Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

και Pokemon Silver ! Δεν ασχολούμαι με μπάσκετ (άντε καμία εθνική να δω), μόνο τον Σλουκι Λουκ ξέρω.

αμ το crash bandicoot? :lol:

Ούτε εγώ βλέπω απλά μου το πρότεινε το yt

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν είναι timed οι αντιδράσεις (όπως στο θαυμάσιο αλλά αγχωτικό Papers, Please, λ.χ.) προβλέπω να ρίξω ώρες στο συγκεκριμένο.

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Snoob είπε

Αν δεν είναι timed οι αντιδράσεις (όπως στο θαυμάσιο αλλά αγχωτικό Papers, Please, λ.χ.) προβλέπω να ρίξω ώρες στο συγκεκριμένο.

https://store.steampowered.com/app/3138780/Do_No_Harm/ 

έχει playtest που δίνει άμεση πρόσβαση!
Για να το δούμε τί λέει!!!

και 6/3/25 βγαίνει!

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασα πολλές ώρες με Sims 1 Sims 2 εξαιρετικα νέα σε ένα ενιαίο πακέτο με όλα τα dlc του Sims 2. Και γιατι όχι και το 3 κάποια στιγμή. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Battlefield 3 remake στην ουσία και ίδια μουσική..Έβαλαν μυαλό επιτέλους ; Για να δούμε..

4:40 gameplay

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

ίδια μουσική

Η μουσική (όσο λέγονται αυτά τα βουητά) είναι του 4. Το 3 ήταν πιο μελωδικό. Το 4 ήταν τα μπζζζζ.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Oκ οτι εδειξαν καλο φανηκε αλλα το ονομα ειναι αθλιο , ακου battlefield labs...

Απ' ότι κατάλαβα αυτό είναι το όνομα του closed test program και όχι του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Battlefield 3 remake στην ουσία και ίδια μουσική..Έβαλαν μυαλό επιτέλους ; Για να δούμε..

4:40 gameplay

Battlefield με ποντίκια εργαστηρίου θα είναι? Γι'αυτό και ο τίτλος? Γιατί κάτι άλλο πέρα από άσχετο ως συνήθως μπλα μπλα δεν είδα 

5 ώρες πριν, Arkin είπε

Πέρασα πολλές ώρες με Sims 1 Sims 2 εξαιρετικα νέα σε ένα ενιαίο πακέτο με όλα τα dlc του Sims 2. Και γιατι όχι και το 3 κάποια στιγμή. 

Και εγώ με το 2 είχα περάσει πάρα πολλές ώρες τότε. Ήμουν και μικρός και τα παιχνίδια ήταν ελάχιστα τότε που είχα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...