finding-matches-thanks-to-ridiculously-low-player-counts/ Κλαίω! Η f2p θα το κάνει ή λουκέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 26/08/2024 at 14:38, seithan said: Ξεκινήσατε το The War Within ; Θα το ξεκινουσα αλλα μου βγηκε το ματι και θελω ξεκουραση ..... Κατι θελει να μου πει το καρμα μου Tα εχω σκασει αλλα fk it θα περιμενω ...σιγα μη χασω το μεγα launch day και με φαει το fomo Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Leaked gameplay footage from the canceled Crysis Next Ευτυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ αυτό το χάλι.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Leaked gameplay footage from the canceled Crysis Next Ευτυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ αυτό το χάλι.. Μυαλό δεν έβαλαν από την καταδικασμένη σε αποτυχία προσπάθεια ενός mp, με τα μπούνια, στα Crysis 2 & 3?! Σε μια εποχή, τότε, που όλοι έψαχναν τρόπους πάση θυσία να χωθούν και να πάρουν έξτρα κομμάτι από την μεγάλη άνθηση του multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Imo η καλύτερη τριλογία ever αυτή των DS. Αλλά ρε φίλε γιατί να πληρώσω για αυτά τα στεγνά ports? Ok έχουν 2nd screen rearrengement και touch control joystic input που μπορεί να μην υπάρχει σε emulators, αλλά σαν εμπειρία συνολικά είναι κατώτερη από κάποιον που τα έπαιξε native στο og hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) To amazon prime δινει ολο παιχνιδια που εχω.. οποτε οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πρωτος pm για το Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition και το Stray Gods: The Roleplaying Musical για GOG κλειδια To Shadow of Mordor δωθηκε στον @Stratosnis Επεξ/σία 28 Αυγούστου από enable_your_mind 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα