Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση) v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2024 στις 6:48 ΜΜ, optimus prime είπε

επαιξες το παιχνιδι τους;

Στις 17/6/2024 στις 2:23 ΜΜ, 7nisiotis είπε

ελπιζω να ειναι πληρως προοδευτικο το παιχνιδι και να εχει μεσα:

Spoiler

ZFNOmDI.png

παντως απο superhero games, ανυπομονω περισσοτερο για αυτον τον τιτλο, παρα το Wolverine της Sony, το οποιο απο τις διαρροες δεν εδειχνε και τοσο ιδιαιτερο.

αν η WB αφησει την Monolith να κανει τα δικα της, ισως μας δωσει ενα διαμαντακι. ηδη οτι εστιαζουν περισσοτερο στην αρχαιοελληνικη μυθολογια, και οχι στο συγχρονο setting των κομιξ, ειναι καλη αποφαση.

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Ίσως αυτοί οι executives να έχουν τέτοια προϋπηρεσία και γνώση επάνω στα video games που ειλικρινά αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν, οπότε εντάξει, fuck these peasants devs. :P

2 hours ago, kostiger said:

Επιτυχιες σαν την προσφατη μεταστροφη της Rocksteady απο single player powerhouse σε live service χωματερη και ποσες αλλες, σαν της ιδια της ΕΑ ας πουμε αλλά και της Embracer για να μην ξεχναμε και αυτα τα λεβεντοπαιδα, αυτο ακριβως εχουν αποδειξει οτι οι executives εχουν την τεχνογνωσια και το κυριοτερο σαφη στοχευση και προσαναταλισμους..

Η πλάκα είναι ότι πριν από 10-20 χρόνια υπήρχε η δικαιολογία, από την πλευρά της διοίκησης, του exclusive AAA franchise ή της πολύ επιτυχημένης σειράς ή του πολύ επιτυχημένου νέου τίτλου που έφαγε τη διαφήμιση της αρκούδας, εν πάσει περιπτώσει κάτι που τα έφερε χοντρά ανεξαρτήτως ποιότητας. Τώρα, η κατάσταση του ΑΑΑ gaming είναι τόσο άσχημη και η κατάπτωση των υποτιθέμενων ναυαρχίδων τόσο μεγάλη που πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία. Περισσότερο παραδοχή αποτυχίας και ανικανότητας είναι παρά οτιδήποτε άλλο. Τουλάχιστον η Square Enix, όταν σκότωνε τα κλασσικά franchises το ένα μετά το άλλο, έλεγε "αντί για 5 μύρια που θέλαμε πούλησε 4".

• Like 3

Είναι πολύ ακριβά πλέον τα ΑΑΑ σε production cost. Λες και είναι ταινίες. Οπότε εστιάζουν σε αυτά που θα τραβήξουν τις μάζες, δηλαδή visuals και marketing του στυλ "a groundbreaking gaming experience" και άλλες τέτοιες ανοησίες ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν τα ίδια mechanics με 15 χρόνια πριν. Και το gameplay, story telling, κτλ μένει πίσω.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα και παλιότερα η κατασκευή ενός AAA Game απαιτούσε πολλά περισσότερα από ότι εμείς φανταζόμαστε. Το 2013 η δημιουργία του Bioshock Infinite είχε τόση πίεση στους δημιουργούς ψυχολογική και οικονομική που ο Ken Levine είχε δηλώσει πως τον επηρέασε τόσο που δεν ήθελε να ασχοληθεί άλλο με AAA παιχνίδια. Μέχρι τώρα το έχει καταφέρει 😁 δυστυχώς πέρα από την πλάκα για πολλούς από εμάς.

Απίστευτα νούμερα:

The exact amount is up in the air, though. A New York Times profile of Levine, Irrational Studios, and BioShock Infinite published on Thursday put an astronomical price tag on the game. Its unnamed industry analyst source pegged development costs at around $100 million, with Take-Two Interactive spending an additional $100 million on marketing the game.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1

καλα ο Levine εξαφανιστηκε γιατι το Infinite δεν εκανε τις πωλησεις που περιμενε ο εκδοτης. γιαυτο και το property ειναι στην λιμπο τωρα. ο ιδιος δεν ειχε πει προσφατα οτι το Judas ειναι σε development hell, επειδη ξεμεινε απο funds?

11 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Αφού το Infinite είναι το χειρότερο Bioshock με διαφορά, λογικό το βλέπω

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Hide Hiding GIF

Καλα δεν το λες χαλια και το Infinite βρε ειπαμε

Screenshot_1.png

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλα δεν το λες χαλια και το Infinite βρε ειπαμε

Screenshot_1.png

Χαχαχα ναι ρε πλακίτσα επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι το έχουν πολύ ψηλά. 

Για μένα καλό παιχνίδι είναι, αλλά δεν πλησιάζει καθόλου τα 1 και 2, αλλά ούτε και τα DLCs του ίδιου του Infinite(Burial at Sea).

• Like 4

3 ώρες πριν, KilliK είπε

καλα ο Levine εξαφανιστηκε γιατι το Infinite δεν εκανε τις πωλησεις που περιμενε ο εκδοτης. γιαυτο και το property ειναι στην λιμπο τωρα. ο ιδιος δεν ειχε πει προσφατα οτι το Judas ειναι σε development hell, επειδη ξεμεινε απο funds?

Ο Levine είχε και έχει θέματα ψυχολογίας και διαχείρισης θυμού. Έχω την εντύπωση ότι σκοτώθηκε με την ομάδα ανάπτυξης του Judas. Δεν νομίζω να ήταν όλα φήμες που γράφονταν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition. Available on June 25, 2024

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη χθες. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω το προσωπικά αγαπημένο μου παιχνίδι όλων των εποχών, τώρα και σε 4k - 60fps. 

Το Beyond Good & Evil θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου και σίγουρα, το προτείνω 200% ειδικά με την επανακυκλοφορία τώρα, σε όσους δεν το είχαν παίξει ποτέ.

Επεξ/σία από BlueBlade
  • Like 1

1 ώρα πριν, KilliK είπε

το 2 που ανακοινωσανε πριν χρονια, που ειναι;

Δεν έχω ιδέα, εγώ περίμενα να πάει για ακύρωση, παρόλα αυτά ακόμα και στην χθεσινή ανακοίνωση του Anniversary το αναφέρουν καθαρά:

There's also new content to discover: Players can take on a new treasure hunt with clues that will direct them across Hillys and yield in-game cosmetic rewards that tie into Jade's past - and to the pirates of Beyond Good and Evil 2

Εικάζω ότι μιλάμε για περίπτωση Skull and Bones. Development hell και απλά κουτσά στραβά παλεύουν να το κυκλοφορήσουν, ασχέτως αν θα είναι καλό ή μάπα.

Αδιάφορο πάντως για εμένα. Έτσι και αλλιώς από ότι έχουν δείξει, δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Συν ότι μιλάμε για Online παιχνίδι πρακτικά και όχι ένα κλασσικό Single Player.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω ποσοι γνωριζουν το Alienwarearena εγω το εμαθα εδω και ενα εξαμηνο και εχω ηδη 2 μηνες αρχισει να περνω δωρεαν απο το game vault πολυ καλα παιχνιδια με τους ποντους που μαζευω καθε μηνα. Με 5 λεπτα τη μερα κανοντας καποια γρηγορα quest με πολυ μικρα παιχνιδακια χρονος που δεν ειναι τιποτα μιας και μπορειτε ταυτοχρονα να κανετε και κατι αλλο δεν σε περιοριζει. Πχ εγω βαζω το twitch quest σε αλλο παραθυρο με mute ηχο και κανω κατι αλλο στο pc. Καθε μηνα εχει πολυ αξιολογα παιχνιδια μεχρι και hogwarts legacy ειχε και diablo 4 baldur's gate 3 αυτα ειναι για μεγαλυτερα Τier εγω ειμαι Tier 3 και σε λιγο θα παω Tier 4 απο τα 5 που εχει και καθε μηνα ως αρχαριοι μαζευουμε 1500-2000 ποντους. Τους 4 πρωτους μηνες μαζευα ποντους και ανεβαινα tier αγοραζα artifacts που δινουν παραπονο ποντους κτλ. Πολυ καλο προγραμμα με λιγα λογια για λιγο χρονο τη μερα απο το χρονο μας και οπως το βλεπω οπως ειμαι τωρα μαζευω κοντα 20000 ποντους το χρονο και τα indika+robobeat τα πηρα 4800 και τα 2 μαζι οποτε μιλαμε για 7-8 παιχνιδια το χρονο αναλογα και που θα παμε το indika το πηρα 2000 αλλα το diablo 4 ειχε 4800 λογικο μιας και παιζει ρολο η τιμη που εχουν αλλο 20 ευρω ενα παιχνιδι αλλο 50. Οπως και να εχει το προτεινω ηθελα να το δουλεψω λιγους μηνες μεχρι να το προτεινω εδω στο θεμα αλλα μολις ειδα οτι για 5 λεπτα τη μερα μπορουμε να εχουμε παιχνιδια 150-200 ευρω το χρονο δωρεαν νομιζω αξιζει. Και η χαρα δεν ειναι τοσο για τα χρηματα που γλιτωνεις αλλα για τα πολυ ομορφα παιχνιδια που περνεις ως gamer πιστευω οι περισσοτεροι που αγαπανε τα παιχνιδια θα με νιωσουν.

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Αυτο το μηνα εχουν τα παρακατω απο το vault το brothers ειναι το remake εχει 1800 ποντους ενω πχ το homeworld 3800 και το destiny το καινουργιο το final shape 4800 εχει και 40+ ευρω ομως. 

Screenshot-4.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 6

5 hours ago, Arkin said:

Δεν ξερω ποσοι γνωριζουν το Alienwarearena εγω το εμαθα εδω και ενα εξαμηνο και εχω ηδη 2 μηνες αρχισει να περνω δωρεαν απο το game vault πολυ καλα παιχνιδια με τους ποντους που μαζευω καθε μηνα. Με 5 λεπτα τη μερα κανοντας καποια γρηγορα quest με πολυ μικρα παιχνιδακια χρονος που δεν ειναι τιποτα μιας και μπορειτε ταυτοχρονα να κανετε και κατι αλλο δεν σε περιοριζει. Πχ εγω βαζω το twitch quest σε αλλο παραθυρο με mute ηχο και κανω κατι αλλο στο pc. Καθε μηνα εχει πολυ αξιολογα παιχνιδια μεχρι και hogwarts legacy ειχε και diablo 4 baldur's gate 3 αυτα ειναι για μεγαλυτερα Τier εγω ειμαι Tier 3 και σε λιγο θα παω Tier 4 απο τα 5 που εχει και καθε μηνα ως αρχαριοι μαζευουμε 1500-2000 ποντους. Τους 4 πρωτους μηνες μαζευα ποντους και ανεβαινα tier αγοραζα artifacts που δινουν παραπονο ποντους κτλ. Πολυ καλο προγραμμα με λιγα λογια για λιγο χρονο τη μερα απο το χρονο μας και οπως το βλεπω οπως ειμαι τωρα μαζευω κοντα 20000 ποντους το χρονο και τα indika+robobeat τα πηρα 4800 και τα 2 μαζι οποτε μιλαμε για 7-8 παιχνιδια το χρονο αναλογα και που θα παμε το indika το πηρα 2000 αλλα το diablo 4 ειχε 4800 λογικο μιας και παιζει ρολο η τιμη που εχουν αλλο 20 ευρω ενα παιχνιδι αλλο 50. Οπως και να εχει το προτεινω ηθελα να το δουλεψω λιγους μηνες μεχρι να το προτεινω εδω στο θεμα αλλα μολις ειδα οτι για 5 λεπτα τη μερα μπορουμε να εχουμε παιχνιδια 150-200 ευρω το χρονο δωρεαν νομιζω αξιζει. Και η χαρα δεν ειναι τοσο για τα χρηματα που γλιτωνεις αλλα για τα πολυ ομορφα παιχνιδια που περνεις ως gamer πιστευω οι περισσοτεροι που αγαπανε τα παιχνιδια θα με νιωσουν.

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Αυτο το μηνα εχουν τα παρακατω απο το vault το brothers ειναι το remake εχει 1800 ποντους ενω πχ το homeworld 3800 και το destiny το καινουργιο το final shape 4800 εχει και 40+ ευρω ομως. 

Screenshot-4.png

steam/gog κλπ κλειδιά πετάει ή παίζεις έτσι μεσω του launcher ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...