stevenfins Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, firepc είπε 2 Σεπτεμβρίου https://store.steampowered.com/app/1429850/Sumerian_Six/ Πανέμορφο. Έχει δώσει την ευχή της και η mimimi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, stevenfins είπε Πανέμορφο. Έχει δώσει την ευχή της και η mimimi. Οι ικανότητες των ηρώων φαίνονται τέρμα op αλλά πιστεύω θα είναι πολύ fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ωραίο φαίνεται.. Έχει λίγο John Wick επιρροές.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από optimus prime 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ωραίο φαίνεται.. Έχει λίγο John Wick επιρροές.. Αφού δεν έχουμε Deus ex, έχουμε άλλα παιχνίδια! Καλώς να έρθει να το δούμε. Πιο πολύ νουάρ στοιχεία δείχνει να χει σε κάποια σημεία, σε αλλά δείχνει άλλο παιχνίδι. Νταξ τουρλού τουρλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Aυτη η τυπισα στο τρέιλερ μου φέρνει πολύ στην Ai γκόμενά από την ταινία Blade Runner2049,δεν ξέρω εάν την θυμάστε. Αυτή μέσα στο διαμέρισμα που την γούσταρε o Ράιαν Γκοσλινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 44 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Αφού δεν έχουμε Deus ex Στο 1:48 "I never asked for this" 😁 Σαν να μου φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει πάρα πολλά. Μακάρι να τους βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, optimus prime είπε Aυτη η τυπισα στο τρέιλερ μου φέρνει πολύ στην Ai γκόμενά από την ταινία Blade Runner2049,δεν ξέρω εάν την θυμάστε. Αυτή μέσα στο διαμέρισμα που την γούσταρε o Ράιαν Γκοσλινγκ. Και σε εμένα την Ανα ντε αρμας μου θύμισε. 11 λεπτά πριν, stevenfins είπε Στο 1:48 "I never asked for this" 😁 Σαν να μου φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει πάρα πολλά. Μακάρι να τους βγει. Και η χροιά της φωνής του μοιάζει με του Γιένσεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 4 minutes ago, xtrmsnpr said: Και σε εμένα την Ανα ντε αρμας μου θύμισε. 17 minutes ago, stevenfins said: Μπράβο ναι,δεν μου ερχόταν το όνομα της στο μυαλό μου. 5 minutes ago, xtrmsnpr said: Και η χροιά της φωνής του μοιάζει με του Γιένσεν! Παίζει να είναι και ο ιδιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Ο VA του Γιένσεν είναι ελληνικής καταγωγής και με πολλές συμμετοχές στην video game industry. https://www.imdb.com/name/nm1340118/ Δε βλέπω κάπου στη σελίδα να έχει επιβεβαιώσει ότι είναι σε αυτό το project. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Συνήθως οι voice actors υπογράφουν Nda's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Προσπαθώ να καταλάβω γιατί λέτε "Γιένσεν" και όχι "Τζένσεν" αλλά οκ... Πάλι με Γεράλδιους μπλεχτήκαμε. 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου δεν ξερω facial expressions, body movement, αυτο το fov? κατι seems off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 17 ώρες πριν, optimus prime είπε Ωραίο φαίνεται.. Έχει λίγο John Wick επιρροές.. Πολύ καλό φαίνεται, το στυλ παιχνιδιού που μου αρέσει, αρκεί να είναι ΚΑΙ first person. Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα