optimus prime Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Τα War for Cybertron, Fall of Cybertron και Transformers: Devastation ήταν καλά παιχνίδια. Ακόμα δεν βγήκε το AC6, θα δούμε όταν βγει αν είναι βλακεία. Μα φαινεται απο το βιντεο,κανει μπαμ.. Ολα αυτα που εγραψες εγω δεν μπηκα στον κοπο να τα δοκιμασω καν..
BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 Δημοσ. 27 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν έχω παίξει ποτέ Armored Core ούτε με ενθουσίαζε ποτέ το Concept με Mechas, ρομπότ κτλ. Παρόλα αυτά, έχω δηλώσει ότι μετά τα Dark Souls έχω γίνει φανατικός της From. Ότι και να φτιάξουν απλά φέρτε το και ας μην είναι απαραίτητα στα γούστα μου, θα το δοκιμάσω σίγουρα. 2
ilos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Το μόνο κακό είναι ότι πήγε λίγο πίσω το Elden Ring DLC για το AC6. Στην Ιαπωνία ειδικά έχουν φανατικό κοινό τα συγκεκριμένα games. Επειδή εμάς δε μας συγκινεί δε σημαίνει ότι δεν θα είναι απίστευτο game. Μιλάμε για FROM SOFT τώρα. 2
outlaw star Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.purexbox.com/news/2023/04/quantum-break-returns-to-xbox-game-pass-following-brief-absence Καλή ευκαιρία να το παίξουμε όσοι δεν το έχουμε βάλει Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από outlaw star 1
firepc Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Sony confirms more PlayStation games are coming to PC https://www.gamesradar.com/sony-confirms-more-playstation-games-are-coming-to-pc/ 2
xartemporas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Ετοιμαστείτε.. έρχονται και άλλα υπέροχα ports. Προτείνεται 5090 με 48gb Vram και 128gb Ram για 1080p 30. 1
Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, xartemporas είπε Ετοιμαστείτε.. έρχονται και άλλα υπέροχα ports. Προτείνεται 5090 με 48gb Vram και 128gb Ram για 1080p 30. Θέλω tsushima forbidden west ragnarok το rift apart ετοιμάζετε. Τι άλλο μένει? Lou 2 ίσως τριλογία uncharted αλλά γιατί όχι remake και τον πρώτων god of war sly rather killzone resistance.
enable_your_mind Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει το ποσο ομορφο παιχνιδι ηταν στο PS5 το Tsusima.. αν καταφερουν και δεν τα κανουν μανταρα οσοι δεν το εχετε παιξει θα τριβετε τα ματια σας.. Εκτος απο γενικα οτι ειναι και πολυ καλο παιχνιδι ( εχει λιγο ubisoftila αλλα το παραβλεπεις ) ειναι και τοσο γεματο με κατι τοπια που δεν υπαρχουν Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από enable_your_mind 2
Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Δεν υπαρχει το ποσο ομορφο παιχνιδι ηταν στο PS5 το Tsusima.. αν καταφερουν και δεν τα κανουν μανταρα οσοι δεν το εχετε παιξει θα τριβετε τα ματια σας.. Εκτος απο γενικα οτι ειναι και πολυ καλο παιχνιδι ( εχει λιγο ubisoftila αλλα το παραβλεπεις ) ειναι και τοσο γεματο με κατι τοπια που δεν υπαρχουν Πρεπει να ειναι υπεροχο απο οσο εχω δει το αγαπησα και πιστευω φετος θα βγει προς το τελος του ετους απο nixxes μετα το rift apart. Συν τα ελληνικα που ειναι τεραστιο συν. Λιγο ubisoftila δεν με πειραζει καθολου μου αρεσει να εχει πολλα collectibles το παιχνιδια παντα μου αρεσε η εξευρευνηση και να πηγαινω σε καθε γωνια του χαρτη. Σαμουραι καλο παιχνιδι λειπει απο υπολογιστη αν το φερουν οπως πρεπει ειδικα αν το πιασει η nixxes θα πουλησει τρελα. Ποιος να το περιμενε οτι θα ειχαμε σχεδον ολα τα παιχνιδια απο PS στον υπολογιστη? Πριν λιγα χρονια το λεγαμε ονειρο θερινης νυκτος σημερα εχουμε τα καλυτερα. 1
naruto14 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχοντας παίξει το Tsushima (δεν με ενθουσίασε όσο τον περισσότερο κόσμο), εγώ προσωπικά περιμένω πιο πολύ από όλα το Forbidden West από Nixxes και Rift Apart. Λογικά θα είναι οι δύο επόμενες δουλειές της. Λογικά πρώτα το Rift Apart για να περάσει και λίγος χρόνος που βγήκε το DLC στο PS5 ώστε να το δούμε στο PC ως φουλ πακέτο. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από naruto14
Armoral Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Tsushima ΤΩΡΑ! Tsushima ναι, πολύ όμορφο παιχνίδι ναι, ωραία ιστορία, ωραίο open world με πολλά πράγματα να κάνεις, ωραίες μάχες με καλό σύστημα και block/parry αν θυμάμαι καλά, αλλά υπερεκτιμημένο. Προτιμώ Bloodborne. 4 ώρες πριν, Arkin είπε Πρεπει να ειναι υπεροχο απο οσο εχω δει το αγαπησα και πιστευω φετος θα βγει προς το τελος του ετους απο nixxes μετα το rift apart. Συν τα ελληνικα που ειναι τεραστιο συν. Λιγο ubisoftila δεν με πειραζει καθολου μου αρεσει να εχει πολλα collectibles το παιχνιδια παντα μου αρεσε η εξευρευνηση και να πηγαινω σε καθε γωνια του χαρτη. Σαμουραι καλο παιχνιδι λειπει απο υπολογιστη αν το φερουν οπως πρεπει ειδικα αν το πιασει η nixxes θα πουλησει τρελα. Ποιος να το περιμενε οτι θα ειχαμε σχεδον ολα τα παιχνιδια απο PS στον υπολογιστη? Πριν λιγα χρονια το λεγαμε ονειρο θερινης νυκτος σημερα εχουμε τα καλυτερα. Για εσένα είναι ότι πρέπει. 1
optimus prime Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτα τα standoffs μου εχουν μεινει αξεχαστα,δεν υπηρχε περιπτωση να ξεκινησω τσαμπουκα χωρις standoff. Eνα απο τα καλυτερα mechanics που εχω δει ποτε μου σε παιχνιδι.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από optimus prime
Alex21121988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να δώσουν τα επόμενα ports στην Nixxes. Μακριά από την Iron Galaxy. Το Rift Apart αν το βγάλουν θα το παίξω ξανά στο PC. Ελπιζω να μπορεί να εκμεταλλευτεί και περισσότερα RT features (στο PS5 ήταν μόνο reflections) στο PC Port. Το game ριχνει σαγόνια στο PS5, πραγματικά ότι πιο όμορφο έχω δει σε game. Στο PC θα χυσουμε δάκρυα χαράς πραγματικά. Και επειδή κάποια στιγμή εικάζω θα δούμε Forbidden West και Tlou Part 2, ελπίζουμε να το πάνε πιο σοβαρά this time. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από Alex21121988
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα