Tambas91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 btw μου αρέσει που το κλείσαν τώρα στη δύση της κονσόλας που όλα τα παιχνίδια είναι playble σε 4κ και όπως είπε και ο psycho απλά θα το βγάλουν με άλλη ονομασία ας πούμε buzu και θα τελειώνει το θέμα 1
just_a_dude Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, firepc είπε hello??? παιχνίδια του switch έπαιζε ετούτο πειρατικά ε και; και στα windows μπορείς να παίζεις πειρατικά, να κλείσουμε και τα windows;; H πλατφορμα τι φταίει; Δεν έκαναν distribute τα games. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από just_a_dude 1
firepc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, just_a_dude είπε ε και; και στα windows μπορείς να παίζεις πειρατικά, να κλείσουμε και τα windows? H πλατφορμα τι φταίει. Δεν έκαναν distribute τα games. τα windows δεν φτιάχτηκαν για να παίζεις πειρατικά To yuzu για τι φτιάχτηκε?
just_a_dude Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, firepc είπε τα windows δεν φτιάχτηκαν για να παίζεις πειρατικά To yuzu για τι φτιάχτηκε? υπάρχουν και freeware roms ή κάνω λάθος; 1
alet Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Το οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι για πειρατεία, δεν σημαίνει οτι η μοναδική του χρήση είναι η πειρατεία. Προφανώς το οτι το έκλεισαν και δέχτηκε settle, σημαίνει οτι ο νόμος ήταν με το μέρος της Νιντεντο,αλλά το οτι κάτι είναι "νόμος" δεν σημαίνει αυτόματα οτι είναι και "δίκαιο" 2
noFEARgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Θεωρητικα μπορεις να παιζεις αγορασμενα παιχνιδια , τα οποια εχεις ο ιδιος και θες να τα παιξεις στο Pc . Aυτο δεν ειναι παρανομο . Αυτοι την πατησαν γιατι ειχαν επι πληρωμη εκδοσεις του yuzu Το μεγαλυτερο προβλημα θα ειναι για το switch 2 . Ειδαλλως ο κωδικας ειναι ανοιχτους του yuzu , δεν μπορει να κανει κατι η nintendo γιαυτο
just_a_dude Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Θεωρητικα μπορεις να παιζεις αγορασμενα παιχνιδια , τα οποια εχεις ο ιδιος και θες να τα παιξεις στο Pc . Aυτο δεν ειναι παρανομο . Αυτοι την πατησαν γιατι ειχαν επι πληρωμη εκδοσεις του yuzu Το μεγαλυτερο προβλημα θα ειναι για το switch 2 . Ειδαλλως ο κωδικας ειναι ανοιχτους του yuzu , δεν μπορει να κανει κατι η nintendo γιαυτο αυτο γιατί να είναι παράνομο;; patreon είχαν ή όχι;
firepc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Θεωρητικα μπορεις να παιζεις αγορασμενα παιχνιδια , τα οποια εχεις ο ιδιος και θες να τα παιξεις στο Pc . Aυτο δεν ειναι παρανομο . ναι να είστε σίγουροι γι' αυτό φτιάχτηκε το yuzu 👍
alet Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Θεωρητικα μπορεις να παιζεις αγορασμενα παιχνιδια , τα οποια εχεις ο ιδιος και θες να τα παιξεις στο Pc . Aυτο δεν ειναι παρανομο . Δυστυχώς παίζει να είναι παράνομο. Χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη άποψη σχετικά με τους νόμους περι πνευματικής ιδιοκτησίας, θεωρώ οτι είναι οτι πιο anticonsumer απο πλευράς έννοιας δικαίου
noFEARgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 2 minutes ago, just_a_dude said: αυτο γιατί να είναι παράνομο;; patreon είχαν ή όχι; και patreon ειχαν αλλα και επι πληρωμη εκδοση ''pro'' του yuzu. Γενικα το patreon ειναι για μενα μια ''grey area'' , απο την μια προφανως ενα τετοιο project εχει εξοδα απο την αλλη δεν θεωρω σωστο να βγαζεις κερδος απο την δουλεια αλλων. Κατι αντιστοιχο με το mod του frame generation Just now, firepc said: ναι να είστε σίγουροι γι' αυτό φτιάχτηκε το yuzu 👍 Το μαχαιρι μπορει να σκοτωσει , δεν θα καταργησουμε ολα τα μαχαιρια... Just now, alet said: Δυστυχώς παίζει να είναι παράνομο. Χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη άποψη σχετικά με τους νόμους περι πνευματικής ιδιοκτησίας, θεωρώ οτι είναι οτι πιο anticonsumer απο πλευράς έννοιας δικαίου Δεν ειναι . Βασιστηκαν στο κερδος που ειχαν φανταζομαι απο αυτο .
firepc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Το μαχαιρι μπορει να σκοτωσει , δεν θα καταργησουμε ολα τα μαχαιρια... ναι εντάξει οτι πεις
alet Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Μόλις τώρα, firepc είπε ναι να είστε σίγουροι γι' αυτό φτιάχτηκε το yuzu 👍 Εγώ που έσκασα 69,90 για το Smash και το Switch αρνείται πεισματικά εδώ και 1 χρόνο να αναγνωρίσει το cartridge, έχω δικαίωμα να παίξω το παιχνίδι για το οποίο πλήρωσα?
noFEARgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 2 minutes ago, firepc said: ναι εντάξει οτι πεις Kαι το Plex τοτε παρανομο να γινει γιατι οι περισσοτεροι το χρησημοποιουν με πειρατικες ταινιες.
firepc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 2 λεπτά πριν, alet είπε Εγώ που έσκασα 69,90 για το Smash και το Switch αρνείται πεισματικά εδώ και 1 χρόνο να αναγνωρίσει το cartridge, έχω δικαίωμα να παίξω το παιχνίδι για το οποίο πλήρωσα? αλίμονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα