optimus prime Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, nikos5800 said: αυτά τα προβληματα έρχονται από την έκδοση του ps5 και δεν πρόκειται να τα φτιάξουν ποτέ 😁 αυτό έφτιαξαν και αυτό θα φάμε 😜 Με συγχωρείς αλλά θα διαφωνήσω,να σου υπενθυμίσω και την περίφημη πόρτα μαζι με ολα τα αλλα textures που διόρθωσαν με το Intergrade. Τώρα δεν ξέρω το πότε αλλά αργά ή γρήγορα τα φτιάχνουν. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, optimus prime είπε Με συγχωρείς αλλά θα διαφωνήσω,να σου υπενθυμίσω και την περίφημη πόρτα μαζι με ολα τα αλλα textures που διόρθωσαν με το Intergrade. Τώρα δεν ξέρω το πότε αλλά αργά ή γρήγορα τα φτιάχνουν. Ναι σε αυτό έχεις δίκιο 👍 αλλά το intergrade ήταν κάτι σαν remaster για το ps5,το ff16 απλά είναι ένα port από το ps5 με PC features όπως dlss/fsr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου To teaser της THQ Nordic https://store.steampowered.com/app/2129530/REANIMAL/ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, nikos5800 said: Ναι σε αυτό έχεις δίκιο 👍 αλλά το intergrade ήταν κάτι σαν remaster για το ps5,το ff16 απλά είναι ένα port από το ps5 με PC features όπως dlss/fsr Καλά να σου πω κάτι τώρα,εμένα δεν με πειράζει και τόσο. Στο Valhalla τα textures τα διόρθωσαν μετά απο έναν χρόνο,όταν είχα ξεκινήσει το πρώτο expansion. Εγώ τα stutter δεν μπορώ,εκεί με πιάνει κρίση.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, firepc είπε To teaser της THQ Nordic https://store.steampowered.com/app/2129530/REANIMAL/ τι ωραία παιχνίδια, με βαριά ατμόσφαιρα και όλο αυτό το αλλόκοτο που συμβαίνει!!! το περιμένουμε πως και πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου στο Masters of Albion νομιζω εκανα το πιο γρηγορο wishlist της ζωης μου🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Περνάμε σε νέα εποχή σιγά σιγα οπου θα χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο από το headset για να μιλάμε και στους npcs Επεξ/σία 20 Αυγούστου από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, dalan2007 είπε στο Masters of Albion νομιζω εκανα το πιο γρηγορο wishlist της ζωης μου🤩 Ρε συ σαν mobile game ήταν. Δεν ξέρω, ίσως φταίει που δεν έχω νοσταλγία από το black and white.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Μόλις τώρα, stevenfins είπε Ρε συ σαν mobile game ήταν. Δεν ξέρω, ίσως φταίει που δεν έχω νοσταλγία από το black and white.. Ο Πίτερ ειναι για τους ρομαντκούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου καλα μιλαει και η νοσταλγια φουλ δεν το αρνιεμαι..αλλα ειναι πολυ στα γουστα μου το game και βρηκα ομορφα τα γραφικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, firepc είπε Ο Πίτερ ειναι για τους ρομαντκούς Χαχαχα δεκτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Gimme gimme gimme!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 31 minutes ago, optimus prime said: Περνάμε σε νέα εποχή σιγά σιγα οπου θα χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο από το headset για να μιλάμε και στους npcs ωραιο το chatGTP σε games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα