xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, giannisww είπε δεν υπαρχει topic για star citizen σωστα? Εδώ δεν υπάρχει παιχνίδι 12 χρόνια τώρα. Το έχουμε κλειδωμένο, μας προκαλούσε μεγάλη συγκίνηση. 2 17
p4n0s86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εδώ δεν υπάρχει παιχνίδι 12 χρόνια τώρα. Το έχουμε κλειδωμένο, μας προκαλούσε μεγάλη συγκίνηση. Χάλια τα έκανα όλα, έφυγε ο καφές παντού ρε.
Despotas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Προσοχή με Windows 11, version 24H2 και τα παρακάτω Ubisoft παιχνίδια: Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Odyssey Star Wars Outlaws Avatar: Frontiers of Pandora Σοβαρή πιθανότητα για προβλήματα, μπλόκαρε το update η καλή μας MS.. https://www.eurogamer.net/star-wars-outlaws-assassins-creed-valhalla-broken-by-latest-windows-11-update https://learn.microsoft.com/en-us/windows/release-health/status-windows-11-24h2#3448msgdesc 4
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Εδώ δεν υπάρχει παιχνίδι 12 χρόνια τώρα. Το έχουμε κλειδωμένο, μας προκαλούσε μεγάλη συγκίνηση. Το μεγαλύτερο scam στην gaming ιστορία ειναι το star citizen. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι πια cult οχι παιχνιδι .... Kαποια στιγμη θα του βαλουν και cryptos και NFTs και θα βαλουν ολα τα καλα αμερικανακια να επενδυσουν .... πάλι ..... Που ηδη εχουν σκασει κατι χιλιαρικα για εικονικα σκαφη Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από Mhlogiatros 1
giannisww Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Ναι τις προάλλες εβλεπα στο reddit εναν που προλαβε να παρει ενα ship που ειχε 3k και limited buy Απο το 2022 το ειχα παρει αλλα δεν ειχα παιξει τωρα ξανα γιατι ενας φιλος και έπιασα παλι πρεπει ξαναπιάσω το Elite 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δέκα χρόνια κλεισμένα από όταν ολοκληρώθηκε το campaign στο Kickstarter. Έτρεχε ήδη η "ανάπτυξη" δύο χρόνια (τουλάχιστον από το 2012) και συνέχισαν -και συνεχίζουν- να συγκεντρώνουν χρήματα μέσω του site τους. Αυτό προκύπτει και από το 2012-2024 που γράφουν και οι ίδιοι στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας τους. Το Squadron 42 υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2026 (το νωρίτερο, δηλαδή, σε 13+ μήνες από τώρα, μπορεί και σε 25+ χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν -πάλι- ημερομηνία). Συνεχίζουν να δέχονται pledges και για αυτό. Το είδα τις προάλλες σε ένα stream (το SC, το 42 νομίζω είχα δει ένα demo για τα perception cones προ αμνημονεύτων), κυκλοφόρησε κάποιο update. Ως tech demo, εντάξει (προφανώς δεν έχω υπολογιστή να το τρέξει στο φουλ, ο streamer είχε ένα θεριό rig), ως παιχνίδι, όμως, λίγα πράγματα. Άδειο, άνευρο. Το δε ground combat (που είχα δει πριν καιρό) ήταν κάτω του μετρίου. 5
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Χάλια τα έκανα όλα, έφυγε ο καφές παντού ρε. Aμα δε μαλώνω ή δε γκρινιάζω λέω κάνα ωραίο :3
Mr Aris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Στις 24/11/2024 στις 7:58 ΜΜ, just_a_dude είπε Η αλήθεια είναι ότι οι διάλογοι στα νέα games είναι λιγάκι τραγικοί. Τώρα αν φταίει το woke ή αν απλά εγώ είμαι γέρος πλέον (33 είμαι) και τώρα οι νέοι μιλάνε έτσι δεν ξέρω. Το Dragonage δεν το έχω παίξει αλλά απ' ότι έχω δει σε video έχει κάτι διαλόγους για τα ανάθεμα. Το immortals of avenum το δοκίμασα λίγο τις προάλλες λόγω game pass και το gameplay είναι λίγο φόλα αλλά αυτό που με έκανε να τοο σβήσω ήταν ο τρόπος που μιλάνε. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, μιλάνε με μια έπαρση, έναν τρόπο λες και είναι οι καλύτεροι πολεμιστές ever ενώ είναι κάτι τσουκέκια που ο Kratos θα τους έτρωγε για πρωινό. Στο stalker παρόλο που το αγγλικό voice acting είναι λίγο αποτυχία, τουλάχιστον ο τρόπος που μιλάνε συνάδει κάπως με το πως θα μιλούσε κάποιος σε apocalypse φάση. Ενώ δεν έχω πρόβλημα αν η υπόθεση ιστορία διάλογοι είναι για τ.π 🤣, αν το gameplay είναι του γούστου μου και περνάω καλά,το immortals,από το pass το δοκίμασα και γω, είναι το μόνο παιχνίδι που δεν μπορούσα να τους ακούω, μου ήταν ενοχλητικοί οι διάλογοι, σε σημείο να το κάνω απεγκατάσταση. Ούτε σκέφτηκα να του δώσω δεύτερη ευκαιρία, μήπως κάποια στιγμή, έχω πιο καλή διάθεση να ακούω λαλακιες 🤣 1
just_a_dude Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mr Aris είπε Ενώ δεν έχω πρόβλημα αν η υπόθεση ιστορία διάλογοι είναι για τ.π 🤣, αν το gameplay είναι του γούστου μου και περνάω καλά,το immortals,από το pass το δοκίμασα και γω, είναι το μόνο παιχνίδι που δεν μπορούσα να τους ακούω, μου ήταν ενοχλητικοί οι διάλογοι, σε σημείο να το κάνω απεγκατάσταση. Ούτε σκέφτηκα να του δώσω δεύτερη ευκαιρία, μήπως κάποια στιγμή, έχω πιο καλή διάθεση να ακούω λαλακιες 🤣 Εντάξει προφανώς το gameplay είναι το πρώτο, οπότε αν είναι καλό μπορεί να παραβλέψεις κακό γράψιμο μέχρι ένα σημείο. Απλά αυτό που βλέπω είναι ότι τα studios δυσκολεύονται να γράψουν χαρακτήρες που να έχουν ένα "βάρος". Βλέπεις ας πούμε τον Geralt ή τον Kratos ή ακόμη και τον Joel και λες ναι ρε παιδί μου αυτός μπορεί να μάχεται τέρατα/θεούς/ζόμπια. Στα νεότερα games είναι λες και οι χαρακτήρες πάνε σε comicon και κάνουν cosplay. Λες δεν παίζει αυτά τα τσουκέκια να παλεύουν. Όπως επίσης δεν υπάρχουν και χαρακτήρες να νοιάζεσαι γι' αυτούς. Στο TLOU όταν μας την έπεφταν τα ζόμπια γυρνούσα να δω που είναι η Ellie, ενώ στο Starfield π.χ. ακόμη και να τους ρουφήξει όλους το διάστημα δεν θα με νοιάξει καν. Εκτός από 1-2 ούτε καν τα ονόματά τους δεν θυμάμαι. Δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει και δεν μπορούν να γράψουν καλούς χαρακτήρες. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2024 από just_a_dude 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Βλέπεις ας πούμε τον Gerald Αχχχχ.... Αυτός ο 'Gerald' του Vitcher. 4
pirmen56 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Despotas είπε Προσοχή με Windows 11, version 24H2 και τα παρακάτω Ubisoft παιχνίδια: Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Odyssey Star Wars Outlaws Avatar: Frontiers of Pandora Σοβαρή πιθανότητα για προβλήματα, μπλόκαρε το update η καλή μας MS.. https://www.eurogamer.net/star-wars-outlaws-assassins-creed-valhalla-broken-by-latest-windows-11-update https://learn.microsoft.com/en-us/windows/release-health/status-windows-11-24h2#3448msgdesc Πολλά προβλήματα. Δεν τρέχουν πια οι εκδόσεις της έκπτωτης αυτοκράτειρας. Σωστή κίνηση από MS.
7nisiotis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 19 hours ago, firepc said: Το διέψευσε μόλις έγινε χαμός. Είπε έρχονται νέα από Santa Monica, όχι για God of War όμως. 1
kostiger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Αλληλουια.. https://gamingbolt.com/2k-launcher-removed-from-every-title-on-epic-games-store-and-steam 3 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, kostiger είπε Αλληλουια.. https://gamingbolt.com/2k-launcher-removed-from-every-title-on-epic-games-store-and-steam Αμήν! Ότι χειρότερο είχαμε στα PC μας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα