nikos5800 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάντως λίγο που δοκίμασα το demo δεν είδα stuttering. Αλλά γενικά λίγο μούφα τα γραφικά για τα fps. Τα γραφικά είναι από τα καλύτερα 😜 έχει όμως κάποια κακά σημεία με άσχημα textures 👍επίσης είτε βάλεις στο low preset είτε στο high δεν είδα καμία διαφορά στα visuals 1
just_a_dude Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 27 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Τα γραφικά είναι από τα καλύτερα 😜 έχει όμως κάποια κακά σημεία με άσχημα textures 👍επίσης είτε βάλεις στο low preset είτε στο high δεν είδα καμία διαφορά στα visuals εννοώ fps σε σχέση με visuals. π.χ. στο forbidden west βγάζω τα ίδια ή και παραπάνω fps αλλά το game δείχνει άπειρα πιο ωραίο. Βέβαια μπορεί να είναι απλά οι περιοχές του demo που είναι meh. 3
nikos5800 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 40 λεπτά πριν, just_a_dude είπε εννοώ fps σε σχέση με visuals. π.χ. στο forbidden west βγάζω τα ίδια ή και παραπάνω fps αλλά το game δείχνει άπειρα πιο ωραίο. Βέβαια μπορεί να είναι απλά οι περιοχές του demo που είναι meh. Ναι το forbidden west παίζει να είναι το καλύτερο παιχνίδι οπτικά μέχρι και σήμερα
xartemporas Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου https://www.tweaktown.com/news/100114/obsidian-art-director-argues-60fps-isnt-needed-for-first-person-single-player-games/index.html 1
just_a_dude Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ναι το forbidden west παίζει να είναι το καλύτερο παιχνίδι οπτικά μέχρι και σήμερα Ίσως το Avatar να είναι καλύτερο. To FW έχει κάτι σάπια textures σε κάποια σημεία. 2 1
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου @nikos5800 εγώ το πήρα από cdkeys,εσύ το τσίμπησες η θα περιμένεις?
nikos5800 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, optimus prime είπε @nikos5800 εγώ το πήρα από cdkeys,εσύ το τσίμπησες η θα περιμένεις? Για το ff16 λες? Θα το πάρω μόλις βγει👍
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 2 minutes ago, nikos5800 said: Για το ff16 λες? Θα το πάρω μόλις βγει👍 Μια χαρά,οι τιμές ίδιες θα είναι έτσι και αλλιώς.. 1
firepc Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 8 χρόνια έκαψε η sony για τούτο Concord σουκου και έχει 400 άτομα τώρα 7
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Θα το κάνει f2p κάποια στιγμή,δεν γίνεται διαφορετικά..
firepc Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ή θα κλείσει τους σέρβερς και θα χαιρετήσει Επεξ/σία 24 Αυγούστου από firepc
just_a_dude Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, firepc είπε ή θα κλείσει τους σέρβερς και θα χαιρετήσει για fp2 δεν είναι κακό πάντως απ' όσο έχω δει. Τώρα αν θα μάζευε αρκετό κόσμο για να αξίζει να έχει ανοιχτούς servers δεν ξέρω.
firepc Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Μόλις τώρα, GreekMonkey είπε Ποιό παιχνίδι είναι ρε σεις, δεν φαίνεται το γράφω 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε Ποιό παιχνίδι είναι ρε σεις, δεν φαίνεται https://store.steampowered.com/app/2443720/Concord/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα