xartemporas Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου To Still Wakes The Deep το εχει παιξει κανεις? Φαινεται ωραιο παιχνιδακι απο αυτα που βλεπω και διαβαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, xartemporas είπε To Still Wakes The Deep το εχει παιξει κανεις? Φαινεται ωραιο παιχνιδακι απο αυτα που βλεπω και διαβαζω. Το τερμάτισα σήμερα, εμένα μου άρεσε γιατί μου αρέσει αυτό το στυλ. Επίσης προτείνω το SOMA σ' αυτό το στυλ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Και μένα μου αρέσει αυτό το στυλ. Θα το τιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Είναι walking simulator με linear gameplay και puzzles, όποιος γουστάρει αυτό το στυλ θα του αρέσει. Μακάρι να έβγαιναν πιο συχνά τέτοια παιχνίδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 35 minutes ago, Psycho_Warhead said: Μακάρι να έβγαιναν πιο συχνά τέτοια παιχνίδια. Συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Το Soma έχει από τα καλύτερα narrative στο είδος, highly recommended από μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου To Soma δεν το εχω παιξει.. το βλεπω και σε προσφορα τωρα στο steam γυρω στα 5 ευρω.Θα το τσιμπησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Το INDIKA το έπαιξε κανείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, xartemporas είπε Τα νούμερα θα έπεφταν όπως και να είχε, αλλά μετά το φιάσκο με το PSN και μετά delisting χωρίς να επιστρέψει, πήγε σε speedrun. Γι' αυτό δεν μπορούμε να έχουμε καλά πράγματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Ακουγεται σοβαρο leak για το choice του Ιουλιου με τα παρακατω παιχνιδια Μην το παρετε τοις μετρητοις αλλα αν ισχυει νομιζω ειναι απο τα καλυτερα των τελευταιων χρονων. Και περιμενα πως και πως το requiem. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κάνουν χειραγώγηση των διαρροών εσωτερικά στο HB επίτηδες για να "μπερδέψουν" τους leakers, ουσιαστικά για να προκαλέσουν ντόρο με μια ανέξοδη διαφήμιση. Ισχύσει ή δεν ισχύσει η "φήμη / διαρροή ". Επεξ/σία 30 Ιουνίου από 7nisiotis 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είχαμε και στο πρόσφατο παρελθόν θυμάμαι ένα leak με πολύ δυνατό choice, αλλά τελικά δεν ίσχυσε. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου δυνατό το leak εχμ το "choice" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα