Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνωμη αλλα εχει κουρασει που επειδη ειναι της μοδας <<Το Χ παιχνιδι τρεχει σκατα στο PC>> να καθονται ολοι οι YouTubers και ασχολουνται MONO με το PC version του Star Wars Jedi: Survivor. Το παιχνιδι τρεχει σκατα και στις κονσολες, και κανενας δεν βγαινει να το φωναξει. Ειναι τραγικο που εν ετη 2023, ακομα αρκετοι ακολουθουν trends για τα clicks (εκτος κι αν απο πισω παιζουν αλλα συμφεροντα και δεν μιλανε για τις console versions).

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john2gr είπε

Συγγνωμη αλλα εχει κουρασει που επειδη ειναι της μοδας <<Το Χ παιχνιδι τρεχει σκατα στο PC>> να καθονται ολοι οι YouTubers και ασχολουνται MONO με το PC version του Star Wars Jedi: Survivor. Το παιχνιδι τρεχει σκατα και στις κονσολες, και κανενας δεν βγαινει να το φωναξει. Ειναι τραγικο που εν ετη 2023, ακομα αρκετοι ακολουθουν trends για τα clicks (εκτος κι αν απο πισω παιζουν αλλα συμφεροντα και δεν μιλανε για τις console versions).

Τραγικό είναι να ασχολούνται όμως και τόσο πολύ με τις επιδόσεις, αντί να ευχαριστιούνται το παιχνίδι. Παραπονιούνται κάποιοι που έχουν 70 καρέ π.χ. σε 4K με RTX 4090 και όχι 100. Κάπου έλεος...

Επίσης κανείς δεν τους ανάγκασε να αγοράσουν το παιχνίδι day one. Ακόμα να μάθουν ότι συνήθως τα σύγχρονα παιχνίδια τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας έχουν προβλήματα;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, john2gr είπε

Το παιχνιδι τρεχει σκατα και στις κονσολες, και κανενας δεν βγαινει να το φωναξει.

Προφανώς και γιατί στις κονσόλες είναι σπάνιο φαινόμενο σε σχέση με το PC dude. Τα μοναδικά που μου έρχονται γρήγορα είναι το Days Gone, CP77 και το Callisto. Επίσης αυτό είναι σχετικά καινούργιο για consoles, ενώ στο pc γίνετε εδώ και πολλά χρονια.

Spoiler

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά στη κονσόλα σε λίγα 24αωρα προφανώς κι έχει διορθωθεί. Γι αυτό ήρθε η ώρα να επιστρέψω προσωπικά δειλά δειλά κι εκεί, ακροβατώντας σε δύο κόσμους , έως ότου συνηθίσω και το χειριστήριο & τις ανάγκες ή παραξενιές της πλατφόρμας και μετατραπω σε κονσολακο ως περιστασιακός παίκτης που είμαι πια. Χρόνος για pc gaming κ χρήματα στη συντήρηση του γι αυτό δεν υπάρχουν, έτσι όπως κατέληξε η καθημερινότητα κ οι απαιτήσεις. Δεκατρία χρόνια συντηρουσα αυτό το ακριβό και απαιτητικό μικρόβιο για μένα. check out time.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Προφανώς και γιατί στις κονσόλες είναι σπάνιο φαινόμενο σε σχέση με το PC dude. Τα μοναδικά που μου έρχονται γρήγορα είναι το Days Gone, CP77 και το Callisto. Επίσης αυτό είναι σχετικά καινούργιο για consoles, ενώ στο pc γίνετε εδώ και πολλά χρονια.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Quality Mode: 972p-1242p με drops στα 15fps και ενα καρο artifacts απο το FSR 2.0
Performance Mode: 648p-864p με drops στα 35fps και ακομα χειροτερα artifacts απο το FSR 2.0

Και σου πεταει στον τιτλο "Stunning Visuals". Stunning Visuals ρε. Οταν μπορεις στο PC (εστω και με brute force) να εχεις Native 4K + Ray Tracing + 60fps και χωρις τα FSR artifacts. Αλλα στο PC video θα πουμε "Worst thing ever" και στο PS5 θα πουμε "Stunning Visuals, Compelling Gameplay"... λες και το gameplay αλλαζει στο PS5. Καταλαβες τωρα για ποσο double standards μιλαμε? Ο κανονικος τιτλος με βαση αυτα τα τραγελαφικα πραγματα που εκανε η Respawn στο PS5 θα επρεπε να ηταν "This is the worst optimized game on PS5"

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το έχουμε πει πολλές φορές κάποιοι μυαλό δεν βάζουν βέβαια. Όταν ένας τίτλος έχει πρόβλημα στο PC, κατά 99% θα έχει και στις κονσόλες. Εξαιρούνται κάτι TLOU και HZD που είναι 1st parties της Sony.. Τα οποία στα 5-6 patches γίνονται τζι-τζι. 

Το Jedi Survivor αφού πέφτει κάτω από 720P στο PS5 σημαίνει ότι είναι προβληματικό release. Sub-720P gaming είχαμε στο PS3 για το Θεό.. Δεν έχει καν δυνατά visuals για current-gen, θα έπρεπε να τρέχει σε native 4K/30 + RT στις κονσόλες και 1440P/60 χωρίς δυσκολίες.. 

Τουλάχιστον στο PC όπως λέει ο John δεν παίζεις sub-720P και με drops με έστω ένα decent PC.. 

Μέχρι στιγμής τα μόνα optimized παιχνίδια για φέτος είναι τα RE 4 Remake και Dead Island 2..Άντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει.. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 7:04 ΜΜ, xavier είπε

καθιστε να βγαλουν το bloodborne πρωτα :P 

Amen brother. Αν και δεν προκειται να γινει ποτε, παρολο που το ζητανε ολοι.

Το ειχα σκισει στο ps αλλα αυτο το 30fps με framepacing οτιναναι ηταν τερμα εκνευριστικο.

Δημοσ.

Μιαs ημουν περισσοτερο του retro gaming για αρκετα χρονια μετα την εποχη του ps3 - xbo 360 εδω και μηνεs παιζω και ολα τα συγχρονα παιχνιδια σε παλια τηλεοραση crt tv με ανταπτορα hdmi σε rca στην αρχαια αναλυση 480i ωστε  να εχω μια καλυτερη αισθηση στην αληθοφανεια των γραφικων σε σχεση με την απλη led 4k που δειχνουν ποιο ψευτικα στιs ποιο υψηλεs αναλυσειs.

Η gaming οθονη μου για συγρονα παιχνιδια ειναι αυτη η samsung crt τηλεοραση 21" με 2 υποδοχεs για scart και rca που ειχα και στην δεκαετια του 80.Εχω τσεκαρει τα παιχνιδι και σε μια  philips.

Eχω τερματισει ηδη τα crysis 1,2,3 τα τελευταια tomb raider στην παλια crt τηλεοραση και παιζω και αλλα πολλα.

1.jpg.379a420212c5657820a3241b519ff529.jpg

2.jpg.182ba184fe9771b2a65c9df7aefac6e2.jpg

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Πόνεσε η μέση μου από αναμνήσεις κουβαλήματος CRT...

Απο βαροs ειναι αστα να πανε οι crt.Ειδικα οι crt στιs 29" θελουν 2 ατομα για να τιs παs απο το ενα σημειο στο αλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mils είπε

στην αρχαια αναλυση 480i ωστε να εχω μια καλυτερη αισθηση στην αληθοφανεια των γραφικων σε σχεση με την απλη led 4k που δειχνουν ποιο ψευτικα στιs ποιο υψηλεs αναλυσειs.

supernatural-dean-winchester.gif

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mils είπε

Μιαs ημουν περισσοτερο του retro gaming για αρκετα χρονια μετα την εποχη του ps3 - xbo 360 εδω και μηνεs παιζω και ολα τα συγχρονα παιχνιδια σε παλια τηλεοραση crt tv με ανταπτορα hdmi σε rca στην αρχαια αναλυση 480i ωστε  να εχω μια καλυτερη αισθηση στην αληθοφανεια των γραφικων σε σχεση με την απλη led 4k που δειχνουν ποιο ψευτικα στιs ποιο υψηλεs αναλυσειs.

Η gaming οθονη μου για συγρονα παιχνιδια ειναι αυτη η samsung crt τηλεοραση 21" με 2 υποδοχεs για scart και rca που ειχα και στην δεκαετια του 80.Εχω τσεκαρει τα παιχνιδι και σε μια  philips.

Eχω τερματισει ηδη τα crysis 1,2,3 τα τελευταια tomb raider στην παλια crt τηλεοραση και παιζω και αλλα πολλα.

1.jpg.379a420212c5657820a3241b519ff529.jpg

2.jpg.182ba184fe9771b2a65c9df7aefac6e2.jpg

Τα ματάκια σου δε τα λυπάσαι κρίμα είναι 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...